Skip to main content

Teo, Râlea şi fata lui Adrian Sârbu, profesori la şcoala Ruxandrei Ion

 

ruxandra-ionTeo Trandafir, Marian Râlea, Alma Sârbu şi Adela Popescu se numără printre profesorii academiei de talente a producătoarei de film şi televiziune Ruxandra Ion.

Publicitate

Înscrierile la TV & Film Academy by Ruxandra Ion încep pe 3 decembrie. Şcoala include cursuri de actorie, regie şi producţie de TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Profesorii academiei Ruxandrei Ion

Actorie

  • Marian Râlea şi Ioana Blaj sunt profesorii de actorie pentu grupa "Abracadabra" (8 - 14 ani).
  • Adolescenţii vor deprinde actorie de la Adela Popescu şi Carmen Tănase, profesoarele grupei "LaLa" (14 - 18 ani).
  • Cei peste 18 ani vor învăţa despre actorie de la Mircea Gheorghiu şi Mihai Brătilă (lector doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale" Bucureşti, secţia Actorie; doctor magna cum laude).

Mircea Gheorghiu este doctor în teatru, director al departamentul Arta Actorului - UNATC Bucureşti şi i-a avut ca elevi, printre alţii, pe Maria Roman (a absolvit Actors Studio şi joacă în "Made in Hollywood", alături de Woody Harrelson şi Charlize Theron), Alex Potoceanu (joacă în "Way Back", alături de Ed Harris).

Prezentator TV

  • Teo Trandafir va fi profesoara cursurilor de „Prezentator Tv”.

Regizor şi Producător 

  • Producătoarea de film şi televiziune Ruxandra Ion (fondatoarea şcolii), Alma Sârbu (Bachelor of Arts, pe specializarea "Studii de film", Universitatea din California de Sud; master la Institutul American de Film (AFI), cu specializarea in Productie), Ducu Ion (producătorul a două lung-metraje, dintre care „Minte-mă frumos", premiat cu un Gopo, două seriale şi cinci telenovele, dar si emisiuni) şi Alex Fotea (regizor de film, serial, teatru, documentare; „Pariu cu viaţa", „Inimă de ţigan", „Regina").

Cursurile de dans

  • Alexia Ţalavutis şi Gaby Ciocan, doi componenţi LaLa Band şi actori ai serialului „Pariu cu viaţa”, ei îi vor iniţia pe cursanţi în tainele dansului.

Şeful catedrei de Scenaristică al Tv & Film Academy by Ruxandra Ion este Radu Grigore, ( a urmat cursurile "University Of Southern California", Los Angeles, unde a obtinut un MFA in Writing for Screen & Television).

Despre cursuri

Fiecare curs în parte este împărţit pe grupe de vârstă şi este alcătuit din 2 module, fiecare modul având 3 luni. Primul modul va debuta la data de 3 februarie 2014, iar înscrierile încep la data de 3 decembrie 2013 şi se încheie la data de 15 ianuarie 2014. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul academiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anna anna
    bratila a cazut examenul in septembrie. in septembrie era inca totul bine la pro. macheta ptr presa e facuta recent, deci...:))))
  • protopopescu protopopescu
    Anna, poate ca macheta de presa a fost trimisa inainte ca Bratila sa pice examenul. Hahaha. Oricum e o scoala buna de nimic. va scoate niste unii care nu vor face nimic in domeniu. ca la cata productie se mai face la noi in tv, e clar.
  • anna anna
    protopopescu esti rau, rau, rau sau rea, rea, rea, dar subscriu total:))) si mai adaug ceva. cum isi permit sa dea anunturi mincinoase prin ziare(ptr ca acest anunt e in toata presa) si sa spun ca:"Mihai Brătilă (lector doctor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” Bucureşti, secţia Actorie; doctor magna cum laude)". Mihai Bratila este doar asistent universitar. a avut concurs acum cateva luni de lectorat si l-a cazut. s-a zbatut pentru el nasul Titieni in fata comisiei sa il faca lector dupa examenul ratat si sa il pice pe altul care a luat examenul. argumentul suprem a lui Titieni a fost:" Mihai Bratila" este un geniu. O fi, o fi, dar nu la predat i-a spus comisia care l-a notat cu o nota mica. si cu toate asta nasul Titieni insista sa se schimbe rezultalul concursului. enervat, Doru Ana, care era sef de comisie, si-a sunat fost nevasta, avocat si ea i-a spus ca daca schimba ceva la rezultatul examenului este pasibil de inchisoare. asa ca "geniul" din ATF, Mihai Bratila a ramas doar asistent chiar daca nasul Adrian Titieni a facut spume la gura timp de 3 zile. da, da, atat a durat sedinta in care a incercat sa-i convinga pe cei din comisie(printre ei si actrita Mihaela Sarbau) sa faca o ilegalitate. pacat ca nu a aflat si presa aventura asta. nu de alta,dar mi se faca greata cand ii vad pe actori si pe regizori cum apar ei pe la tv si spun ca niste floricele ca ei sunt campioni ai moralitatii. e o mocirla si o vulgaritate in ATF, in teatre si oriunde sunt actori si regizori...
    exista un singur om care e chiar un profesor bun, acotrul Mircea Gheorghiu, preda in ATF. in rest...vai de mine!
  • Domnu Goe Domnu Goe
    ”Luați-l și p-ăsta al meu, că e talentat” - nu te-ai săturat să tot auzi asta din gura maică-tii, băi nea Ducu Ion?... Cam cât de fătălău să fii ca maică-ta să te bage în față peste tot?...
  • protopopescu protopopescu
    rusine sa va fie. cititi comentariul meu de la ora 10.45 si inca nu l-ati postat. aveti interese comune? credeam ca sunteti un site serios.
  • alex_2 alex_2
    adela popescu prefesoara....
  • protopopescu protopopescu
    e clar, daca vrei sa nu ai niciun viitor in acest domeniu urmeaza scoala Ruxandrei Ion. daca nu aveau trustul Pro in spate si televiziunile care s ale difuzeze mizeriile, toti acesti mareti profesori in frunte cu patroana nu faceau 2 bani. daca ii scoti din curtea mediapro habar n-au de productie. acolo e simplu pui mana pe telefon si formezi un interior. in lumea reala producatorii au o alta viata. ce productie stie Alma? pe banii lui tata si cu tot arsenalul la dispozitie e usor sa faci film. a cautat vreodata finante sau coproducatori? Ducu e un alt mare producator facut de maica-sa. ca singur nu il angaja nicio casa de productie. Fotea e un regizor din gasca de multi regizori ai serialelor. unde asistentii de regie deveneau la urmatorul sezon regizori. hai sa fim seriosi. avem ce meritam.

Trimite un comentariu

sus