Skip to main content

X Factor a fost vocea întâi duminică seara. Pro TV, pe locul doi cu Nicolas Cage

 

x factor

Publicitate

Publicul, cu ochii pe X Factor. Show-ul de la Antena 1 a condus pe toate targeturile seara de duminică. Dacă la nivel naţional Antena 1 şi Pro TV au fost destul de apropiate, la nivel urban, diferenţa dintre cele două televiziuni a fost notabilă, de aproape 300.000 de privitori.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor pe intervalul show-ului de talente de pe Antena 1.

NAŢIONAL. Peste 1,5 milioane de telespectatori din toată ţara au fost cu ochii pe X Factor în cele două ore şi jumătate de difuzare. În acelaşi timp, pe Pro TV s-au uitat 1,4 milioane de persoane pe minut. Postul de televiziune a difuzat un film cu Nicholas Cage în rol principal. Şi TVR a reuşit să intre în top cinci, cu o medie de 562.000 de telespectatori pentru emisiunea Preţuieşte viaţa, a Andreei Marin.

URBAN. La oraşe, diferenţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mare. X Factor a avut o medie de 1,1 milioane de telespectatori, în timp ce pe Pro TV se uitau 822.000 de persoane.  La nivel urban, emisiunea Andreei Marin, a fost pe locul şase pe segmentul în care s-a intersectat cu X Factor. Producţia a fost urmărită de 271.000 de persoane.

COMERCIAL. Locul unu a fost al Antenei 1 şi pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani. Show-ul a avut o medie de 670.000 de privitori, în timp ce Pro TV a avut 524.000 de telespectatori.

Audienţa posturilor TV pe intervalul de difuzare al show-ului X Factor, la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.560.000 8,2 15,8
Pro TV 1.485.000 7,8 15
Kanal D 1.309.000 6,9 13,2
Prima 696.000 3,7 7
TVR 1 562.000 3 5,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul de difuzare al show-ului X Factor, la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.129.000 10,8 20,1
Pro TV 822.000 7,8 14,7
Kanal D 582.000 5,5 10,4
Prima TV 290.000 2,8 5,2
Antena 3 285.000 2,7 5,1
TVR 1 271.000 2,6 4,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valy valy
    Va rog sa gasiti alt membru in juriu in locul lui chelu. Nu este un exemplu pozitiv pt. tinerii din ziua de azi.Vocabularul lui lasa de dorit.nu, este posibil ca intr-o emisiune cu o astfel de audienta apreciata de foarte multi tineri sa se pronunte cuvinnte obscene.
  • nico nico
    Ceva firesc dupa parerea mea. Cine se uita la filme cand ruleaza Vocea Romaniei?
  • Neo Neo
    A fost tare de tot x factor duminica aceasta. Mi-a placut sa-l vad pe cheloo in acea situatia, s-a comportan ca un adevarat barbat, nu a miorlait pe acolo.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Scandal la x factor Romania sezonul 3! http://www.exclusivnews.ro/cultura/muzica/scandalos-raul-jipa-politistul-care-a-cantat-demential-la-x-factor-eliminat-dupa-ce-a-primit-trei-de-da.html
  • mirceA mirceA
    Da ?! Si cam pe la care colturi ?
    Ai prins odata Prima peste Antena 3 si ai facut mare petrecere !
    1. E rusinos pentru o televiziune generalista sa fie mult in urma unei de nisa (stiri).
    2. Sa te lauzi ca o data pe an ai trecut cu putin, intr-o duminica seara, peste o televiziune de nisa, mi se pare penibil.
    De bine ce merge Prima e de vanzare de ani de zile, nu ? Si nu o cumpara nimeni. Poate acum se indura Digi.
  • ana ana
    Mai panarama remarci ca esti singurul (a) care posteaza comentarii folosind un limbaj de mahala.Vezi-ti de viata ta incultule ca nu avem nevoie de parerile unuia (uneia) ca tine.
  • ionut ionut
    prima tv incepe sa bata anrena 3 la toate colturile posibile
  • Spectator Spectator
    Aoleu! Virgula intre subiect si predicat? Dar ce ai cu gramatica limbii romane, Expertule?
  • parerea mea parerea mea
    Duduia Iulia,
    Poate ca nu strica sa ne dai audientele pe intervalul de intersectie a celor 2 emisiuni, asa cum face un profesionist.
  • Adriana Cucolos Adriana Cucolos
    „Pretuieste viata” este departe de a fi o realizare profesionista. Departe, chiar, de a fi o realizare. Aceeasi Andreea Marin cu zambete exersate in toata falsitatea lor, cu aceleasi gropite in obraji itindu-se chiar si cand nu este cazul. Aceeasi autoritate ieftina, manifestata prin ordine si indicatii exasperante, ca sa se inteleaga cine este seful. O emisiune de sub poalele careia scapau secvente din „Surprize, surprize”, mai degraba ca umplutura decat ca trecere spre alt personaj sau subiect. O emisiune in care s-a facut prea multa parada de cunostinte si relatii. O emisiune din care am inteles ca Andreea Marin trebuie sa-mi dea inapoi banii de abonament Tv. Nu platesc facaturile!
  • Truth Truth
    Andreea Marin, zîna vieții și a ONG-urilor ei, sultana domnului Tuncay Öztürk, o impostoare batrana care-si schimba doar parul (apropo, a inceput sa cheleasca masiv), nu si naravurile. Mă întreb, destul de retoric, ce să facem, pe banii noștri, dacă nu cu TVR în ansamblu (care e de mult o cauză pierdută), măcar cu Andreea Marin. Personal, aș prefera să-i prețuim așa cum se cuvine viața. Și cred că o urgentă căsătorie ca la carte cu irezistibilul maseur turc ar rezolva multe probleme. Începînd cu toate ONG-urile zînei, care, brusc, n-ar mai avea voie să iasă din casă.
  • Afi Afi
    Vocea României a avut 6 episoade cu audiții. A avut 5 doar în sezonul 1.
  • danut danut
    aseara a fost episodul 7 si erau tot auditii.nu? cred ca tu vb doar prostii si te referi la faptul ca vocea rrromaniei a avut doar 5 auditii pe nevazute
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    in etapa live-urilor, audientele kix factor vor scadea la jumatate. Din cauza audientelor foarte slabe, numarul de gale kix factor, a fost redus de la 8 la 5.
  • adi adi
    mona, aici este data audienta tvr1 pe durata emisiunii x factor, nu e emisei pretuieste viata..asadar in audienta tvr 1 intra si o bucata buna din telejurnal, plus publicitatea de dupa...dar nah, unii vor sa ne ia ochii, si sa ne faca sa credem altceva.

Trimite un comentariu

sus