Skip to main content

Antena 3 pune tunurile pe preşedintele CNA

 

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161829.bmp

Publicitate

Postul Antena 3 a dezbătut pe larg în emisiunea Esenţial refuzul CNA de a permite Antenei 2 să se transforme în Antena Stars, dar a pus în dezbatere şi mesajul citit, marţi, la Acces Direct de către preşedintele CNA.

Mesajul, ajuns la CNA sub forma unei sesizări, spunea printre altele că Antena 3 este „spălător de creiere”, lucru care i-a inflamat pe jurnaliştii postului de ştiri.

Postul de ştiri a difuzat mai bine de 40 de minute din conferinţa organizată de Laura Georgescu pe această temă. (detalii despre conferinţă, AICI)

La finalul conferinţei, realizatoarea emisiunii Esenţial i-a invitat pe telespectatori să trimită mesaje cu opiniile lor despre Laura Georgescu, după care mesajele au început să ruleze pe ecran.

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat, prin telefon, prestaţia Laurei Georgescu:

„De ce mai este în funcţie doamna Georgescu? Asta înseamnă că întregul parlament, care a votat-o, şi domnul Victor Ponta, care a propus-o, validează spusele doamnei Georgescu. Da Laura Georgescu îşi arogă o autoritate care ţine de consiliul cenzurii pe care l-am văzut în alte epoci. A devenit vocea mai nocivă decât mai celebra Narcisa Iorga.

Eu nu-i cer demisia doamnei Laura Georgescu, ci mă întreb de ce domnul Ponta, cel care a numit-o, nu a început demersurile de revocare”.

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161736.bmp

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161741.bmp

Capturaţi ecranul complet 13.12.2013 161137.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • omara omara
    inchiderea rapida a antenelor ar fi un act sanitar. iar realizatorii gen Badea pusi putin sa se racoreasca sapand la noul canal siret Baragan. asemenea mizerii nu pot fi emise sub pretextul liberei exprimari.
  • Nasty Nasty
    Scrisoarea citita de Laura Georgescu a fost ca aghiazma aruncata peste necuratul (Antena3), ca sa vorbesc pe limba raspopitului Gadea. Necuratul a inceput imediat sa bolboroseasca incoerent, pe mai multe voci, sa scuipe, etc.
  • ion din balon ion din balon
    ultimii "prosti" din europa...oare albanezii ce mai fac?
  • Iñaki Iñaki
    Pana la urma, reiese ca Antena3 da, e spalator de creiere.
  • dragos dragos
    Uitati-va la primul mesaj si trageti concluzia ce telespectatori are Antena3. Astia se si duc sa voteze primii, va vine sa credeti?

Trimite un comentariu

sus