Skip to main content

AUDIENŢE. Revelionul lui Dan Negru de pe Antena 1, audienţă aproape dublă faţă de Magic Show-ul de pe Pro TV

 

Andreea Marin s-a costumat în Suleyman la Revelionul de pe Antena 1

Publicitate

Revelionul cu numărul 14 prezentat de Dan Negru a ţinut Antena 1 pe prima poziţie a clasamentelor de audienţă din noaptea dintre ani, la o distanţă considerabilă faţă de Pro TV.

Programul Antenei 1 a avut o audienţă aproape dublă în comparaţie cu Pro TV. Media lui Dan Negru: aproximativ trei milioane de români în fiecare minut, faţă de două milioane la programul prezentat de Andra şi Măruţă pe Pro TV. Programului postului public TVR 1, cu Andreea Marin, Iuliana Tudor şi Ramona Bădescu a fost pe locul al treilea, la mare distanţă.

Este al 14-lea an consecutiv în care Dan Negru este lider de audienţă în noaptea de Revelion pe intervalul programului prezentat de el.

Programul gen cu mască-fără mască de pe Antena 1 a început la 21.30 şi s-a terminat la 2.30. Magic Show-ul Pro TV a început la 21.45 şi s-a încheiat puţin după ora 2.00.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţa intervalului orar 22.00-2.00, ore în care s-au intersectat Revelionul Starurilor (Antena 1), MagicShow (Pro TV) şi revelionul TVR 1.

NAŢIONAL. Pe intervalul 22.00-2.00, Negru a avut o medie de audienţă de aproape trei milioane de telespectatori. Antena 1 a fost pe prima poziţie, urmată de Pro TV, cu două milioane de români media pe minut. Mult în spate, cu 800.000 de persoane, a fost programul special al TVR 1.

Vârful lui Negru: 4,8 milioane de români, la 22.52.

URBAN. Diferenţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost considerabilă şi la oraşe: peste 1,6 milioane de telespectatori la Dan Negru şi până într-un milion la Andra şi Măruţă, pe Pro TV.

Vârful urban: 2,6 milioane de telespectatori la revelionul lui Negru, la ora 21.51.

COMERCIAL. Publicul comercial a fost singurul segment în care distanţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mai mică: 656.000 de persoane între 18 şi 49 de ani la Dan Negru, 590.000 la Magic Show-ul de pe Pro TV.

Audienţele posturilor TV în noaptea de Revelion, în intervalul orar 22.00-2.00, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 2.927.000 15,4 26,3
Pro TV 1.993.000 10,5 17,9
TVR1 796.000 4,2 7,2
Kanal D 722.000 3,8 6,5
Etno 450.000 2,4 4

Audienţele posturilor TV în noaptea de Revelion, în intervalul orar 22.00-2.00, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.610.000 15,3 28.9
Pro TV 964.000 9,2 17,3
TVR 1 347.000 3,3 6,2
Kanal D 254.000 2,4 4,6
National TV 232.000 2,2 4,2

Audienţele posturilor TV în noaptea de Revelion, în intervalul orar 22.00-2.00, pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 656.000 11,8 26,3
Pro TV 588.000 10,5 23,6

Aproape trei milioane de români au văzut ediţia cu Nae şi Vasile

Programul special Nae şi Vasile Best of, în memoria lui Nae Lăzărescu a fost văzut în medie pe minut, de 2,9 milioane de români pe minut. Pe intervalul emisiunii (20.00-21.30), la Pro TV se uitau aproape 2,1 milioane de români.

La oraşe, programul Nae şi Vasile a avut un milion şi jumătate de telespectatori, faţă de aproape un milion pe Pro TV.

Audienţele Revelioanelor din anii trecuţi:

2013. AUDIENŢE. Dan Negru, al 13-lea Revelion consecutiv pe primul loc. Etno TV, în topul naţional

2012. AUDIENŢE: Revelionul 2012 a fost al lui Dan Negru. Pro TV, învins “la scor” de Antena 1

2011. Etno TV, revelaţia Revelionului. Eurovision la TVR, cel mai slab program din istorie

2010. AUDIENŢELE REVELIONULUI: Nae şi Murariu, peste Divertis. Paranghelionul Antenei 1, depăşit de Revelionul fără număr al Pro TV

