Skip to main content

Cazul Antena Stars a ajuns subiect de Acces Direct. Live cu preşedintele CNA şi Bianca Drăguşanu

 
Laura Georgescu si Bianca Dragusanu
Laura Georgescu si Bianca Dragusanu

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, a împărţit ecranul cu Bianca Drăguşanu la Acces Direct

Publicitate

Şefa CNA a împărţit acelaşi ecran cu vedeta de tabloid Bianca Drăguşanu. Cum aşa? Respingerea de către CNA a transformării Antenei 2 în Antena Stars a ajuns subiect la emisiunea Acces Direct de astăzi. Invitaţi au fost Cristi Brancu şi Bianca Drăguşanu şi preşedintele CNA, Laura Georgescu, care a intrat în direct din sediul CNA. Bianca Slav, interzisă la TV de către CNA, a titrat postul TV pe burtieră.

„Nu-mi cereţi să-mi pun votul pe tabloidizarea unui post clădit în şapte ani”, a spus preşedintele CNA.

„Bianca Drăguşanu nu este Einstein. Este un gen de produs monden de marketing care s-a făcut în America, în Anglia şi în alte părţi. Cei de la CNA au creat un scandal în jurul acestei televiziuni pe care nici noi nu ni-l propusesem”, a explicat Cristian Brancu la începutul emisiunii Acces Direct.

Laura Georgescu a participat la emisiunea Acces Direct mai bine de jumătate de oră, timp în care a discutat cu Simona Gherghe, cu Mihai Morar, cu Bianca Drăguşanu şi cu Cristian Brancu. Preşedintele CNA i-a invitat, în direct, pe reprezentanţii postului la şedinţa CNA de joi cu o nouă grilă de programe.

  • „Principala problemă pe care o am cu Bianca Drăguşanu este că, în primul rând, nu e antrenată să devină vedeta unui show. Eu, personal mi-am motivat votul cu acest lucru”
  • „Doamna Drăguşanu, în primul rând trebuie să parcurgeţi legea audiovizualului şi codul audiovizualului. Până când eu nu mă asigur că în calitate de gazdă a acestei emisiuni nu cunoaşteţi aceste legi, eu nu votez.”
  • „Separat de acest lucru, s-au mai prezentat nişte lucruri în culisele asistentelor de televiziune. Toată grila purta auspiciile unui program tabloid.”

Laura Georgescu, preşedintele CNA, a mai spus că până acum a primit, într-un an, „13.800 de reclamaţii şi sesizări". Ea a citit apoi textul unei reclamaţii cu privire la Bianca Drăguşanu Slav. Apoi a mulţumit tutoror celor care se adresează Consiliului prin sesizări sau reclamaţii. "Cât voi sta aici voi citi toate aceste scrisori de la telespectatori", a spus Georgescu. "Prin lege, am obligaţia să fiu garantul intersului public", a spus la final preşedintele CNA.

Bianca Drăguşanu, la Acces Direct: „În momentul în care am aflat am izbucnit în plâns. Mi se pare că nişte oameni atât de inteligenţi cum sunt domnii de la CNA au idei preconcepute despre un om pe care nu-l cunosc şi asupra unui proiect despre care nu ştiu nimic. Această emisiune a mea, pe care mi-o doresc şi care îmi doresc să devină realitate este o bază de date de informare şi educare. Poveşti, experienţe personale, greşeli prin care eu am trecut.(...)

Cristian Brancu, realizator Antena 2: „Ceea ce lumea nu ltie e că au fost mai multe amânări al acestei discuţii. Conducerea postului de televiziune a fost în mai multe rânduri acolo şi abia astăzi s-a discutat”

„Din punctul meu de vedere, şi pentru cei care ne urmăresc, Antena Stars înseamnă tot o emisiune pe care o urmăresc în fiecare zi şi care este a Adrianei Bahmuţeanu. Tot o emisiune pe care o urmăresc este a lui Mihai Morar, care nu se schimbă în mare. Tot emisiunea agentul VIP va fi aceeaşi, tot o emisiune pe care o va avea soţia mea şi care este una decentă, tot emisiunea Florentinei Fântânaru care va face interviuri cu personalităţi. A spune despre o televiziune că este o televiziune tabloidă mi se pare o chestiune de lipsă de expertiză şi de analiză a unui proiect. Bianca Drăguşanu nu este Einstein. Este un gen de produs monden de marketing care s-a făcut în America, în Anglia şi în alte părţi. Cei de la CNA au creat un scandal în jurul acestei televiziuni pe care nici noi nu ni-l propusesem”

