Skip to main content

28 Ianuarie. Robert Turcescu: „În acest moment nu se pune problema plecării de la B1”

 

turcescu

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu a spus că a avut discuţii cu mai multe posturi TV, dar că va rămâne la B1, scrie Evenimentul zilei. Declaraţia vine în contextul în care au apărut informaţii că Robert Turcescu ar merge la România TV.

”Am oferte din toate zonele media. Au fost o grămadă de propuneri, inclusiv de la RTV. Am avut discuţii cu mai toate posturile, fiindcă se ştia că îmi expiră contractul cu B1”, a declarat Turcescu, subliniind că "în acest moment nu se pune problema plecării de la B1. Am un contract nou, de la începutul sezonului. Sunt la B1 Tv, conform contractului”.


Sebastian Ghiţă confirmă negocierile cu Robert Turcescu pentru RTV. Jurnalistul spune că rămâne la B1 TV
Sebastian Ghiţă confirmă negocierile cu Robert Turcescu pentru RTV. Jurnalistul spune că rămâne la B1 TV


Anul trecut, 19.014.000 de persoane s-au uitat cel puţin un minut la un post de televiziune, la nivel naţional, conform sondajelor Kantar Media. Cifra este cu 6.000 mai mare decât în 2012, potrivit unei analize Forbes România.

La nivel urban, numărul persoanelor distincte care au urmărit un program TV cel puţin un minut a fost de 10.480.000, cu 10.000 mai mic decât în anul precedent.
Indicatorul de audienţă reach reprezintă numărul de persoane distincte care au urmărit o televiziune cel puţin un minut, într-o anumită perioadă de timp. Spre deosebire derating, care arată media de telespectatori pe minut pentru un program TV, reach-ul se referă la persoanele distincte.
Pro TV a avut un reach naţional 18.901.000, cu 53.000 mai mare decât în 2012. La nivel naţional, 10.417.000 de orăşeni au urmărit cel puţin un minut Pro TV.
Câţi români s-au uitat la televizor în 2013?


Casa de avocatură Boştină şi Asociaţii a contestat la Uniunea Naţională a Barourilor modificările introduse recent la statutul avocaţilor şi care schimbă regulile de publicitate, prin limitarea posibilităţii acestora de a-şi promova activitatea şi rezultatele obţinute, conform unor surse juridice, citate de Mediafax.

În plângerea prealabilă depusă la UNBR, avocaţii solicită revocarea în parte a actului administrativ atacat, respectivele reguli referitoare la publicitatea formelor de exercitare a profesiei şi la publicitatea profesională, precum şi suspendarea efectelor până la soluţionarea plângerii.
Schimbarea regulilor de publicitate, contestată de avocaţi prin plângere prealabilă


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    D-le Robert Turcescu,indiferent ce televiziune va oferteaza,sa nu tradati postul B1 tv asa cum a facut Tudor Barbu cu Dan Diaconescu.
  • Mirela28 Mirela28
    La cate posturi Tv sunt cum sa nu ne uitam la Tv , stiu case cu 4 membri unde fiecare e cu Tv ul sau ....
  • Mircea Mircea
    Vrei sa spui ca daca il critici pe Pontas esti deontolog, daca-l critici pe Baselu', nu ? Logica de fier ! Bravo !!!
  • mg mg
    Cine sa il i-a pe asta , probabil i-au oferit postul de maturator !
  • Mark Mark
    Care discutii cu mai multe posturi TV, ca tot 2 sunt cele care, prin absurd l-ar putea accepta?!
  • Valy Valy
    Voiam sa spun si eu ceva asemanator dar ma tot cenzureaza.
  • Valy Valy
    ???
  • eu eu
    Daca ar pleca la RTV,inseamna ca ar incepe sa-l pupe pe Ponta.Ar fi o mare dezamagire pt. noi,inseamna ca in tara asta toata lumea sufera de parsivitate si nesimtire.Sper ca ramane un om integru si continua in aceeasi nota pe B1.Trebuie sa ramana cineva in televiziune sa incerce sa-i determine pe cei cu creierii spalati de antene sa-si dea seama ca nu se poate trai in minciuna la nesfarsit.
  • Valy Valy
    ?????
  • Valy Valy
    Cu ce sa i-o inchida?
  • Valy Valy
    Cred ca esti pe aproape cu presupunerea.
  • Daniel Daniel
    Deci Rombert Turcescu se cere la alta televiziune si isi face putin PR.
  • Horea Horea
    "Sebastian Ghiță confirmă negocierile cu Robert Turcescu pentru RTV. "

    Banuiesc ca Ghita la dorit la RTV pentru ai "inchide gura".
  • Andrei Andrei
    Lasa, Roberte, ca aia de la RTV te accepta, chiar daca n-ai avut in viata ta performante.

Trimite un comentariu

sus