2009. AUDIENŢE: Maneliştii Antenei 1 i-au învins pe Andra şi Măruţă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mister Mister
    TVR parca era din era preistorica, decor, montaj,grafica, continut... Si audiente pe masura. dar TVR2-Marele Revelion cu regizorii fugariti din Pro tv?!!!
    Stelica Tanase trebuie sa tai in carne vie si trimite hotii si ratatii ca Zgaberci, radu Irine la castle lor!!!rusineeeeee! Nu ne Mai furati banii!!!
  • Lola Lola
    Pagina de media Te rugam sa postezi si audienta TVR2 vs TVR1, Doar ele pt ca au costat sute de mii de euro si au fost o rusine nationala pe banii nostri, prostii! Si, poate Asa Stelian Tanase va fi Ajutat profesional sa-I trimita acasa pe "Mari manageri" gen Zgabercea, Irina Radu, Liliana Sandulescu, Gabi Ghergescu , Demeter Andras si alte minti" distrugatoare! Daca Tanase nu ai aceste decizii acum cand are argumente inseamna ca accepta denigrarea si incurajeaza hotia si professionalismul! Sa vedem, suntem interesati!
  • alex alex
    Pai si Cosmote-ul la cat de pervers este , tot anul se da cu protv-ul si hop de revelion se dau si ei cu antena ca de , greci vor unde e audienta mai mare
  • DAN DAN
    Datorita specificului meseriei sunt chemat chiar si in noaptea de revelion la diverse urgente tehnice si pot spune ca, de ani de zile am putut sa-mi fac o impresie cat mai apropiata de realitate, si anume, ce fel de categorie sociala gusta programul unei televiziuni sau ale alteia. Antenele au priza la publicul de mahala - in acele locuinte este mult zgomot, miros tare, o curatenie discutabila. Publicul PRO-ului este mai amestecat... iar cel al B 1 este format din oameni asezati, civilizati dar, mai putini - aparent _ numeric. Mai este mult pana departe... Intre o urgenta si alta am urmarit, in masina si Tv-5 unde am putut vedea cum o echipa de 15 persoane plus publicul aferent figurant au putut sustine un program intreg, f. atractiv. Conditia a fost talentul, charmul personal, bunul simt dar si vestimentatia de bun gust chiar daca mai sclipitoare.
  • IoNuTz IoNuTz
    De vreo 2 ani Antena 1 are sponsor pricipal de revelion Cosmote. Tu cine crezi ca a incasat mai mult?
  • sarbu sarbu
    TVR2 a fost cu bani multi, babani, pentru regizorul protevist - un inrait abonat la ciubucurile din TVR.
  • Alex Alex
    Cu siguranta banii au venit la Protv. Plus ca daca stam sa ne uitam.. Ce putin bani au investit in Revelionul lor.. as zice ca au iesit si pe profit. Nu au avut de platit mii de euro..manelistilor.. Si altor fanfaroni cu aere de vedete..cum s- au perindat pe la hahantena!
  • Adi Adi
    Pe segmentul comercial,ala care conteza la bani,diferenta a fost infima. Are curaj cineva sa faca pariu ca Protv a incasat mai multi bani ca Antena 1????
  • Maximus Maximus
    Se vede ca ai aterizat din greseala acolo cand incercai sa muti de pe B1 pe Raitaru(Guita TV) si n-ai inteles nimic din nimic. La fel cum tu n-ai putut alege si te-ai nascut prost nici respectivul "academician" n-a putut alege si s-a nascut cu moaca respectiva fiind si usor peltic. Despre asta e vorba in toata betia pe care tu ai vazut-o. :)

    Iti recomand sa ramai tot pe B1 ... unde nici n-au ajuns o multime de "academicieni" plecati de la Antena.
  • xbs xbs
    tiganida e marca inregistrata Protv. De aceea serile lor de revelion au cazut mult. Anul asta au fost penibil. N-a mai fost tiganiada, dar tot penibil cu "oamenii postului" si cu "nasa mare" Andra, o tatza.
  • Maximus Maximus
    Bine ba Ioane. Nu sunt toti atat de bogati ca tine( financiar si sufleteste) si au recurs la varianta asta, sa stea in casa ca sobolanii. Nu-ti mai lipseste decat un inchipuit din vestul tarii, sa va muit i intre voi ca ba in Bucuresti e miezul din dodoasca, ba ca "argelenii" sunt mai breji.
  • Maximus Maximus
    Pentru ca e vorba doar de posturile generalizte care au avut program de revelion( nu transmisiuni din varii loicuri)? Nu spun ca transmisiunea B1 din parcul IOR( apropo, cred ca inca n-au aflat ca intre timp Negoita de la PDL a fost inlocuit ... de alt Negoita, de la PSD) n-a facut un munte de audienta dar in cazul asta, pentru corectitudine ar trebui sa se publice si audientele Antenei 3( Realitatea, Raitaru Tv) care au fost probabil mai mult decat duble, ca deobicei
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    ceva nu e in regula! Cam multa lume s-a uitat de revelion la TV!
  • Coco Coco
    ... Si nici manele/manelisti (dupa cum tot incearca antenistii sa arunce in ProTV)
  • djfcnnchhs djfcnnchhs
    Bravo! Felicitări popor de manelisti. Frumos Revelion pe Antena,ce să zic!??????????

Trimite un comentariu

sus