Skip to main content

Rareş Bogdan, "propunerea informală" a PNL la conducerea TVR

 

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

Publicitate

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat că au existat unele discuţii informale pentru ca omul de televiziune Rareş Bogdan să fie propus pentru şefia TVR, relatează Mediafax.

Liderul PNL a afirmat că mai rămâne un subiect în discuţie validarea propunerii PNL pentru şefia TVR la nivelul Parlamentului, în persoana lui Rareş Bogdan. El a menţionat că subiectul susţinerii lui Rareş Bogdan la şefia TVR a fost discutat între liderii USL, mai scrie Mediafax.

"În legătură cu televiziunea, au existat nişte discuţii şi se convenise, de principiu şi din nou informal, nu prin vreo decizie a USL, să propunem pe omul de televiziune, pe omul de presă Rareş Bogdan", a spus Antonescu.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni, la finalul reuniunii grupului senatorilor PSD, că partidul pe care îl conduce nu va face o propunere pentru şefia TVR, afirmând că aşteaptă propunerea din partea PNL.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat dacă social-democraţii vor avea o nominalizare la şefia TVR. "Noi nu facem nicio nominalizare la TVR", a răspuns Ponta.

Ulterior, el a fost întrebat dacă PSD nu îl va nominaliza pe Valentin Nicolau pentru a conduce interimar TVR.

"Nu, aşteptăm propunerea colegilor liberali şi după aceea discutăm", a mai spus Ponta.

Liderul PSD a admis, totuşi, că la nivelul partidului s-a discutat despre varianta propunerii lui Nicolau.

