Skip to main content

Eurosport a achiziţionat Premier League pentru România

 
premier
premier

premier

Publicitate

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League pentru transmiterea, în România, a meciurilor din prima ligă a campionatului englez de fotbal, începând din data de 21 decembrie şi până în anul 2016.

Acordul cuprinde drepturile de transmisie în România pentru restul sezonului 2013 -2014, precum şi pentru sezoanele 2014 - 2015 şi 2015 - 2016.

Grupul Eurosport a achiziţionat, de asemenea, drepturile de transmisie pentru Internet şi
echipamente mobile.

Valentin Macovescu, Director Relaţii Internaţionale al Grupului Eurosport, a declarat:„Suntem încântaţi de achiziţionarea drepturilor pentru English Premier League, valabilepentru toate platformele media. Această competiţie de top completează oferta noastră deevenimente premium pentru Romania. Mai presus de cluburile prestigioase şi de starurilesale, English Premier League este recunoscut pe plan internaţional drept unul dintre cele mai populare campionate de fotbal. Suntem nerăbdatori să putem oferi abonaţilor din România această excepţională competiţie”.

Richard Scudamore, directorul executiv al Premier League, a adăugat: „În trecut, Eurosport a investit în drepturile de transmisie şi suntem extrem de încântaţi să colaboram din nou. Canalul are un istoric excelent în ceea ce priveşte transmisiunile sportive şi sunt convins că va oferi un conţinut premium care să promoveze Barclays Premier League în rândul iubitorilor de fotbal din România”.

English Premier League completează grila Eurosport care cuprinde deja sporturi de iarnă (cupele mondiale de schi alpin, biatlon, sărituri cu schiurile), transmisiuni directe de la trei dintre cele mai importante turnee de Grand Slam (dintre care Australian Open va începe în ianuarie) şi competiţii cicliste din calendarul mondial (Giro d'Italia, TurulFranţei şi Vuelta). În fiecare weekend, Eurosport 2 transmite în direct până la cinci meciuri din prima ligă germană de fotbal, Bundesliga.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    am intrat in seara asta pe siteul eurosport romania si nu am vazut ce meciuri dau in week-end...pe bune...
  • daniel daniel
    geo uitete mai bine! meciurile din Anglia se vor transmite pe eurosport international sau 1 casă zic aşa! din etapa asta vor transmite 5 partied incluzând-o şi pe cea de luni seara! o seară bună!
  • alex alex
    Uita-te mai bine , eu am vazut de sambata (21 decembrie ) pe Eurosport 1 ca incep meciurile , pe EP 2 ramane doar Bundesliga
  • dragos dragos
    Pacat ca meciurile vor fi comentate de un nontalent precum terzian
  • geo geo
    M-am uitat la programul Eurosport din acest week-end si, deocamdata, nu apare nici-un meci...poate nu este etapa simbata si duminica...este un lucru bun aceasta achizitie, probabil vor transmite pe Eurosport 2, dar unde si cind ca Germania monopolizeaza tot week-endul si are meciuri programate cam la aceeasi ore ca si englezii...probabil vom vedea din Anglia meciul de luni seara, la ora 22.00...in rest, nu vad loc in grila de week-end a Eurosport 2.
  • cmpdcs cmpdcs
    zboara din grila rds :)))

Trimite un comentariu

sus