Skip to main content

Ce face echipa TVR 3 când e stresată? O mângâie pe oaia Pufulica!

 
Pufulica
Pufulica

Screen Shot 2013-12-09 at 2.22.46 PM"Faceţi cunoştinţă cu Pufulica, ea este oaia noastră, a redacţiei. De fiecare dată când avem probleme sau ne enervăm o mângâiem pe cap ca să ne calmăm", a spus Cristi Niţulescu, gazda emisiunii multiplex Apasă pe verde, program care a marcat transformarea postului TVR 3.

Publicitate

Emisiunea a fost difuzată, în direct, vineri, de la ora 16.00. Înregistrarea emisiunii o puteţi vedea pe site-ul tvrplus.ro.

Prezentatorul a vorbit despre noua mascotă a postului timp de două minute, i-a amintit numele de mai multe ori. Astfel că la finalul prezentării, Pufulică s-a transformat în Pufuliţa.

"Ea e Pufuliţa, o iubim cu toţii şi reprezintă simbolul României tihnite", spunea Cristi Niculescu în timp ce mângâia jucăria de pluş.

Cristi Niţulescu, despre transformarea postului TVR 3:

"TVR 3 se transformă. TVR 3, canal al televiziunii publice, devine verde. Un verde pe care l-aş asocia cu celebre versuri: "Verde crud, verde crud.../ Mugur alb, şi roz şi pur" (George Bacovia - "Note de primăvară" - n.r.). Asta ne dorim să vă oferim dumneavoastră celor care ne urmăriţi: un canal proaspăt. El se transformă la nivel de culoare şi vă propun câteva linii tematice destinate României tihnite (...)"

Emisiunea a fost găzduită la Bucureşti de Cristian Niţulescu şi i-a avut ca invitaţi pe Răzvan Bucuroiu, producătorul Vlad Macovei, dar şi reprezentanţi ai unor ONG-uri de mediu şi profil agrar. La această producţie au participat şi studiourile teritoriale (TVR Iaşi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timişoara, TVR Târgu Mureş).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    Si uite asa individul castiga 10.000 de lei/luna din banii fraierilor care platesc abonamentul tv. Da, ati vazut bine - 10.000 lei pe luna!
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    NU va este rusine cu acest canal public? Pana la urma, toti platim pentru el! Mai merita TVR sa te uiti la ea? Platim degeaba niste familii.
  • Alecu Alecu
    :))))))))))))))) FELIX... in curand o sa apara in icoanele din bisericile prostimii.. :)))

Trimite un comentariu

sus