Skip to main content

Se schimbă conducerea Pro TV: un lituanian în locul Ancăi Budinschi pentru funcţia de director general

 

AC

Publicitate

Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al ProTV S.A, operatiune detinuta in Romania de Central European Media Enterprises. Mandatul sau va incepe de la 1 decembrie 2013. Anca Budinschi va ocupa functia de Director Adjunct si Director de Programe, ocupandu-se cu preponderenta de partea creativa a business-ului.

Aleksander Cesnavicius: "Sunt foarte incantat sa ma alatur echipei ProTV. Lucrez in televiziune si new media de mai bine de 10 ani si imi voi folosi experienta acumulata in acest timp pentru a face din ProTV o afacere de si mai mare success”

Christoph Mainusch, Co-CEO CME: "Sunt incantat de faptul ca Alexander va conduce operatiunea din Romania. Background-ul sau profesional, faptul ca a lucrat cu diferite culturi media sunt un plus in dezvoltarea pe care el o va aduce ProTV", a declarat .

Cesnavicius are o experienta de mai bine de 10 ani in televiziune, fiind pana de curand la conducerea celei mai mari companii de on-line din Lituania, tara sa natala. A lucrat de asemenea pentru MTG, grupul media scandinav, cat si pentru RTL. A ocupat pozitii de conducere in televiziuni din Lituania, Ungaria, Cehia si Slovenia, dar a lucrat si la diferite proiecte de pe teritoriul Rusiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • name name
    mainush la CME ...baietzelul asta de lituania online la PRO... ce combinatie! :-)))))))
  • Ted Ted
    Geo... vezi ca esti asa departe pe aratura ca nu mai vezi drumul. Pe langa Busu, tot in Pro sunt Dedu, Leonte, Dima, Herlo, Stere, Moisescu, Mihailescu (si multi altii). Trebuie sa fii rau pe aratura sa-i consideri derbedei, pitzipoance sau haimanale.
  • Pandele Pandele
    Geo, trebuie sa fie tare acri strugurii aia. Si mai rupe file din calendar, ca ai ramas rau in urma - Marius Vintila nu mai e in Pro de ani de zile. In plus, Magda nu e pitipoanca si in niciun caz semi-analfabeta. E clar ca nu stii nimic despre ea in afara de prognozele meteo pe care le vezi la televizor. Iar pentru cineva care vorbeste de semi-analfabeti e foarte (dar foarte !) jenant sa scrie ”sant” in loc de ”sunt”.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Ce ”aristocrati” nene, vezi c-o iei pe aratura... In afara de Busu au ramas Derbedeii generatiei pro, pitzipoance semi-analfabete tip magda palimariu si cei cu probleme grave psihice, la sport punct ro ! Cand treci pe langa asemenea Haimanale (cum sant fratii Vintila de pilda), bata de baseball nu trebuie sa iti lipseasca din portbagaj !
  • Un tip cu memorie Un tip cu memorie
    PRO TV a devenit demult o lume inchisa de "aristocrati" unde amestecul" cu vulgul nu este permis. Teo si Wilmark au aflat-o pe pielea lor. Sistemul se autodevoreaza, iar cu toate investitiile imense in formate externe ale PRO TV, A1 a reusit sa se apropie periculos de mult in rating mediu. Lituanianul se va ocupa de cifre si poate va pune ordine "teutona", ca sa nu zic americana in politica financiara interna, care transforma in mod recurent formate de succes in emisiuni cu pierderi, in ciuda sustinerii unor sponsori de prim rang. Succes, domnule Cesnovicius!
  • Alexys Alexys
    Daca Pro se duce in cap e de rau pentru noi toti, chiar daca unii sunt pro sau contra acestui post. Fara concurenta lui nici Antena sau Canal D si chiar Prima nu vor mai avea de ce sa se autodepaseasca si sa tina pasul cu Pro. Atunci o sa fie jale.
  • alex alex
    este inceputul sfarsitului.s ar putea ca andy sa aiba dreptate,daca digi a cumparat prima si daca zvonurile mai vechi despre posibila implicare a lui sarbu la digi...
  • andy andy
    cred ca prima tv va fi in curand noul pro tv
  • Pandele Pandele
    Esti simpatic, dar de ce vrei sa te bagi in discutiile baietilor mai mari ?
  • dinu dinu
    saracul. nu stie in ce jungla intra. oricum, in pro se intampla muuulte chestii nasoale in acest moment. toti cei angajati in buftea pe partea de film/seriale sunt terminati. asteapta sa fie dati afara. intrebarea e care piata inexistenta ii va asimila. pana la sfarsitul anului buftea intra in vanzare. pro va fi doar un post cu emisiuni. ramane si cu las fierbinti si o sa faca un nou serial. si apoi...gata.cand astea nu o sa mai faca audienta, se inchide treaba cu serialul romanesc. iar cativa actori o sa fie pastrati doar de imagine pentru un timp-gen adela popescu- si apoi si cu ei e gata. productie romaneasca o sa insemne doar emisiuni. si nu gen dansez care e foarte scumpa, ci chestii slabute ca emisiunile de la prima tv. o sa aduca americanii emisiunile si serialele lor. in conditiile astea, antena si kanal d au sanse sa fie peste pro. e jale mare in pro, cu plansete si depresii. cine nu stie(unul sau una ca picatcubacu) poate sa comenteze orice, realitatea e alta, pandele are dreptate cand zice ca asta e ultimul 1 decembrie cu fast din pro.
  • picatcubacu picatcubacu
    el e! pandele! intotdeauna de veghe in lanul de secara! ia zi-ne pandele, mai creste euro in raport cu dolarul si daca da, in ce fel va influenta asta scorul la grecia-romania ?
  • Stefan Stefan
    Stai savezi ce mirat osa ramana
  • Pandele Pandele
    Ah, si inca ceva - Cesnavicius asta cred ca nici macar nu stie in ce s-a bagat. Dar are atata timp sa afle...
  • Pandele Pandele
    Sa urmariti cu atentie ce face Pro-ul de 1 decembrie, fiindca e foarte probabil sa fie ultima data.
    Ca sa dai un roman la o parte din fruntea ProTV - pravalia cea mai importanta din CME si cea mai performanta - si sa il si retrogradezi e ca o injuratura de mama gratuita. Asta inseamna ca Sirbu s-a despartit de CME cu strigaturi asa de mari, ca aia ramasi in urma lui nu vor sa mai vada nimic din ce le aduce aminte de el.
    Dar ca de obicei, Sirbu va rade la urma si va rade cel mai bine - assetul cel mai important in ProTV e echipa. Iar echipa pleaca dupa Sirbu pana la capatul lumii.
    Intrebarea este unde ?
  • adi adi
    Poate intelege si lumea in sfarsit ca Protv nu mai este post de televiziune ROMANESC!! Si asta nu de ieri de azi! Este doar o companie straina care are o licenta de la CNA!!

Trimite un comentariu

sus