Skip to main content

EXCLUSIV. Silviu Mănăstire pleacă de la Realitatea TV la România TV

 

silviu manastire

Publicitate

Silviu Mănăstire, realizatorul emisiunii Dosar de politician, părăseşte Realitatea TV. Realizatorul a declarat în exclusivitate pentru paginademedia.ro că va face emisiunea la România TV, postul deţinut de Sebastian Ghiţă.

Silviu Mănăstire, în exclusivitate pentru paginademedia.ro: „Începând de astăzi, am încheiat colaborarea cu Realitatea TV, urmând să reiau proiectul în prima săptămână din ianuarie la România TV. Motivele sunt legate de faptul că la România TV există toate resursele necesare pentru a dezvolta proiectul Dosar de politician şi pentru a-l duce mai departe. Vreau să le mulţumesc celor de la Realitatea TV cu care am colaborat şi lui Cosmin Guşă pentru că s-a luptat să păstreze independenţa editorială şi să protejeze acest proiect. Ultima emisiune va fi cea de astăzi.”

„Oamenii de la România TV cu care am discutat sunt profesionişti, iar venirea mea este legată de faptul că am primit toate asigurările că formatul emisiunii va fi respectat, că va fi păstrată independenţa emisiunii şi că nu vor exista ingerinţe editoriale.”, a mai spus Mănăstire.

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Iniţial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

Mutarea vine la două săptămâni după o altă plecare importantă de la Realitatea TV. Andreea Creţulescu a decis să părăsească postul de ştiri tot pentru România TV, unde a început să realizeze România la raport, din 1 decembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CDR CDR
    daca te uiti la manastire la o singura editie a emisiunii sale fulger, e bine. dar sa-l vezi din 2 in 2 ore, e obositor. un lucru e cert: Realitatea TV se afla la cel de-al doilea val de plecari (dupa cel de la sfarsitul anului 2012) si poate si ultimul cand tovarasul Gusa va stinge ultimul reflector (ecranele le-a stins de muuult). am observat ca Felix Rache s-a dus la Latrina 3 (omul potrivit la locul potrivit), Cretuleasca si Manastire la Ghita TV ( se integreaza perfect cu guristii de acolo), Andra Miron n-a mai aparut de cateva zile (ii tine locul Vlad Ionescu, care prezenta sambata si duminica -cateodata-, dar acuma e in cursul saptamanii-deci, e ceva), Aneta Sangeorzan nu mai prezinta de 2 sapt. dimineata (parca o aud la vocea stirilor).
  • mariana mariana
    pacat, eu credeam ca acest personaj este intradevar serios dar m-am inselat, ziaristii sun la fel ca politicienii, lingai, javre si tradatori.aum visul plagiatorului si a lui raspopitul tata socru sirbu i se cam indeplineste, toti care nu sunt cu noi trebuie sa dispara, trist dar adevarat.
  • 1q 1q
    http://www.dcnews.ro/2013/11/de-ce-nu-a-mai-aparut-oana-stancu-la-antena-3-gadea-se-lupta-pentru-viata-ei/
  • maria maria
    Cine stie unde a disparut OANA STANCU,de la antena3,si de ce?
  • michael us michael us
    Domnu' procuror caracterul nu te lasa balta nici cand.
  • andrei.eu andrei.eu
    Pleaca tot! Bani nu are Realitatea TV plus a schimbat macaza si au pus tunurile pe Ponta. Am vazut ca a plecat si ala Felix Lache pardon Felix Rache era pe Antena 3 de 1 Decembrie si cu o luna inainte îl bestelea pe Ponta într-un clip cand se temeau ca vor închide Realitatea TV. Deci diferenta intre politicieni si jurnalisti nu prea e ambele ramuri practicand intens ceea ce se numeste traseism.
  • alex alex
    Trist.Treptat,pic cu pic Realitatea Tv se dezintegreaza.Atunci n-o sa mai auzi nimic de cazuri de tradare nationala ca Rosia Monatana si gazele de sist.O sa ramana doar posturile care il pupa in dos pe Ponta si anturajul lui.
  • adi adi
    Ce simplu e sa distrugi un concurent!Ii iei oamenii si gata.Insa putini stiu ca acest Manastire este in spagar notoriu si se duce la Ghita ca sa ii asigure spatele la DNA!

Trimite un comentariu

sus