Surse politice au declarat, luni, pentru Mediafax că PSD îl va susţine la şefia TVR pe Valentin Nicolau în Comisiile de Cultură.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că o eventuală nominalizare a unui candidat pentru funcţia de preşedinte director-general al SRTv de către PSD ar însemna "o încălcare a unor înţelegeri care s-au făcut în baza algoritmului".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    este incredibil, toti critica tvr dar cand li se ofera un post acolo imediat pleaca "la furat"
  • monica monica
    eu nu am auzit in viata mea de tipul asta propus la sefia tvr. dar citesc aici si descopar ca are niste "calitati": e finul lui sr stanescu, e pro pnl, chestii care tin de profesia de maanager in televiziune. goood!!!!
  • poweraxxel poweraxxel
    „Nu numai ca nu parasesc Realitatea TV, insa ii anunt pe toti ca voi deveni lider pe tronsonul meu orar. Nicio vedeta de televiziune care a parasit postul la care s-a consacrat nu a mai avut acelasi brand ulterior. Toti au pierdut. N-au mai fost nici macar 70% din ceea ce erau inainte. Uite exemplele lui Ciutacu, Teo, Florin Calinescu… La fel se va intampla si cu Andreea Cretulescu si Silviu Manastire, doi colegi de care imi pare foarte rau ca ne-au parasit. Uite, si Mihai Gadea, daca va pleca maine de la Antena 3, nu va mai fi niciodata ceea ce a fost. Mie, Realitatea TV mi-a dat incredere totala in ultimii doi ani de zile, de cand am venit in Bucuresti si n-as putea sa fac niciodata acest gest, sa plec la greu. Unii pleaca, altii vin, dar telespectatorii raman. Brandul este cel mai important, iar Realitatea TV este cea mai veche, cea mai cunoscuta si cea mai buna televiziune de stiri din Romania”, incheie Rares Bogdan.
  • poweraxxel poweraxxel
    Pana mai ieri dadea asigurari ca nu vrea postul. Astazi aflam ca este propus "informal"? Ce este mai rau? Sa fii trompeta USL-ista sau portocalie? Toti cei care mai ieri sustineau ca sunt "vocea poporului" cand indemnau lumea pe ascuns sau pe fata sa voteze USL-ul ca sa "isi ia tarra inapoi" sunt rasplatiti pe rand de puterea actuala mai ceva ca vechea putere. Deciziile sunt luate pe fata, fara nici o urma de jena, pentru ca doar la asta foloseste procentul de 70 % din parlament. Niste politicieni normali ar fi folosit acest procent pentru o guvernare sanatoasa. USL-istii il folosesc doar pentru propasirea proprie ...
    Desi Ponta sustinea ca altii sunt cu circul iar el este cu painea, pe zi ce trece se vede ca de fapt el este cu circul iar cu painea nu mai este nimeni ...
  • Mihai Mihai
    Asta nu e numai un apropiat al securistului Rosca Stanescu,este chiar finul lui! Daca are cineva curaj,sa-l intrebe domnu de la Cluj cu ce s-a ocupat tatal sau in trecut?Poate pina raspunde va plati si salariile corespondentilor Realitatea din toata tara.Amaritii care au muncit 2-3 luni fara sa vada vreun ban de la acest Bogdan!!
  • ioana ioana
    Da,da si marga.am uitat.printre atiti gigei...
  • poweraxxel poweraxxel
    ai uitat pe cel mai important ... Marga.
  • Mircea Mircea
    Clujeanul care a falimentat Ziua de Cluj, uns de prietenii din PNL șef la TVR? Printre numele vehiculate drept înlocuitor al lui Săftoiu este şi cel al jurnalistului Rareş Bogdan, realizator la Realitatea Tv. Rareş Bogdan a negat inițial că ar avea de gand să plece la TVR. ”Să lămurim odată lucrurile, doar ieri şi azi cred că am răspuns la peste 100 de telefoane şi mesaje pe tema aceasta, de 10 zile am răspuns probabil la peste 300 de apeluri, mesaje, email-uri pe ...tema zilei: "Rareş pleci de la Realitatea?" Nu dragii mei, nu, nu plec nicăieri de la RealitateaTv! Nu plec nici la RomaniaTv, nici la B1, nici la Digi şi ....nici la TVR, nici realizator şi nici PDG. Sunt doar zvonuri fără temei”, a scris el pe Facebook, pe 4 decembrie. Rareş Bogdan este un prieten apropiat al lui Eduard Helwig, purtătorul de geantă al lui Crin Antonescu, şi al lui Dan Motreanu, fost secretar general al PNL (originar din Ocna Mureș, ca şi realizatorul TV). Rareş Bogdan e cunoscut pentru atitudinea servilă faţă de reprezentanții USL, unul dintre puţinii realizatori TV la care liderul PNL Crin Antonescu este invitat pentru a fi "periat" după fiecare scandal în care e implicat. La Cluj, Rareş Bogdan a condus Ziua de Cluj, ziar pe care l-a "înclinat" USL în campaniile electorale de la alegerile locale din 2012 şi parlamentare din acelaşi an, iar ulterior l-a falimentat. Și adevărul.ro scrie că în locul lui Săftoiu ar putea veni Rareş Bogdan, iar din noul CA vor face parte Mircea Dinescu şi Cornel Nistorescu. Rareş Bogdan a declarat ulterior pentru adevărul.ro că a purtat discuţii pe această temă cu preşedintele PNL, Crin Antonescu. „Dacă va cădea raportul TVR, vom putea purta o discuţie dacă voi merge la TVR sau nu. Trebuie să văd rezultatul. Oricum, nu am de gând să renunţ la calitatea de jurnalist. Dacă voi putea face o emisiune pe săptămână, atunci voi discuta despre posibilitatea de a merge la TVR. Dacă nu, nu“, a spus Rareş Bogdan. Întrebat dacă se gândeşte , concret, la funcţia de director, în condiţiile în care raportul TVR va fi respins, Bogdan a replicat: „Se poate discuta despre orice“. - See more at: http://www.monitorulcj.ro
