Skip to main content

Antena 3, scrisoare deschisă către Barack Obama pentru a se plânge de Traian Băsescu

 

antena3Nemulţumirile realizatorilor Mihai Gâdea şi Adrian Ursu faţă de preşedintele României vor ajunge şi la Obama. Cei doi au trimis o scrisoare deschisa adresată preşedintelui american şi secretarului de stat american John Kerry, care a fost publicată şi pe site-ul petitieonline.com, unde a strâns până în prezent peste 45.000 de semnături, scrie HotNews.

Publicitate

In textul scrisorii, cei doi afirma printre altele că "România a intrat în ultimii 9 ani pe o pantă periculoasă, deviind de la cursul democratic autentic spre care năzuia" şi că Traian Basescu "şi-a construit un regim propriu, cu manifestări despotice periculoase."

"Acest regim, consolidat alarmant in ultimii ani, se bazeaza pe aservirea totala a institutiilor de forta si utilizarea serviciilor secrete, dar si a organelor de ordine publica sau chiar a structurilor fiscale pentru haituirea sau chiar eliminarea adversarilor din viata publica ori pentru protejarea abuziva a propriei clientele politice si financiare. Mult mai grava este insa exercitarea unei presiuni sufocante si a unui control abuziv direct asupra Justitiei", scriu acestia.

"Regimul conceput si pus in functiune de Traian Basescu a protejat in tot acest rastimp marea coruptie de la varful puterii politice, trimitand insa in judecata, adesea fara probe suficiente pentru a putea sustine condamnarea, fie adversarii politici, fie oameni nevinovati si neimplicati politic, dar incapabili sa se poata apara in fata unui sistem judiciar construit pe abuz sau incompetenta", mai scriu ei.

În incheiere ei le multumesc lui Obama si Kerry pentru "interesul si sprijinul manifestate permanent pentru respectarea virtutiilor democratice si, mai presus de orice, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • prapastiosu prapastiosu
    Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!
    Cei care au semnat petitia sunt si cei care i-au adus pe USL-isti la guvernare! Mare ti-e gradina ta, Doamne!
    Fugiti din tara, scapati care cum puteti si lasatii pe astia sa stinga lumina! Nu mai pot fi adusi pe drumul cel bun!
    Haznaua3 reprezinta cele 2 min de ura de propaganda din romanul 1984 a lui Orwell!
    @mm - tu crezi ca cei saraci cu duhul care-l urasc pe chel au motive temeinice sau sunt sub influenta manipulatoare a Haznalei3????
  • victor victor
    He he...se strange latul. Se apropie ziua judecatii, varane!
  • nadia nitov nadia nitov
    hahahahahahahaha! ce gluma buna! acum 4-5 ani cand basescu chiar era al mai tare din parcare de ce nu s-au plans? se plang acum, cand cam totul e in mana usl? o fac nu pentru ca basescu le-ar mai putea face ceva ci pentru ca nu stiu ce sa mai inventeze ca sa-si recastige publicul pierdut din ziua in care au inceput sa-i linga la greu pe ponta, nastase, antonescu si ai lor. si cand sunt batuti mosi si babe la pungesti si rosia montana urmeaza sa devina lac cu cianuri iar antena 3 ridica in slavi asemenea practici nu-si vor mai recapata niciodata publicul avut! ne cred prosti pe toti, dar audientele spun altceva! si fb-ul la fel! nici umbland in cucul gol voiculescu nu va mai avea ce-a avut! pentru orice fapta exista o rasplata! culegi ce semeni si aia de la antena 3 au semanat vant si acum culeg furtuna! exista dreptate divina!
  • mm mm
    Voi chiar credeti ca pensionarii voteaza pe net petii online?E cea mai mare petitie votata pe acel site,in mai putin de o zi a depasit orice alta petitie (unele de ani de zile).Tot nu intelegeti ca oamenii nu ii iubesc poe antenisti sau pe pesedisti,ci pur si simplu il urasc pe chel.
  • Titi Titi
    Pensionarii si membrii de partid sa sti ca au semnat acea petitie toxica.
    Singura solutie e ca CNA sa scoata din lista de must carry a acestor canale toxice.
  • lucian lucian
    Si americanii imediat ii vor lua in seama, mai ales ca au fost criticati de catre antenisti in mod constant. Ce poti sa mai spui decat ca au ajuns de rasul curcilor....sunt pe zi ce trece mai stupizi.
  • alex alex
    astia de face de ras peste tot , cel mai prost post de stiri din Romania
  • Raul Raul
    gunoaiele anteniste se cred asa tari,ma fac sa rad. cand o sa realizeze ca americanii n-o sa miste un deget, nici sa le zica "fuck off" ,o sa se supere si pe americani si o sa vad stiri ca basescu e in mana cu obama. haha

Trimite un comentariu

sus