Skip to main content

TVR: Semnarea protocolului cu Ministerul Agriculturii nu interferează cu politica editorială a TVR 3

 

tvr

Publicitate

Semnarea Protocolului dintre TVR şi Ministerul Agriculturii nu interferează cu politica editorială a TVR 3, spune TVR într-o comunicat. Grila cadru a TVR 3 rămâne neschimbată, precizează oficialii TVR.

Răspunsul TVR vine după ce trei membrii CNA - Narcisa Iorga, Valentin Jucan şi Florin Gabrea - au trimis o scrisoare Parlamentului în care spun că protocolul TVR - Ministerul Agriculturii aduce atingere independenţei editoriale a TVR.

Punctul de vedere al Televiziunii publice:

"Cu privire la scrisoarea transmisă de trei membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Televiziunea Română face următoarele precizări:

1. Grila cadru a canalului TVR 3, comunicată şi aprobată de CNA în data de 24 octombrie a acestui an, rămâne în continuare valabilă. Grila se va îmbogăţi cu două emisiuni de tip magazin.

De la sat la site va fi o emisiune - magazin zilnică ce se adresează comunităţilor mici şi mijlocii, care va fi realizată de studiourile teritoriale şi care înlocuieste, pe acelasi tronson orar, un alt magazin - Regionalia. Agroactiv va fi al doilea magazin agrar săptămânal.

2. Titulatura canalului nu se schimbă, ci rămâne în continuare TVR 3. Sigla canalului nu va mai avea culoarea mov, ci verde, aceasta fiind singura schimbare vizuală. Schimbarea culorii siglei nu reprezintă o schimbare de identitate la nivel de conţinut, căci structura de programe rămâne identică.

3. Încheierea de către TVR a Protocolului de cooperare cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale nu reprezintă o ingerinţă în politica editorială, MADR neavând niciun rol în producţiile TVR 3."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cinteza Cinteza
    Traiasca Alexandru Sassu caci a avut o idee minunata cand a facut TVR 3!

Trimite un comentariu

sus