  • DORINA DORINA
    A innebunit PNLul !!!!!!!!!!!!!!!!!! Fugiti !!!!!!!!!!!!!
  • Mircea Mircea
    Clujeanul care a falimentat Ziua de Cluj, uns de prietenii din PNL șef la TVR? Printre numele vehiculate drept înlocuitor al lui Săftoiu este şi cel al jurnalistului Rareş Bogdan, realizator la Realitatea Tv. Rareş Bogdan a negat inițial că ar avea de gand să plece la TVR. ”Să lămurim odată lucrurile, doar ieri şi azi cred că am răspuns la peste 100 de telefoane şi mesaje pe tema aceasta, de 10 zile am răspuns probabil la peste 300 de apeluri, mesaje, email-uri pe ...tema zilei: "Rareş pleci de la Realitatea?" Nu dragii mei, nu, nu plec nicăieri de la RealitateaTv! Nu plec nici la RomaniaTv, nici la B1, nici la Digi şi ....nici la TVR, nici realizator şi nici PDG. Sunt doar zvonuri fără temei”, a scris el pe Facebook, pe 4 decembrie. Rareş Bogdan este un prieten apropiat al lui Eduard Helwig, purtătorul de geantă al lui Crin Antonescu, şi al lui Dan Motreanu, fost secretar general al PNL (originar din Ocna Mureș, ca şi realizatorul TV). Rareş Bogdan e cunoscut pentru atitudinea servilă faţă de reprezentanții USL, unul dintre puţinii realizatori TV la care liderul PNL Crin Antonescu este invitat pentru a fi "periat" după fiecare scandal în care e implicat. La Cluj, Rareş Bogdan a condus Ziua de Cluj, ziar pe care l-a "înclinat" USL în campaniile electorale de la alegerile locale din 2012 şi parlamentare din acelaşi an, iar ulterior l-a falimentat. Și adevărul.ro scrie că în locul lui Săftoiu ar putea veni Rareş Bogdan, iar din noul CA vor face parte Mircea Dinescu şi Cornel Nistorescu. Rareş Bogdan a declarat ulterior pentru adevărul.ro că a purtat discuţii pe această temă cu preşedintele PNL, Crin Antonescu. „Dacă va cădea raportul TVR, vom putea purta o discuţie dacă voi merge la TVR sau nu. Trebuie să văd rezultatul. Oricum, nu am de gând să renunţ la calitatea de jurnalist. Dacă voi putea face o emisiune pe săptămână, atunci voi discuta despre posibilitatea de a merge la TVR. Dacă nu, nu“, a spus Rareş Bogdan. Întrebat dacă se gândeşte , concret, la funcţia de director, în condiţiile în care raportul TVR va fi respins, Bogdan a replicat: „Se poate discuta despre orice“. - See more at: http://www.monitorulcj.ro/politica-administratie/31065-usl-incearca-sa-l-inlocuiasca-astazi-pe-claudiu-saftoiu-de-la-sefia-tvr#sthash.IAlxWoXb.rEBdOYww.dpuf
  • profesor profesor
    Probabil … il vor pune pe rimelatul ala de Rares Bogdan, care va trebui sa presteze “la greu” in favoarea lui Antonescu! Stiu ca la Cluj, in presa locala, a imitat comportamentul santajist al nasului sau, Sorin Rosva Stanescu!!!
  • ioana ioana
    Rares bogdan are multile probleme cu fiscul.este omul lui rosca stanescu. Este un jurnalist pirit care pupa mana lui gusa.domnule antonescu ,ati spus ca nu mintiti.asta e o prima mare minciuna,uman vorbind. Dar daca nu mintiti,macar pentru dvs .recunoasteti ca sunteti presedintele unei mari gloate de partid.dupa saftoiu,un dobitoc sinistru ,politruc si imbecil,dupa sinistrul daniel barbu ,vuvuzea de partid la antene,dupa lucia hossu longin,o baba comunista pe care ar fi indidioasa ana pauker in persoana,dupa gigel de la cultura,decizia de a#l numi pe rares bogdan nu este decit bomboana de pe coliva romaniei.
  • Alecu Alecu
    Rares B are o personalitate colerica, nationalist-extremista, antieuropeana si pe alocuri antisemita. Nu mai departe de azi il sustinea pana in panzele albe, la realitatea tv, pe dl. Bolcas - si intelegem de ce - ce se seamana se'aduna.
  • mihai mihai
    Nu mai pot cu jurnalisti de carton pupincuristi politic care apar toata ziua la TV si care se cred mari manageri. In locul lui Rares Bogdan as refuza numirea din bun simt . Nominalizarea lui de catre PNL face ca tot ceea ce a facut pana acum la TV sa insemne PARTIZANAT . Probabil daca nu il numeau la TVR ii gaseau repede un post de ambasador . Jenant ! HUOOOOO! NU VA MAI SATURATI !

Trimite un comentariu

sus