Simona Gherghe - Noi românii nu am inventat apa caldă şi săpunul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    In mintea ta pe orice televiziune privata trebuie sa se vada chilotareala non-stop, nu? Aceste emisiuni tabloid ar trebui programate doar dupa miezul noptii. Antena Star are de gand sa devina tabloida, deci sa aiba emisiuni tabloide toata ziua. Sunt sigur ca nu ai copii, altfel nu ai gandi in felul asta.
  • dragos dragos
    Petrus, daca esti postac, fii pana la capat si vino cu argumente.
  • Eva Iacob Eva Iacob
    A fost o emisiune puternica, fiecare si-a sustinut punctul de vedere. Vom vedea ce s-a intamplat, iar mie mi-ar placea ca cna sa dea ok-ul pentru ca antena stie ce face.
  • anna anna
    De can face CNA emisiunilor televiziunilor particulare,dar nu vede nimic rau la tvr,cel pe care ne obliga pe noi toti sa le platim,desi nu se uita nimeni la programele lor?O televiziune particulara ,daca nu merge si nu place publicului,da falimentsi gata.Cine e aceasta madam Georgescu,care n-a vazut ca TVR-ii sunt ignorati de telespectatori si e singura directie in care trebuie si are dreptul sa-si manifeste parerea.
  • PETRUS PETRUS
    Eu consider ca aceasta doamna de la CNA nu are dreptate sub nici o forma.
  • anonim anonim
    Felicitari CNA -ul , bravo Dm Laura Georgescu, trebuie facut curat cu aceste emisiuni mizere , ce au de invatat copii nostri de la aceste pitipoance , peste tot numai pitipoance nu are ce cauta aceasta Dragusanca in televiziune CNA va dorim bafta !
  • nadia nitov nadia nitov
    s-au terminat femeile frumoase si destepte care au haz si lipici de taman pe botoxata asta lansata prin scandaluri cu tenta sexuala ati ales-o? ce sa le invete ea pe fete? ca pe spate si capra stim toata sa stam, n-a descoperit bianca apa calda! si cum sa vorbesti despre frumos cand ea are gura desfigurata de botox? acolo e un sertar nu o gura de femeie! de ce as vedea o emisiune in care O FEMEIE e transformata intr-o bucata inerta si inexpresiva cu mult plastic? pe bune, ce femeie cu carte si-ar dori sa fie bianca? numai amaratale ale de pe centura si-ar dori sa schimbe locul de munca, noi, astea care nu asa ne castigam existenta, nu ne dorim boturi de rata si tate cat pepeni.
  • Iñaki Iñaki
    FELICITARI DOAMNEI GEORGESCU! Oare aceasta stie ca unul dintre reality-show-urile de la antena2 este despre 2 "asistemte" ce au dosar penal pentru prostitutie? Asa titrau tabloidele azi, respectiv Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu. Ce sa invete ele publicul romanesc? Cum sa te destrabalezi pentru bani?
  • Jurevycius Jurevycius
    a fost tare doamna Georgescu, a avut replica la tot, greseala pe care o fac cei din tv de la noi - ei cred ca in occident este foarte usor sa faci tv si ca acolo nu exista legi dure, acolo legile sunt foarte dure, din contra, se lauda acum ca au invitat o pe Draga Olteanu si alte personalitati mari din Romania, pai asta acum in emisiunile de sarbatori ca in rest este numai curvasareala si mizerie, chiar si Brancu care este mai rasarit dintre ei, critica nonvalorile dar din pacate tot o promovare este, pacat
  • catalin catalin
    In spiritul Antenelor adica otv fara ddddddd
  • alex alex
    Le-a dat peste nas la orice doamna Georgescu
  • andrei.eu andrei.eu
    nu am crezut ca o sa ajung s-o spun dar Laura Georgescu a fost exceptional am urmarit cu mare atentie argumentatia presedintelui CNA . Asta Bracu vorbea de duplicitate dar el cand o bestelea pe Bianca Dragusanu si acum o coopteaza in echipa " Antena Stars", ce e el? Nu cumva duplicitar? Sa ramana ferma pe pozitii doamna Laura Georgescu si sa nu se lase intimidata de hiene avide de audienta si profit din emisiuni ieftine.

Trimite un comentariu

sus