Skip to main content

Ce face echipa TVR 3 când e stresată? O mângâie pe oaia Pufulica!

 
Pufulica
Pufulica

Screen Shot 2013-12-09 at 2.22.46 PM"Faceţi cunoştinţă cu Pufulica, ea este oaia noastră, a redacţiei. De fiecare dată când avem probleme sau ne enervăm o mângâiem pe cap ca să ne calmăm", a spus Cristi Niţulescu, gazda emisiunii multiplex Apasă pe verde, program care a marcat transformarea postului TVR 3.

Publicitate

Emisiunea a fost difuzată, în direct, vineri, de la ora 16.00. Înregistrarea emisiunii o puteţi vedea pe site-ul tvrplus.ro.

Prezentatorul a vorbit despre noua mascotă a postului timp de două minute, i-a amintit numele de mai multe ori. Astfel că la finalul prezentării, Pufulică s-a transformat în Pufuliţa.

"Ea e Pufuliţa, o iubim cu toţii şi reprezintă simbolul României tihnite", spunea Cristi Niculescu în timp ce mângâia jucăria de pluş.

Cristi Niţulescu, despre transformarea postului TVR 3:

"TVR 3 se transformă. TVR 3, canal al televiziunii publice, devine verde. Un verde pe care l-aş asocia cu celebre versuri: "Verde crud, verde crud.../ Mugur alb, şi roz şi pur" (George Bacovia - "Note de primăvară" - n.r.). Asta ne dorim să vă oferim dumneavoastră celor care ne urmăriţi: un canal proaspăt. El se transformă la nivel de culoare şi vă propun câteva linii tematice destinate României tihnite (...)"

Emisiunea a fost găzduită la Bucureşti de Cristian Niţulescu şi i-a avut ca invitaţi pe Răzvan Bucuroiu, producătorul Vlad Macovei, dar şi reprezentanţi ai unor ONG-uri de mediu şi profil agrar. La această producţie au participat şi studiourile teritoriale (TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Pe banii nostrii aceste monstruozitati creative !
    Este de plans .
  • Plictisita Plictisita
    @danu,le zici bine cand le zici! Probabilitatea ca niste nepriceputi sa stie care le este treaba, in TVR,este aproape de zero.In principiu mare lucru n-ar fi,sa aduci cateva lucruri si sa le pui cap la cap dar....Bucuroiu habar n-are de nimic.Pilele pe care s-a dat ca sa ajunga sef sunt bine ascutite.despre acest imbecil care modereaza si care pune intrebari nu am nimic de spus,am ramas MUTA.Acest canal,ca orice canal este administrat de plaiesi nepotriviti.Cred ca singurele variante sunt: ori o cheama pe Mura Frinculescu inapoi,ca ea a facut grila initiala si stie ce sa faca cu acest post ca sa produca BANI, ori pe Sassu.El a facut din rahat bici care a pocnit mereu.Este de neinteles cum unii care au primit de-agata ceva sa nu stie sa-l faca pe acel ceva sa functioneze.
  • Mircea S Mircea S
    Am plecat de acolo acum 1an, acum imi fac alta cariera.
    Sa fii vazut ce alerga doamna de la personal cu demisia mea, imi venea sa-i zic "ho sa nu te-mpiedici sa cazi de la 13", in 10 minute eram "Lefter Catargiu " fara servici.
  • Mircea S Mircea S
    E bine domnilor, de ce va electrizati asa prea tare.
    Saracu trebuie sa manancse shi gura lui ceva.
  • Cristian Rosu Cristian Rosu
    de ce trebuie sa platesc eu ca cetatean abonamentul tvr!?
    sa vad astefel de mizerii!?sa vad un nene fara dinti in gura care managie o oaie!?La TVR au ramas toti ratatii,rudele,prietenii si amantele USL-ISTILOR!!! RUSINEEEE
  • danu danu
    Hoo... vă înțeleg supărarea soră cu furia dar, totuși, mai cu grijă la calcule. Venitul domnului cu pricina este de 125.000 lei „pe an”, nu pe lună adică, mai „pe românește”, cam vreo 7.000 de lei pe lună, în mână. Dar nu aici e problema. Mai grav ar fi conflictul de interese vădit în care se află (alături de domnul ăla veșnic „de interes general”, Sorin Burtea). Dar, hai că nici asta n-ar fi o problemă... însă pentru un canal care se transformă să nu să se transforme de fapt deloc, ei bine, asta chiar e o bătaie de joc.

