Skip to main content

MasterChef, peste specialul lui Dan Negru

 

MasterChef proba celebritatii

Prima parte a finalei MasterChef de aseară a condus audienţele, poziţionându-se peste blondele lui Dan Negru, de pe Antena 1. Show-ul culinar a fost urmărit aseară de 1,8 milioane de persoane din întreaga ţară.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor TV pe intervalul MasterChef:

NAŢIONAL. MasterChef a atras aseară o medie de 1,8 milioane de telespectatori. Suleyman Magnificul de pe Kanal D nu i-a mai dat bătăi de cap pentru că este în vacanţă. Show-ul de talente a avut principal concurent o ediţie specială a emisiunii Te pui cu blondele, cu Florin Piersic invitat.  Emisiunea de pe Antena 1 a avut, pe intervalul MasterChef, o medie de 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Trebuie precizat că show-ul Te pui cu blondele a avut o durată mai mare, până la miezul nopţii.

URBAN. Show-ul culinar a avut, la oraşe, puţin peste 900.000 de telespectatori în fiecare minut, iar Te pui cu blondele? a fost urmărit, pe acelaşi interval, de aproape 700.000 de persoane. Kanal D a avut locul al treilea, cu o medie de 480.000 de telespectatori, cu filmul Cucerirea Constantinopolului.

COMERCIAL. Emisiunea de la ProTV a fost urmărită de 580.000 de persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani, în timp ce Antena 1 a avut pe targetul comercial aproape 250.000 de privitori.

A doua parte a finalei MasterChef va avea loc în această seară, de la ora 20.30, iar marele premiu de 50.000 de euro este disputat între Elena Lasconi, Pacha Man, Cătălin Josan şi Don Baxter

Audienţa posturilor TV, luni, 23 decembrie, pe intervalul MasterChef, la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
Pro TV 1.803.000 9,5 17,8
Antena 1 1.434.000 7,5 14,2
Kanal D 849.000 4,5 8,4
TVR 1 523.000 2,7 5,2
Prima TV 493.000 2,6 4,9

Audienţa posturilor TV, luni, 23 decembrie, pe intervalul MasterChef, la nivel URBAN

URBAN Nr persoane Rtg (%) Shr (%)
Pro TV 901.000 8,6 17,0
Antena 1 692.000 6,6 13,0
Kanal D 480.000 4,6 9,1
Antena 3 284.000 2,7 5,4
TVR 1 264.000 2,5 5,0

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    top chef este peste pro? glumesti, probabil.
  • mihaita mihaita
    Salut Andrei,

    1. se scie "zi-mi"
    2. nu ma dau mare cunoscator
    3. era vorba doar de productiile lor? Atunci de ce laudati PRO-ul cand are doar filme?
    4. nu stiu daca Antena are productii de mare succes, mi se pare clar ca Top Chef dpdv calitativ (concurenti) este peste PRO iar emisiunea lui Negru cu copii am tot citit ca a batut constant serialul cu tarani.

    Craciun fericit postac mic si usor agramat :)
  • ionut ionut
    o clasare buna a tvr
  • alex alex
    so daca iti spun ca nici nu m-am uitat la acea emisiune de luni , pur si simplu am iesit din casa si nici la cea de marti nu m-am uitat
  • nelu nelu
    incultii s-au uitat la masterchef, alex face parte dintre ei.

    "antena 1 v-a bate la scor protv-ul cu Floriin Piersic"
    ba, esti prost?

    privitul indelungat la protv duce la ........alex si expertul fc

    rubrica speciala in cv-ul celor doi : profesie postac

    eu ma uit la canalul numit NET
  • adicop adicop
    pro ul a fost cu 2-3 puncte de rating peste acces direct. pe comercial
  • cata cata
    pro tv bate antena cu orice emisiune , chiar si cu filmele difuzate seara ,cel mai bun exemplu este cu x factor care a fost depasita chiar si cand era finala . surprinzatoare audienta TVR1 , se pare ca DIVERTIS si filmul care a urmat (20 min pe intervalul Master chef) au facut o audienta buna .
  • andrei andrei
    @mihaita: Ai vrut sa te dai mare cunoscator dar te-ai facut de ras. Meciul cu Romania-Grecia nu era o productie propie a Antenei. Era si normal sa se mute din calea meciului. Zimi ceva de calitate de la Antene din toate punctele de vedere?
  • mile mile
    rai - asta este televiziune
  • alex alex
    Da era numai martea ,dar fiind ultimele editii au avut si ieri ,iar astazi e finala , in ceea ce priveste.meciul grecia -romania au vrut sa le ofere si telespectatorilor care se uitau deobicei la masterchef prilejul de a vedea meciul
  • alex_2 alex_2
    voi credeti ca Antenele vor sa fie nr. 1 insa nu e asa. Vor sa produca bani cat mai ieftin posibil, gratis daca se poate. Sunt sigur ca anul se incheie cu felicitari si prime pentru cei din conducerea postului.
    Si sunt gata sa fac un pariu ca daca scapa de urlatorul Dan Negru, audientele emisiunilor respective vor creste. La fel cum va fi daca cineva concediaza pe cei care filmeaza si monteaza Un Show Pacatos, care agita camera vomitiv cum se face la Taraf TV. Trebuie sa fie echipa lu' Bahmu acolo, primul si singurul post din lume cu stilul respectiv de filmare.
  • Iñaki Iñaki
    Daca n-ar fi Negru...antenele s-ar prabusi...oricum traiesc suspendate intotdeauna in urma PRO-ului:))
  • mile mile
    vezi pe rai uno ce inseamna televiziune, suntem singura tara din europa care nu are un concurs de cultura generala zilnic , macar o zi pe saptamana sa fie, eu ma uit in fiecare zi la l'eredita
  • mihaita mihaita
    cu tot respectul pentru infocatii fani PRO, emisiunea masterchef nu era difuzata Martea?
    Daca da, atunci nu face si PRO TV miscari de emisiuni (ex si mutarea facuta acum o luna pentru a evita lupta cu Romania-Grecia).

    Cred ca e corect sa judecam corect lucrurile.
    in legatura cu emisiunile de ieri, m-am uitat putin la fiecare.
    Daca la PROTV ieri nu au fost probe pe echipe si deci au lipsit certurile si injuraturile, tot nu am gasit ceva interesant.
    Pe Antena, m-am uitat doar 10-15 minute, la inceput, interesant este ca m-am trezit zambind, involuntar, asa cum se intampla cand ceva te bucura.

    Nu spun ca o emisiune a fost mai buna ca alta, dar nici audientele nu spun asta, este doar preferinta romanilor, o preferinta care pune PRO-ul sus indiferent de calitatea programului.

    De exemplu BONUX vinde mai bine in Romania ca ARIEL, spune asta oare ca BONUS spala mai bine ca ARIEL? sau spune doar ca romanul prefera BONUS pe diferse considerente, probabil pretul fiind principalul.

    Zi buna, Sarbatori fericite si poate reusiti sa limitati cuvintele dure lansate in zonele de comentarii in aceste zile.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Au inceput inscrierile pentru urmatorul sezon Master Chef http://www.protv.ro/stiri/inscrieri-noul-sezon-masterchef.html

Trimite un comentariu

sus