Skip to main content

VIDEO. Turcia îşi promovează citricele cu Suleyman. Spotul rulează şi în România

 
suleyman - fructe
suleyman - fructe

suleyman - fructe

Lui Suleyman Magnificul îi plac fructele turceşti. Personajul din serialul de pe Kanal D este vedetă, alături de Sultana Hurrem, într-un nou spot care promovează citricele din Turcia şi pe care Paginademedia.ro îl prezintă în continuare.

Ce promovează sultanul Suleyman?

Reclama face publicitate pentru citricele cultivate în Turcia şi este realizată de Citrus Promotion Group, o organizaţie care promovează exportul de citrice cultivate în Turcia (sub "ştampila" Turkish Citrus).

Potrivit site-ului oficial, Citrus Promotion Group este o organizaţie înfiinţată în 2007, cu acordul Ministerului Economiei, pentru a încuraja şi promova exportul şi distribuţia de citrice din Turcia.

Organizaţia participă la târguri internaţionale, dar realizează şi spoturi publicitare.  În 2010, Tarkan a fost vedetă în reclamele pentru Turkish Citrus.

Raportul de activitate al organizaţiei spune că reclama cu Suleyman a fost realizată cu echipa serialului (decorurile şi actorii sunt din film). Spotul rulează între 11 noiembrie şi 15 decembrie în Rusia, Polonia, Ucraina, Irak şi ţările din Orientul Mijlociu.

Reclama în care Suleyman promovează fructele turceşti:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    pare mai degraba o facatura...imagini furate din film cuplate cu alte imagini - a se vedea fructele - care chiar nu au nicio legatura cu serialul.

Trimite un comentariu

sus