Skip to main content

Dobrovolschi şi fosta echipă Guerrilla au luat o licenţă pentru Eu-Inimă-Radio la Suceava. Radio ZU a primit o frecvenţă la Tecuci

 

radio

Publicitate

Societatea Dobrolific, deţinută în totalitate de Mihai Dobrovolschi, a primit frecvenţă la Suceava pentru postul Eu-Inimă-Radio.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a votata astăzi acordarea a trei frecvenţe (Suceava, Tecuci şi Târgu Mureş), rămase restante de la sfârşitul lunii noiembrie.

Media Camina, parte a trustului Intact, a primi frecvenţa de la Tecuci pentru postul Radio ZU.

Votul pentru frecvenţa de la Târgu Mureş (Mureş) va fi reluat într-o şedinţă viitoare.

Dobrolific SRL s-a înscris pentru a obţine frecvenţe radio cu două proiecte, Radio Guerrilla şi Eu-Inimă-Radio. Cele două propuneri au fost făcute în condiţiile în care nu se ştie cu exactitate cui aparţine marca Guerrilla, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titi titi
    Defapt e frecventa Brailei si nu a Focsaniului.
  • popa popa
    daca cineva a candidat pentru licenta, pe unde medii scurte sau lungi, si e singurul participant, o dai. cred ca CNA ar trebui sa scrie pe A4 un material cu titlul "DEMISIE
  • mirceA mirceA
    Ce sa faca Basa cu inca o frecventa radio la Targu Mures ? Din cate stiu, are una de vreo 10 ani deja acolo iar radioul e falimentar.
    Tu i-ai da unuia care mai are o frecventa intr-un oras ? Mai ales ca nici cea pe care o are nu e in stare sa o tina ?
  • villy villy
    Este o frecventa pe unde medii, care nu prezinta interes. Calitatea AM nu e excelenta.
  • Alecu Alecu
    despre Eu-Dobro-Uselist :))
  • Basist Basist
    Din ciclul alergi singur si te clasei pe locul doi! azi CNA a dezbătut acordarea licentei de Targu mures companiilor candidate.
    A candidat o singura companie. Si nu a luat licența . Motivul este simplu. Compania aparține unui basist, fostul parlamentar Basa Petru.
    In istoria instituției CNA , atât in epoca de glorie, cât si in cretinoepoca prezenta , o astfel de situație nu a mai fost întâlnită.
    Felicitări CNA
  • ionutzz ionutzz
    despre ce este Eu-Inimă-Radio.
  • ionutzz ionutzz
    pe ce frecventa este la suceava
  • Mihai Mihai
    Se muta Dobro la Suceava ? :-))) ca stiu ca CNA ul era sensibil acu ceva vreme legat de locul de unde face un radio emisie locala si ca de ce exista asa multa retransmisie in era internetului si a satelitilor ?
  • Alecu Alecu
    vor auzi sedintele de partid ale useleului :))
  • Cosmin Cosmin
    Interesul public a primat,si de aceasta data. Sucevenii vor fi singurii radioascultatori ai unui pot de radio LOCAL pe care se va auzi ce???? Care este oferta editorială a lui inima eu asta ? Ce le oferă radioascultatorilor din Suceava ?
    Conform promisiunii făcute de Ponta prin gura Georgeascai , retransmisia unui post de la București, urmasul lui guerillaaaa . Doar ca din motive de justiție, promisiunea trompetata nu sa înfăptuit.
    In concluzie, ce inima mea vor auzi la radio sucevenii????? Aia de au ridicat azi laba( discuțiile au avut loc in spatele urșilor închise ) stiu ce aud aia acolo????

    CNA . Aveți o singura soluție. In respectarea interesului public al prostilor care va plătesc, DEMISIA !!!!!
  • nevazatorul nevazatorul
    Tecuci pe hartie. De fapt e o licenta pt. Focsani, judecand dupa distanta dintre cele doua localitati.
  • villy villy
    Multumesc ! In sfarsit CNA-ul s-a gandit sa acorde licentele. Ma rog tot a mai ramas una.

Trimite un comentariu

sus