Skip to main content

De Ziua României: Andreea Creţulescu, de la "Realitatea la raport" la "România la raport"

 

andreea-cretulescu

Jurnalista Andreea Creţulescu, cea care a părăsit Realitatea TV în urmă cu două săptămâni, are o nouă emisiune la România TV. Ea a lansat pe 1 decembrie emisiunea România la raport, cu Dan Puric, invitat. Înainte de România TV, Andreea Creţulescu a prezentat Realitatea la raport, la postul Realitatea TV.

România la raport va fi difuzată zilnic, de luni până joi, de la ora 22.00.

Jurnalista a lucrat în presa scrisă, la Cronica Română şi la Curierul National. Ulterior a intrat în televiziune şi a trecut pe la Tele 7abc, Antena 1 şi Realitatea TV.

La Realitatea TV a lucrat din septembrie 2005 până în noiembrie 2013, cu o pauză  între 2009 şi 2010. La televiziunea de ştiri, Creţulescu a realizat Deschide lumea, Editorii Realităţii, Reporterii Realităţii, Fabrica, Tu decizi, Realitatea te priveşte şi Realitatea la raport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aurica.tifor aurica.tifor
    Buna seara.Referitor la pesionarii care au lucrat in gr.II-a de munca. exista o mare nedreptate care s-a facut acestor categorii de pensionari, in sensul ca la calculul pensiei nu s-a tinut cont de venitul brut realizat ce doar de salariul de incadrare. Expl. cei care au lucrat in constructii si care au ore suplimentare-acord global, impozitul , cas,somajul, fd.de pensii, sanatate etc.au fost calculate, retinute si virate la bugetul de stat la salaraiul brut realizat si nu la salariul de incadrare. Dupa 44 ani vechime in munca neintrerupta sa ai o pensie de 1300 ron este strigator la cer!!!De ce statul se preocupa mai mult de cei cu pensii mici care nu au contribuit la bugetul statului nici pe jumatate fata de cei care au stagiul complet si chiar depasit. Vor sa-i aduca pe cei cu pensii mici la nivelul celor care au contribuit la bugetul statului peste 44 ani????Solicit ca pentru pensionarii care au lucrat in gr.IIa de munca sa se ia in calcul salariul brut realizat prin acceptarea adeverintelor eliberate de angajator , sau sa existe posibilitatea de a putea opta ca la calculul pensiei sa poti sa alegi o perioada de 5 ani consecutivi care sa se ia la calculul pensieI, cum era inainte. Expl. ultimii 5 ani lucrati. Este inandmisibil ca dupa o viata de om in care ai atins un nivel mediu sa ajungi la o pensie care nu este nici macar jumatate din salariul pe care l-ai avut inaite de a te pensiona. Incredibil!!!! Va rugam, prin emisiunea realitatea la raport realizata de Andreea Cretulescu sa ne sprijiniti in demersul nostru referitor la pensionarii care au lucrat in gr.II-A de munca.
    Cu multa stima si respect,
    Aurica Tifor.
  • Florian Florian
    De ce ne ocupam in primul rand de pensionarii fosti demnitari/ functionari ai statului, armata, MI, etc si apoi ne preocupa cei care intr-adevar au muncit pentru a le sustine acestora din urma salariile/ pensiile (care si ei au studii superioare pe care chiar le-au aplicat si au lucrat cu succes in industria romaneasca)? Sincer mi se pare nedrept! Sun ferm convins ca acestia sunt mai vocali prin influenta pe care inca o poseda in structurile statului pentru ca au avut timp de asta. Poate Dna ministru sa ne raspunda?

    Va multumesc
  • silvia silvia
    ce faceti cu beneficiarii din cetrele de plasament in conditiile in care alocatia lor de hrana pe zi este de 8'3lei pe zi si toate alimentele sunt deja prea scumpe?Ce faceti cu educatorii din aceste centre care au strans sute de ore lucrate in plus fara sa fie platite si fara posibilitatea de a lua liber din lipsa de personal?Cu ce sa platim taxele sau intretinerea?In timpul liber ar lua alt job pentru a putea achita datoriile.!
  • mihai viorel mihai viorel
    am 30 ani la CFRSI AM 30 GRUPA1.CING SE VA PLATI GR.1 PENSIONRILOR
  • BADICU MARIAN BADICU MARIAN
    Stimata D-na Cretulescu,

    De ce statul roman face discriminare pt persoanele care au lucrat in grupele 1 si 2 de munca inainte de 1 aprilie 2001 conf, legilor 380/2013 si 263/2010, in sensul ca baza de calcul incepe cu 6 ani vechime? Cei care au lucrat sub 6 ani ce fac? V-am vazut la Romania Tv intr-o emisiune cu d-na Doina Pana, Ministru pt Dialog Social care a spus ca tabelul acela care incepea de la 6 ani vechime nu era decat o un simpul exemplu de calcul, urmand sa apara instructiuni la Casele de Pensii cu precizarea ca si celelalte categorii care au sub 6 ani vechime sa beneficieze de reducerea virstei de pensioanare conf legiilor mai sus amintite. In speranta unui raspuns va multumesc anticipat.

    Cu stima
  • calin calin
    Titlu generic, valabil oriunde si oricand, ca tot nu inseamna nimic si e insipid. Pentru o emisiune de bataie de apa in piua, un nume lipsit de imaginatie se potrivea.
  • baba novac baba novac
    Bai nene, nu mai dati copy-paste la comunicatele PR-ului de la Romania TV. Tantica de mai sus poate fi administrator de bloc, vanzatoare de talcioc sau bazar, dar sub nicio forma jurnalista. Dati-mi un singur argument pentru care isterica se califica pentru aceasta meserie si va jur ca nu mai comentez despre ea vreodata?!?!

Trimite un comentariu

sus