Skip to main content

5 decembrie. „Pariu cu viaţa“ continuă Acasă, din 2014, sub alt nume

 

pariu cu viata (4)

Publicitate

TRANSFORMARE. Serialul Pariu cu viaţa va avea, din 2014 un spin-off. Producţia se va numi O nouă viaţă şi va fi difuzată la Acasă TV, anunţă Adevărul.

Din distribuţie vor face parte atât tineri care au jucat în serialul iniţial, cât şi actori noi. „O nouă viaţă“ conţine piese noi, dar şi coveruri, iar în fiecare episod telespectatorii vor putea urmări videobloguri în care interpreţii din LaLa Band vor discuta despre greutăţile din faţa camerelor de filmat.


„Pariu cu viaţa“ continuă Acasă. „O nouă viaţă“ începe din 2014


VENITURI. Frumoasă artistă de origine columbiană Sofia Vergara, cunoscută din serialul „Modern Family“, este actriţa de televiziune cu cele mai mari câştiguri în ultimul an, potrivit topului „Forbes“, citat de Adevărul.

Sofia Vergara a câştigat în perioada iunie 2012 – iunie 2013 30 de milioane de dolari, fiind plătită cu suma de 175.000 de dolari pe episod. Cam aceeaşi sumă câştigă şi colegii de platou ai Sofiei, dar, spre deosebire de aceştia, actriţa columbiană în vârstă de 41 de ani a fost solicitată pentru mai multe contracte de publicitate, printre care Coca-Cola şi providerul de internet şi cablu Comcast.
Televiziunea, noul Hollywood. Ce actriţă a câştigat cei mai mulţi bani în ultimul an


POSIBILĂ REVENIRE. Săptămânalul american Newsweek, a cărui ultimă ediţie tipărită a apărut pe piaţă pe 31 decembrie 2012, devenind apoi o publicaţie exclusiv digitală, şi-ar putea relua apariţia pe hârtie la începutul anului 2014, scrie Mediafax.

Newsweek şi-ar putea relua apariţia tipărită în ianuarie sau februarie, săptămânalul urmând să aibă 64 de pagini pe ediţie, a declarat Jim Impoco, redactorul-şef al Newsweek, informează The New York Times.
Publicaţia Newsweek şi-ar putea relua apariţia pe hârtie la începutul anului 2014


SCHIMBĂRI. Facebook va pune un accent mai mare pe informaţiile oferite utilizatorilor acestei reţele de socializare, care vor avea un acces sporit la ştiri, comparativ cu mesajele postate de prietenii lor, notează Mediafax.

Facebook depune eforturi pentru a creşte numărul de ştiri din secţiunea "News Feed" (noutăţi). Astfel, utilizatorii Facebook vor avea acces mai mult la ştiri decât la mesajele actualizate ale prietenilor lor de pe această reţea de socializare.
Utilizatorii Facebook vor avea acces mai uşor la ştirile postate pe reţeaua de socializare


STUDIU. Bulgaria este ţara cu cei mai numeroşi "dependenţi de televizor" din Europa, întrucât 43% dintre cetăţenii acestei ţări petrec în medie peste trei ore pe zi în faţa micilor ecrane, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Studiul a fost realizat de European Social Survey în 30 de ţări europene. Pe locul al doilea în acest clasament s-a situat Marea Britanie - 32% dintre britanici privesc la televizor peste trei ore pe zi. Irlanda ocupa locul al treilea, cu un procent de 28%. Media europeana a fost de 21%. Bulgarii si britanicii se uita cel mai mult la televizor


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus