Skip to main content

ROCADĂ. Antena aniversează 20 de ani, vineri, cu X Factor. Vocea României se întâlneşte din nou cu King Kong, duminică, de ziua Pro

 

vocea si x factor

Publicitate

Antena 1 şi Pro TV se pregătesc de sărbătoare. Cele două posturi care îşi sărbătoresc aniversarea în această săptămână, vineri - Antena 1 şi duminică - Pro TV, au pregătit programe de forţă.

Antena 1, care împlineşte 20 de ani de la lansare, a mutat cea de-a doua ediţie live a X Factor vineri seară, de la ora 20.00, iar emisiunea se va desfăşura pe parcursul a cinci ore. Show-ul de muzică al Antenei 1 va concura direct cu finala Dansez pentru tine, de pe Pro TV.

Pro TV, care pe 1 decembrie face 18 ani, a programat duminică seara Vocea României, emisiunea urmată de un film de Oscar, Artistul. Antena 1 a programat, la bătaie cu Vocea, filmul King Kong. Cele două producţii s-au mai întâlnit anul trecut, în decembrie când Vocea României a avut finala (detalii AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Gata? au venit comentatorii pro tv-ului de la scoala?
  • Gaetano Gaetano
    Brusc Antena 1 s-a decis cand are aniversarea ? In niciun an nu am auzit de aniversarea Antenei 1 !! Poate la anul sau peste vreo 2 - 3 ani aflam ca ziua Antenei 1 e fix de 1 Decembrie ca si PRO TV. Doamne penibili mai sunt astia de la Maimuta Tv ( pardon, Antena 1 ) !!
  • qw qw
    Emisiunile de astazi: Mireasa pt fiul meu, Acces direct, Te cunosc de undeva si Un show pacatos. Astea-s emisiuni bune? Mai bine vad un film de mana a 3-a decat sa ma uit la mizeriile astea.
  • Alin Alin
    voi doi v-ati luat salariul pe ziua asta?
  • Lorena Lorena
    A jucat foarte bine Cheloo faza cu gay-ul. Acum toti romanii o sa se uite la XFactor poate-poate mai injura Cheloo vreun gay sau macar un metrosexual.
  • gabi constantin gabi constantin
    antena e de departe mai buna decat pro tv. au o diversitate de emisiuni care sunt mult mai bune decat orice este difuzat la pro tv. sa nu mai vorbm de filmele pro tv-ului care sunt jalnice

Trimite un comentariu

sus