Skip to main content

Radu Soviani intră cu propria firmă în licitaţia pentru servicii de comunicare la Autoritatea de Supraveghere Financiară

 

radu soviani - realitatea

Publicitate

Radu Soviani, actualul purtător de cuvânt al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), s-a înscris cu firma pe care o deţine la licitaţia pentru furnizarea ASF de servicii de management în domeniul comunicării şi relaţiilor publice, anunţă Mediafax.

Radu Soviani s-a înscris cu firma RST Media SRL Bucureşti, pe care o deţine în totalitate.

Valoarea estimată a contractului de prestări servicii, care include şi poziţia de purtător de cuvânt, a fost estimată la 1,1 milioane de lei (aproximativ 250.000 de euro) pentru trei ani.

La aceeaşi licitaţie a mai depus ofertă şi o firmă controlată de un grup din Grecia, LDK Consultants Engineers&Planners SRL Bucureşti, deţinută de LDK-Consultants Engineers And Planners (Grecia) - 83,87% şi Marianna Kondylidou - 16,13%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Prin fuzionarea celor trei institutii (CSSA, CNSPP si CNVM) intr-una -ASF- a rezultat si un mare departament de comunicare si PR.
    Cei de acolo ce vor facede acum ? Vor fi concediati ?
  • ochiul soacrei ochiul soacrei
    culmea e ca vrea sa-si faca si o telelviziune de profil economic. de fapt, o va face, ca a obtinut licenta de la cna
  • arcadefire arcadefire
    mare nemernic baiatul asta. cand lucram la Money Channel se tot lauda ca l-a avut pe Bogdan Baltazar nas la marea lui nunta si avea niste ifose de ziceai ca e cel putin sora mai mare a lui Iisus Hristos. o mare pierdere pentru natiunea romana ca il rabda si il plateste.
  • reporter reporter
    câstigă, cum să nu câștige... nu vedeți că e cam într-o ureche?...
  • Radio Sovianix Radio Sovianix
    Pe ce punem pariu ca o sa si castige? Si cat e peschesul, 250k euroi pe trei ani? Hmmmm. Cam 7000 de euro pe luna. Nu-i rau. Se apropie de scorul pe care-l revendica pe vremea (oh, Doamne, ce vremuri!) cand presta pe plantatia lui Vintu, iar Vintu era in libertate si Geoana chiar credea ca o sa castige alegerile.

Trimite un comentariu

sus