Skip to main content

Producatorul general al Realitatea TV pleaca de la postul de stiri

 
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Publicitate

Andrei Cojocaru, producator general Realitatea TV, pleaca de la postul de stiri.

Contactat de Paginademedia.ro, Andrei Cojocaru a declarat:

"Este o decizie personala de a intrerupe colaborarea cu Realitatea TV."

Andrei Cojocaru lucreaza de aproape sase ani la Realitatea TV, cand a inceput ca reporter. In 2010, a facut o mica escala la B1 TV, unde a incercat un proiect, dar s-a intora dupa cateva luni, ca producator. De un an si jumatate a fost producator general al statiei.

Inainte de Realitatea TV, Andrei Cojocaru a lucrat la Radio Total, Radio Mix si, pana la venirea in Bucuresti, la un grup de presa din Curtea de Arges, care includea un ziar, radio si post de televiziune.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sellmann Sellmann
    Oameni din ,,umbra ,, merita tot respectul !
  • Sellmann Sellmann
    :))
  • ala ala
    Las ca vi-l aduce inapoi pe Bugnar ! :)))
  • mois mois
    Superbaiat, super-om. S-auzim de bine Cojo!
  • angajat la' vantu... angajat la' vantu...
    super baiat andrei, pacat mare pacat !!! realitatea e pe tobogan direct la gunoi. cei buni pleaca sau au plecat... raman hahalerele. apropo de hahalere, tehnicul e si el pe duca odata cu concedierea nejustificata a lui cristian nedelcu si ungerea lui florian marin pe postul de director tehnic... tabloul ar fi complet sau mai corect, bomboana pe coliva este aducerea maretului si nemaipomenitului sot al procuroarei care l-a anchetat pe SOV cu multi ani in urma...
    asa ca florian marin stai linistit, istoria se repeta. la realitatea tv acum multi ani cat timp ai fost director tehnic ? o luna sau doua ? ca dupa aia l-au adus pe mihai sorin. cam asta se intampla si acum, o luna doua si vine mihai sorin. si pentru ca e un domn si i-ai tinut locul cald o sa-ti ofere marea functie de sef laborator tehnic.
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    "Nemultumit de sine" e corect. Scuze...
  • io io
    Imi pare rau. Chiar este un tip bun. Si de treaba. Ii place ce face si vrea sa faca perfect. Ma inclin si eu!
  • Mihai Mihai
    Si daca esti genial in 6 ani tot arzi etape . Cred ca numai la noi se poate intampla asta : e drept cu atatea plecari/ veniri/ scandaluri e firesc sa contribuie si conjunctura la ascensiunea unui om. Ca daca ramane redactia pe jumatate goala pe cine sa pui ? Nu neg profesionalismul omului insa intr o redactie de stiri serioasa de la televiziunile pe care le luam ca modele nu cred ca se putea intampla asa ceva .
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Regret decizia ta, Andrei. Esti unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut in 20 de ani de presa: onest, pasionat, generos, intelegator, inepuizabil si, mai ales, nemultumit de tine zi de zi.
    Respect maxim!
  • omar omar
    wow! in 6 ani de la reporter la producator general...ori tipu e genial, ori a ars serios etapele.
  • vladut vladut
    mult succes Andrei. Functia de producator general va fi preluata de familia Pacuraru. Urmatoarele transferuri sunt : Dana Secretara - CEO la CME si Mura Frinculescu - Head of news la CNN.

Trimite un comentariu

sus