Skip to main content

A plouat cu amenzi de 140.000 de lei pentru micii cablişti. CNA va sesiza Poliţia pentru că retransmit televiziuni ilegal

 
CNA
CNA

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis, în şedinţa de miercuri, să sesizeze Poliţia în privinţa a patru societăţi de cablu - SC Argirom Telecom SRL, SC TV Post SRL, SC Adcomlink SRL şi SC Nellynet SRL -, care retransmit în grilele lor posturi TV fără a avea avizul CNA, potrivit Mediafax. În plus, cele patru companii de cablu au fost taxate cu amenzi grele.

  • SC Argirom Telecom SRL transmite în localitatea Luncaviţa din judeţul Caraş Severin un număr de 27 de televiziuni fără a avea aviz de retransmisie de la Consiliu. Din acest motiv CNA a amendat compania cu 30.000 de lei.
  • TV Post SRL a fost amendat cu 40.000 de lei pentru că în localitatea Siret din judeţul Suceava retransmite un număr total de 66 de televiziuni, fără a avea aviz de retransmisie de la Consiliu.
  • Adcomlink SRL a fost sancţionată cu 10.000 de lei, pentru că retransmite fără a avea aviz 30 de programe în localitatea Coţofăneşti (judeţul Bacău).
  • Nellynet SRL a dost amendată cu 10.000 de lei pentru că retransmite fără a avea aviz 31 de televiziuni în Certeju de Sus (judeţul Hunedoara).

Tot în şedinţa de miercuri, pentru nerespectarea legislaţiei audiovizualului, CNA a amendat şi societatea de cablu Expert Net SRL din Olteniţa (cu 10.000 de lei), SC Mega Net Telekom SRL din Sibiu (cu 20.000 de lei) şi Lidas Prod SRL din Giurgiu, Cluj-Napoca şi Teleorman (cu 10.000 de lei).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    @basist... esti la fel de inteligent ca cel din nick-ul tau... confunzi transmisia fara drepturi cu a scoate Discovery la final de contract sau a scoate A3 de pe DHT (nu cablu) unde nu sunt obligati sa trasmita televiziunile din must carry. Referitor la Discovery era o mizerie de canal tv la vremea respectiva, reluari peste reluari unele cu vechime de 5-6 ani... jenant pt cineva cu asa renume dar arata cat de interesata era de telespectatorul roman de la care, pana la urma, lua bani iar RDS inseamna cam 50% din piata cablu + net.
  • Victor Victor
    Tu esti constient despre ce vbsti sau bati campii fara sa te fi trezit?
  • alex alex
    Astia de la Expert Net din Oltenita adaugau un program doua il tineau o luna apoi il scoteau , am cam 62.63 de programe in grila
  • Basist Basist
    Eu NU vreau ca distinși membrii de partid ....pardon..... CNA sa demisioneze. Vreau doar sa respecte si sa aplice legea. Sa vegheze la apărarea interesului public.
    Știați ca ....
    Marii operatori de cablu nu au primit nicio amenda in ultimii 3 ani. ? Nu nu, nici atunci când au scos discovery peste noapte din grila, fără aprobarea CNA, nici atunci când au scos latrina de pe digi-tot fără aprobarea CNA, nici când au refuzat sa introducă televiziuni must Carry in grila... Doar SOMAȚII .

    Știați ca ....
    Mari trusturi de televiziune funcționează incalcand legea audiovizuală , cu aprobarea tacita a politicienilor din CNA

    Știați ca ,
    Membrii CNA PSD si PNL nu îndrăznesc sa carteasca in fata reprezentanților lui felix si Ghita ? Se face un teatru frumos,de refuzate si poziție , vezi latrina 2, actual antena mars , după care se aproba.
  • Viorel Viorel
    Esti ridicol, de ce sa demisioneze pentru ca si-au facut treaba in acest caz? E posibil sa nu te fi exprimat tu corect si sa fi inteles eu ca tu vrei sa demisioneze ca i-au sanctionat pe cei ce incalca legea.
  • Basist Basist
    Când marii cabliști o comit similar, sunt aspru sancționati de CNA cu somației.

    CNA ... Demisia !!!!

Trimite un comentariu

sus