Skip to main content

Cazul Eurosport, episodul doi: Pe RCS şi Romtelecom, sărituri cu schiurile, pe UPC, meci de Premier League

 

Eurosport pe UPC si pe RCS bun
Meciul Southamptons - Tottenham se vede doar pe UPC (foto sus). La RCS&RDS este şi astăzi Eurosport International - Capturi Paginademedia.ro

Publicitate

Probeleme cu transmisiunea Eurosport nu s-au rezolvat nici astăzi. Meciul de Premier League dintre Southampton şi Tottenham a putut fi văzut doar pe anumite companii de cablu, printre care şi UPC, dar nu şi la RCS sau pe platforma DTH a Romtelecom.

Reprezentanţii Romtelecom au precizat, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, că „difuzarea noii variante de conţinut a Eurosport, care include şi meciurile Premier League, presupune intervenţii tehnice complexe de actualizare a platformei noastre TV care nu au putut fi realizate în condiţiile primirii notificării de la Eurosport”. În plus, aceştia au precizat că telespectatorii vor putea urmări meciurile Premier League abia spre sfârşitul săptămânii, după ce vor fi rezolvate chestiunile tehnice.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi ieri, cu partida dintre Liverpool şi Cardiff, după cum paginademedia.ro scris AICI.

Compania RCS&RDS a explicat, într-un punct de vedere trimis paginademedia.ro, întreruperea canalului Eurosport care transmitea meciul Liverpool – Cardiff, cu varianta internaţională a postului de sport. „Decizia RCS & RDS a avut în vedere atât interesele consumatorilor din toate ţările unde operam, dar a ţinut cont şi de drepturile titularilor de licenţă pentru competiţiile Premier League din Ungaria, Cehia si Slovacia", au explicat reprezentanţii companiei de cablu.

Cu alte cuvinte, potrivit explicaţiilor RCS, Eurosport avea dreptul de a transmite meciul numai pentru România, dar partida se putea vedea şi în celelalte ţări, ceea ce ar însemna o încălcare a drepturilor de transmisie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BVB BVB
    Esti o mizerie! RDS esti o mizerie! Sa va stea in gat porcu de craciun!!!!
  • qwerty qwerty
    va mai fi un episod la 1 ianuarie: Eurosport a disparut complet din grila de programe a Digi si Dolce.
  • cristi cristi
    O veţi ţine cu episoadele până în 2016 ? E clar că dacă nu transmit acum, nu o vor face nici mai încolo.
  • cristian cristian
    Si pe reteaua Nextgen este Eurosport cu Premier League.
  • Adi Adi
    Southampton se scrie corect si nu "Southamptons"
  • cristiano cristiano
    EU SUNT ABONAT DIGI TV , DAR DACA NU SE REZOLVA PROBLEMA CU PREMIER LEAGUE , SIGUR NU VOI MAI FI, ASA CEVA NU SE POATE , LA RDS E BATAIE DE JOC.

Trimite un comentariu

sus