Skip to main content

20 decembrie. ANAF va avea o nouă identitate vizuală. Preţul transformării, 1,6 milioane de euro în 34 de luni

 

Screen Shot 2013-12-20 at 7.26.08 AMFISCUL SE REBRANDUIEŞTE. Agentia Naţională de Administrare Fiscală va avea o nouă identitate vizuală, fiind modificate siglele instituţiei şi ale structurilor subordonate, alături de sigla generala a A.N.A.F, scrie HotNews.ro.

Vor exista sigle specifice pentru fiecare din structurile subordonate (ex. Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, Directia Generala a Vamilor). Redefinirea identitaţii vizuale a instituţiei a fost realizată în cadrul unui amplu proiect cu finanţare din fonduri europene având ca obiectiv dezvoltarea unui parteneriat viabil între A.N.A.F. şi contribuabili, potrivit unui comunicat de presă citat de HotNews.ro. Proiectul se desfasoară pe o perioada de 34 luni. Valoarea totală eligibilă a proiectului (fara TVA) este de 7.090.815,63 de lei (1.6 milioane de euro) din care:

  • - 6.027.193.54 lei - valoare eligibila nerambursabila din Fondul Social European;
  • - 1.063.622,39 lei - cofinantarea eligibila a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, in calitate de beneficiar.

ANAF va avea o nouă identitate vizuală


PREGĂTIRI PENTRU VALIDAREA ŞEFULUI TVR. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că la şedinţa Parlamentului de astăzi pentru validarea şefului interimar al TVR vor fi prezenţi 145 de parlamentari PNL din totalul de 150 de aleşi liberali, scrie Mediafax. Acesta a mai precizat că în situaţia în care nu va fi întrunit cvorumul va fi "un nou moment jenant".
Antonescu a spus că se gândeşte că anunţarea numelui lui Stelian Tănase drept candidat la şefia TVR va putea fi de natură a determina chiar grupuri politice din opoziţie să vină la vot vineri.
Antonescu: Vom avea 145 de parlamentari PNL, din totalul de 150, prezenţi la votul pentru şefia TVR


RELANSARE. Giga TV îşi va relua emisia astăzi, la ora 20.30, cu emisiunea "Tur de forţă", sub sloganul "Gândim altfel", televiziunea urmând să fie disponibilă într-o primă fază abonaţilor platformei de satelit Dolce, scrie Mediafax, care îl citează pe George Harabagiu, managerul de proiect al postului.
Televiziunea Giga TV se relansează, vineri, la ora 20.30, cu emisiunea "Tur de forţă"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noName noName
    Am trecut săptămâna trecută pe la ANAF şi am fost martorul unor şcene aproape de groază. Oameni în toată firea disperaţi şi în lacrimi după ce s-au trezit cu somaţii de plată a zecii de mii de lei noi. Majoritatea se înregistraseră ca PFA ne ştiind că statul îi împozitează cu peste 60% (16%impozit pe profit, 5,5% contribuţie la sănătate, 31,3% contribuţie la pensii, 0,5% contribuţie şomaj şi plata a tot felul de alte timbre şi servicii fiscale). Mai grav este că dacă într-o lună ai venit zero sau foarte mic ţi se calculează procentul pe salariul minim pe economie (care este în jur de 750lei aprox.) şi nu pe valoarea încasărilor !!! Iar banii unde se duc? Pe o siglă plătită cu 1,6 milioane € şi care după cum arată putea fi făcută şi de un copil din ciclul gimnazial. Bravo România.
  • monica monica
    doamne, dumnezeule mare, astia sant sanatosi... cum anaf sa dea atatia bani pe niste sigle... si sant de la noi, din taxele noastre.

Trimite un comentariu

sus