Skip to main content

Desfăşurare de forţe la CNA pe subiectul Antena Stars: Sorin Alexandrescu, Cristi Brancu, Cristi Ionescu şi avocaţii. CNA nu a mai ţinut şedinţa din lipsă de cvorum

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

UPDATE: Şedinţa, care ar fi trebuit să înceapă la ora 12.00, nu s-a mai ţinut deoarece nu a fost cvorum.

Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat pentru paginademedia.ro: „Indiferent că a fost organizată luni, va fi marţi sau mai ştiu eu în ce zi, câtă vreme alte solicitări de reanalizare a deciziilor CNA durează între o lună şi trei luni, nu înţeleg de ce solicitarea Antenei 2 trebuie să fie rezolvată cu celeritate”

O întreagă „armată” din partea Antena Group s-a prezentat astăzi la CNA pentru reanalizarea solicitării companiei de media de transformare a Antenei 2 în Antena Stars.

La şedinţa de astăzi s-au prezentat Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, Cristian Ionescu, manager de proiect al Antena Stars, Cristi Brancu, realizator Antena 2, doi avocaţi ai postului, dar şi reporteri şi cameramani ai Antenei 3 şi Antenei Stars.

Până la ora 12.40, doar şapte membri CNA s-au reunit în sala de şedinţă: Monica Gubernat, Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Mai este nevoie de unul pentru a fi cvorum şi a se ţine şedinţa de astăzi.

Narcisa Iorga şi Valentin Jucan au anunţat încă de vineri că refuză să participe la şedinţa de astăzi. „Noi refuzăm să luăm parte la o asemenea şedinţă, organizată sub presiune”, au declarat cei doi într-o scrisoare publică transmisă vineri presei, în care cereau demisia preşedintelui CNA.

După mai bine de o oră şi jumătate, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a decis să închidă şedinţă, precizând că mâine se va încerca o nouă reunire.

Trebuie precizat că şedinţa de astăzi este un caz special, întrucât CNA ţine şedinţele, de obicei, marţi şi joi, potrivit Regulamentului de Ordine şi Funcţionare.

Vom reveni cu amănunte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • calypso calypso
    de ce nu s-au intalnit????????///de ce au lipsit de la servicu??????????lucreaza la stata si isi permit acest lux nu????????????????sa fie dati afara pe loc acesti sugatori de sange care nu fac nimic si isi iau niste salarii imense de la statul roman adica din buzunarul nostru care plateste taxe si impozite
  • Mihai Mihai
    Nu inteleg, membrii CNA nu vin zilnic la serviciu ca noi toti ? Nu au un program ? Cum adica nu s-a facut cvorum ? E la optionale ? Si daca nu a venit la sedinta ce au facut cei care nu au fost prezenti ? Piata ? Banuiesc ca salariul il iau pt toate zilele lucratoare . Sa fim intelesi : nu apar Antena Stars ,dar nu cred ca e normal ca atunci cand anunti o sedinta si inviti niste oameni tu sa nu faci cvorum desi asta e singura ta obligatie . Probabil au vrut sa o lase in ofsaid pe madam Tatoiu,presedinta Cna ,dar nu pe banii nostri . Daca vreti greva va rog sa returnati salariul .huooo! Multumesc :-)
  • protopopescu protopopescu
    aveti grija membri CNA ca daca a venit cofetarul in vizita sigur nu aduce prajituri. vedeti sa nu incerce sa va santajeze si pe voi cu ceva. ca apoi iar o sa zica ca e o facatura de-a lui Basescu. Auziti dar oare postul asta Antena Stars nu l-a interzis basescu? nu o fi comandat el CNA-ului asta?

Trimite un comentariu

sus