    Ia uitați mostră de batjocură „in your face”. La întrebarea lui Cristian Nițulescu adresată directorului TVR3, Răzvan Bucuroiu „Care este optica menegerială pe care înțelegeți s-o manifestați de azi înainte?” acesta din urmă răspunde, cu o nonșalanță greu de înțeles, că (și țineți-vă bine...) „Nu s-a schimbat nimic. Grila de programe este aceeași. Numai că a apărut un tronson care apasă puțin ideea de ruralitate. Pentru colegii de la studiourile teritoriale am avut această ofertă generoasă de a face un magazin pe tematici rurale. Drept care noi, ca TVR3, îi găzduim de luni până vineri, este un multiplex, și va fi un magazin care ne va duce, într-adevăr, „de la sat la site” [acesta este chiar titlul emisiunii, n.r.], de la tradiție la modernitate.”

    Ați înțeles? Nu s-a schimbat nimic la TVR3, dar pentru că a fost inventată o emisiune nouă s-a luat decizia de a se schimba totul. Sau nimic.
  • Mihai Mihai
    Foarte buna trimitrea.Acolo este dovada oficiala a castigurilor de la TVR ale acestui individ insipid !!M-as bucura sa traiesc momentul in care romanii vor iesi in starda (vezi Ucraina) pentru ca aceste personaje jalnice sa ajunga la PUSCARIE!!Adica s-au dat afara 900 de oameni pentru ca nu au bani si acest ins castiga la TVR 100.000 de milioane pe luna????Javre ordinare care trebuie trimise la puscarie!
  • tudor chirila tudor chirila
    pufulica asta este platit cu 125 000 lei pe an din bani publici, banii mei, banii tai sa manfaie oaia in direct.
    citi dintre voi cistiga 10 000 lei/luna?
    declaratia de avere a lui pufulita este aici:
    http://media.tvrinfo.ro/media-tvr/other/201211/nitulescu---avere-incetare_22942000.pdf
  • Thor Thor
    TVR agriCULTURAL
  • livia pila livia pila
    Cristian Nitulescu este un neica-nimeni, un realizator incapabil. A fost prost la stiri, a fost lamentabil la Cultura, s-a facut consilier al PDG-ului, e sluga pesedista si etern reprezentant al PSD in CA. O oaie. Berbec nu va deveni niciodata. Atita este de handicapat.
  • OBSERVATOR MEDIA OBSERVATOR MEDIA
    Am spus eu zilele astea ca acest Cristi Nitulescu e imbatranit dar nu ma asteptam sa treaca in extrema aceea in care mangaie oaia(mai ales ca este o jucarie)Dupa cum bine spui, unii isi permit sa faca misto pe banii nostri mai mult ca la un canal privat.
    Dupa ce isi fac promo cu noua forma a canalului, apare acest individ mangaind oaia.
    Exista comentarii prin care se solicita inlocuirea de urgenta a acestui reta_dat mintal cu primele mfitrioane ale postului,respectiv Carla Giaca si Irninis Miricioiu.Oare pe banii contribuabilului doar ata se poate face? Prin urmare, daca dorim neaparat sa vedem un om batran care mangaie o oaie de plus, avem alte variante domnilor conducatori ai TVR. Rusine acestui om batran si nereprezentativ!
  • Baba Safteaua Baba Safteaua
    Acest Nitulescu este si membru in Consiliul de Administratie in TVR!!! Adica ia deciziile alea importante din televiziune....si pe deasupra castiga si o suta de milioane pe luna, oficial...pentru ca neoficial ia muuuuult mai mult!!!!!
  • Român Român
    Poezia lui Bacovia este 'Note de primãvarã' !
  • Stefano, Pufulica te vrea prost Stefano, Pufulica te vrea prost
    Niste familii foarte defavorizate si nervoase, vad. Mai mangaiati-o pe Pufulica!
  • adi adi
    Cine este acest Nitulescu?

Trimite un comentariu

sus