Skip to main content

Posturile religioase, marile câştigătoare la concursul de frecvenţe al CNA

 

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

Publicitate

Radio Trinitas, post deţinut de Patriarhia Română, a obţinut cele mai multe frecvenţe în concursul organizat de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Postul Patriarhiei a obţinut patru din cele 20 de frecvenţe tematice scoase la concurs.

Radio Trinitas va acoperi de-acum şi Nucet (jud. Bihor), Panciu (Vrancea), Petroşani (Hunedoara), Slobozia (Ialomiţa).

Celalte frecvenţe au fost adjudecate de următoarele posturi de radio:

  • Trinitas (Patriarhia Română ) a obţinut frecvenţe în următoarele localităţi: Nucet, Panciu, Petrosani, Slobozia.
  • Radio Maria - tematic religios - catolic ( Radio Maria SRL Oradea - societatea înscrisă la concurs): Iaşi, Târnăveni (Mureş), Vişeul de sus (Maramureş).
  • Traditional FM - folcloric (SC. Adway Direction SRL Cluj-Napoca): Bacău, Bistrita,
  • Itsy Bitsy (On Air Studio Bucureşti): Bălceşti (Vâlcea), Suceava
  • Radio Clasic (Dream Radio Bucureşti): Focsani, Onesti
  • Radio Vocea Speranţei (Asociaţia Centrului Media Speranţa Voluntari): Adjud (jud. Vrancea).
  • Unirea FM - tematic informativ (Unirea Pres SRL Alba Iulia): Alba Iulia
  • SC Maria Radio Erdely SRL (Maria Radio - post tematic religios, în limba maghiară): Cluj Napoca
  • Sport Total FM (SC. Global Media Expert SRL Bucureşti): Drăgăşani (Vâlcea)
  • Maxima Sport FM (Radio Maxima Sport Bucureşti): Slatina
  • Alt FM - tematic interconfesional (Radio CNM SRL Sânleani): Timişoara

În urma votului dat astăzi de membrii CNA, au fost adjudecate 19 frecvenţe tematice. Una singură, cea de la Vaslui, nu a fost acordată niciunei societăţi concurente.

Frecvenţa pentru Vaslui a fost reportată, pentru că nu a întrunit numărul minim de voturi (6). Bătălia finală pentru frecvenţa din această localitate s-a dat între Tradiţional FM şi Radio Figaro. Iar Rock FM, tot pentru frecvenţa din Vaslui, a primit voturi doar din partea a doi membri CNA (Narcisa Iorga şi Valentin Jucan).

ÎNVINŞI. Marii perdanţi ai concursului CNA:

  • Rock FM (Canet Radio SRL Bucureşti) - a solicitat frecvenţe pentru opt localităţi: Adjud, Alba Iulia, Bacău, Focşani, Petroşani, Slatina, Slobozia şi Vaslui.
  • Radio Figaro şi Romantic FM (Global Media Camina) - şapte frecvenţe pentru fiecare dintre cele două posturi de muzică: Alba Iulia, Bacău, Bistriţa, Cluj, Focşani, Suceava, Vaslui.
  • Digi Sport FM (RCS&RDS Bucureşti) - s-a înscris la concurs pentru a obţine 11 frecvenţe, în următoarele localităţi: Alba Iulia, Bacău, Bistriţa, Cluj, Focşani, Iaşi, Slatina, Slobozia, Suceava, Timişoara şi Vaslui.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    abias asteptam sa ascult Rock Fm in Focsani insa se pare ca trebuie sa mai astept mult si bine....
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Nu ne intereseaza!
  • nadia nitov nadia nitov
    normal, in timp ce violurile si crimele se inmultesc e firesc sa avem mai multe posturi care sa cante pe nas litanii si sa cerseasca bani si pe calea aerului. cu cat ne abrutizam mai mult si devenim niste trogloditi incapabili sa articuleze cu atat mai multe biserici si posturi de radio bisericesti vor fi. e ca pe vremea inchizitiei, atunci si acum, avem cel mai mare numar de biserici dar si cel mai mare numar de crime, violuri, jafuri. "e legate". ca popa nu sa fii cinstit si sa nu ucizi te invata ci cum sa faci orice crima numai lui sa-i dai partea! :( ptiu!
  • Dan Dan
    Eu am oglinda pe hol. O pot folosi pe aia sau e musai aia din wc? In rest numai baliverne.
  • ion ion
    romanii se dau mari credinciosi dar se uita la programe cu pitipoance,iar posturile religioase nici macar nu apar la categoria si altele.Oricum nici nu merita sa apara cu povestile lor nemuritoare.
  • dinu dinu
    cooorect! imi vine sa vomit cand aud cata lume il are pe "dumnezeu" in gura si in fapt il au pe aghiuta... as incepe chiar cu "sfintii " preoti pedofili, betiti si mai ales hoti, hoti, hoti. de cele mai multe ori hoti pe banii contribuabilului dobitoc care n-are ce manca, dar da bisericii care se lafaie in bani si nu face nimic ptr oameni. nici macar o amarata de cantina sociala. (cel putin asa am vazut eu afara la catolici. biserica si cantina sau gradinita, sau adapostul ptr saraci etc)
  • escu escu
    Oricum, radio trinitas isi da oamenii afara pe motive financiare. Cred ca se va duce la vale
  • AnonimRo AnonimRo
    foarte rau ca nu ne trebuie radiouri sau tv cu emisiuni de religie suntem satuli de povesti si vorbe goale gen mos craciun etc , si ei pe la spate fac averi din minciuni de sute de ani cu povestile lor chestile aste no sa mai tina mult timp oameni vor fapte si adevar prin stiinta si pasare , protejare a tot ce este bun si frumos , educatie , corectitudine si egalitate vom reusi sa devenim cu adevarat oameni civilizati si corecti buni prosperi si departe in viitor , minciuna coruptia mafia rautatia si ne egalitatea etc ne vor duce la distrugerea noastra si a tot ce ne inconjoara pe aceasta planeta pamant .
  • Mateiu Mateiu
    Felicitari Radio Trimitas si CNA ! Doamne ajuta PF Daniel ! Ce om tare, gospodar, perseverent, bine voitor, intelept, priceput, patriot ! Mare sansa are Romania. Stie sa traiasca in pas cu vremea lui, a modernizat biserica, a crea Basilica, Radio T, TV, pentru a evita laturile mass media la care nu trece ziulica in care sa nu ne mozoleasca cu noroi. Aceste atacuri asupra credinciosilor sunt facute in mod sistematic si nu este normal, trebuie pedepsite cum se intampla pentru homosexuali sau evrei sau musulmani. Daca te adresezi public poti face puscarie pentru instigare la ura rasiala sau relicioasa. Ori mult prea multi va permiteti instigarea la ura asupra crestinilor. Cei care barfiti preoti, credinciosi si biserica uitativa in oglinda din WC si vedeti ca mirosit urat si vedeti ca daunati si celor din jur, asa ca gura ! Suntem religia cea mai masacrata in lume : 100 000 persoane mor pe an pt ca sunt crestini (ancheta facuta de parlamentul german in 2010. STOP UREI !
  • Thor Thor
    Trinitas a obținut exact ce și cât a dorit. De ce să mai obțină licențe la Iași (unde e chiar stația 0 a postului) sau la Timișoara? Iar la Cluj există Radio Renașterea, al Arhiepiscopiei Ortodoxe, care retransmite parțial Trinitas-ul, iar dacă se ambiționează PF Daniel, va deveni stație Trinitas.
  • escu escu
    Cristian, normal ca nu le-a obtinut, pentru ca nu le-a cerut (deja are licente acolo).
    Au vrut Adjud, Focsani, Nucet, Panciu, Tarnaveni, Slobozia si Petrosani. Deci, aproape ca au primit tot ce au cerut. Probabil stiau oricum dinainte care vor fi ale lor.
  • Cristian Cristian
    Trinitas nu a obtinut niciuna din licentele grele: Iasi, Cluj Napoca, Timisoara.

    Sper sa ma insel insa cred ca licenta castigata de "Radio Maxima Sport București" va fi irosita sau vanduta.

    In rest pare echitabila atribuirea licentelor.
  • Cata Cata
    Dar ce ai fi preferat? Alt FM? Figaro? Traditional FM? Pentru Suceava este foarte buna sosirea Itsy Bitsy! Era nevoie la Suceava de asa ceva! Si apropo, ma bucur ca nu a fost o frecventa data pe ochi frumosi! Putea fi mult mai rau! Acum sa vedem saptamana ce vine cine ia 90.4 :D
  • villy villy
    las ca e bun itsy, la ce radiouri mai erau in lista e bun asa. poate sport total fm ce merita mai bine frecventa, ca tot se cere, in zona
  • villy villy
    de ce spui asta ? decat muzica populara sau ce mai era prin dosare e bun si asa. poate era mai bine venit sport total fm, ca se tot cere in fm

Trimite un comentariu

sus