Skip to main content

Antena 2 a intrat de astăzi cu noua grila şi sigla Antena Stars pe fundal, dar fără acordul CNA

 

antena 2 matinal

Publicitate

Postul Antena 2 a intrat de astăzi cu noua grila de programe chiar şi fără aprobarea CNA. Postul de televiziune a lansat de astăzi, de la ora 9.00, emisiunea Star Matinal, cu Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu.

Matinalul a avut subiecte precum dispariţia Elodiei, viaţa amoroasă a lui Guţă („Guţă, manea la sentiment”), „Antonia, zbenguială pe bani mulţi” şi „Alex (Velea), maşină de bani”, Să ne exersăm „gluteii" cu asistenta de la Un show păcătos, Ana Maria Toma.

Sigla Antena Stars apare pe ecranul din spatele celor doi prezentatori ai matinalului, dar şi pe microfoanele reporterilor. În plus, după o oră de emisie, cei doi realizatorii şi-au schimbat hainele cu tricouri pe care apare sigla Antena Stars.

Antena 1 a publicat ieri pe site o ştire ce anunţa lansarea noii grile, fără a mai prezenta reality show-ul cu Bianca Drăguşanu şi cel cu Asistentele.

Potrivit legii Audiovizualului, un post nu-şi poate modifica grila de programe fără aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Noua grilă a postului, precum şi transformarea Antenei 2 în Antena Stars ar trebui să se discute astăzi în forul CNA. Consiliul a organizat astăzi o şedinţă pe acest subiect, deşi instituţia face astfel de şedinţe doar marţi şi joi. CNA a mai discutat transformarea Antenei 2 în Antena Stars, chiar săptămâna trecută, dar a respins proiectul cu şapte voturi.

În urmă cu două săptămâni, Cristian Ionescu, cel care se ocupă de transformarea postului, spunea că nu a dat drumul promoului de post pentru a aştepta acordul CNA.  "Nu am dat drumul la promo, am luat foarte în serios acest demers legal (modificarea licenţei, care implică modificarea grilei de programe, a elementelor de identificare ale postului s.a. – n.r). (...) Sincer, această amânare ne generează o problemă. E vorba de un nume nou al unui canal şi care ar trebui să apuce să intre şi să fie cunoscut de publicul căruia se adresează", a declarat Cristian Ionescu, în faţa membrilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ada ada
    Se imbraca penibil. Nu o vede nimeni. Parca si-a uitat pantalonii acasa. Era bine cu un blug si o bluza alba nu penibilele acelea de rochii sugrumate cu cordoane aiurea si decoltatea aiurea! Iar miscaerea in platou e o aiureala nepotrivita la varsta ei , alaturi de un tanar care ar face bine sa fuga daca vrea sa aiba cariera. Programele slabute si s-au scos din grila tocmai emisiunile cu audienta! Slab! Slab! Nu vad geniul menegerial al acelui domn Ionescu!!!!!!
  • verona verona
    CE MAIMUTAREALA LA "STAR MATINAL<ROXANA MARCU NU SE INCADREAZA DELOC IN FORMATUL EMISIUNII<SCHIMBATII VESTIMENTATIA E PENIBILA LA SILUETA EI.......
  • mad79 mad79
    cred ca vor fi prima televiziune,care din "chinurile facerii",o sa primeasca amenda :)
  • alex alex
    pai tocmai ca ei nu faceau deja sunt in direct cu noile emisiuni
  • Maria Preda Maria Preda
    Asa si? O spuneti de parca au shimbat numele postului, cand ei doar arata pe un ecran in spate. Pot arata orice vor ei acolo.
  • cristina cristina
    fac reclama unui post de televiziune care nu are licenta .:)))
  • Sabin Sabin
    Pai e doar pe monitorul din spate, asta nu înseamnă ca gata deja au și schimbat A2 cu Antena Star..
  • Marius Marius
    Poţi să treci şi tu pe la şcoala celor 7ani de acasă, omul are dreptul la opinie, dacă ţie nu-ţi convine treci mai departe. Eu nu înţeleg înverşunarea asta care o au unui postaci. Suntem o ţară liberă şi putem avea păreri diferite.
  • Sabin Sabin
    Pai și ce e greșit în a face reclama unui post de televiziune??
  • spiridusul spiridusul
    Nu cred ca au facut ceva ilegal...grila de programe trebuie aprobata de cna, dar pot face reclama la emisiune.
  • mihaita mihaita
    ai nevoie de o mama de bataie!
    treci ma la scoala si nu scrie pe net pt 3 lei cu miros de comunist infect!

    asta e difertisment?
    daca tot platesti internetul cauta putin prin state ce e ala.
  • alex alex
    da , dar grila de programe trebuie aprobata de CNA
  • spiridusul spiridusul
    CNA-ul a facut clar o greseala, dar clar o sa o repare astazi. Nu stiam ca e ilegal sa pui o sigla pe televizorul din platou..
  • PETRUS PETRUS
    Avem nevoie de emisiuni de divertisment. Avem nevoie de postul Antena Stars.
  • alex_2 alex_2
    nu prea are ce sa le faca CNA-ul ca sigla au pastrat-o iar ce scrie pe fundal nu conteaza. e doar o emisiune noua in grila.

    ce n-am reusit sa inteleg e de ce n-au facut asa de la inceput. de ce n-au bagat emisiunile noi la A2. care era avantajul sa isi schimbe numele si sigla? lumea stie ca e acelasi post.

Trimite un comentariu

sus