Skip to main content

Facelift pentru Adevărul, ajustări de font şi culoare

 

Adevarul Ziarul Adevărul, deţinut de Cristian Burci, a făcut câteva schimbări de grafică, la nivel de font şi culoare.

Publicitate

Ediţia de astăzi a cotidianului central Adevărul a apărut cu "cu elemente grafice actualizate" şi "o nouă secţiune pe coperta 4 a ziarului: Panorama", potrivit unui comunicat al grupului Adevărul Holding.

Facelift Adevarul

Ziarul revine la "culoarea dominantă: albastru, specifică ziarelor quality The Guardian, Corriere della Sera, La Repubblica sau La Stampa", potrivit aceleiaşi surse.

Screen Shot 2013-12-02 at 6.49.23 PM

Concomitent cu noua identitate grafică lansată, echipa Adevărul a iniţiat şi "o serie de reportaje-document, în ediţia de print şi pe adevarul.ro, despre relaţiile dintre români şi unguri, poveşti despre cum îşi păstrează limba şi religia, cum se organizează, cum petrec şi cum îşi privesc religia", mai spun oficialii cotidianului patronat de omul de afaceri Cristian Burci.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ciprian ciprian
    ziarul arata incomparabil mai prost ca inainte, parca nu are nicio linie, e totul aruncat la intamplare. grafica initiala era riguroasa, sobra dar foarte placuta, acum zici ca-i decupat cu foarfeca. e urat, dar asta e, atat au putut. inainte erau profesionisti, acum nu stiu ce s-a intamplat. nu inteleg de ce un lucru dovedit a fi bun trebuie stricat. ca informatie mi se pãrea mai consistent, acum il rasfoiesc imediat. sau e doar o parere? ce-mi place totusi e formula cu ultima pagina de magazin, e mai citibila decat o pagina de sport. si poate faptul ca e mai multa informatie din tara. una peste alta - pacat de efortul jurnalistilor ca ziarul arata urat.
  • Narcis Narcis
    Am fost surprins de noul format....eram obisnuit....au mutat sportul in interior..can-can pe ultima pagina....si paginele cu externele erau lucrate mai bine.. dupa prostia cu numarul de vineri cu pret dublu..a mai aparut si asta...

    pe scurt...prima impresie negativa...ma duc sa-mi iau si ziarul de azi....totusi...le mai dau o sansa...
  • Doina Doina
    Nu te necaji Andrei,CB este prieten cu Pagina de media ,te rog sa ma crezi si este normal prietenii sa se ajute.
  • andrei.eu andrei.eu
    glumim totusi ,nu? Cum arata The Guardian si cum arata Adevarul n-au nicio e legatura iar de continut nu mai vorbim . The Guardian e vreo 2£ si ceva da' ai ce citi pe cand in Adevarul se face jurnalism de subzistenta. "noua" sectiune "Panorama" e de fapt " Showbiz" in loc sa adauge o pagina de stiri externe in plus. Vai de ziarele noastre mai !

Trimite un comentariu

sus