Skip to main content

B1 TV, taxat cu 10.000 de lei pentru Lumea lui Banciu şi Vadim Tudor

 

vadim

Publicitate

Ieşirea lui Corneliu Vadim Tudor la emisiunea Nadiei Ciurlin şi limbajul folosit de Radu Banciu în emisiunea sa au atras postului de ştiri o amendă de 10.000 de lei din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Este vorba despre o ediţie a emisiunii Talk din data de 29 noiembrie în care invitat a fost Corneliu Vadim Tudor care s-a certat în direct cu Angela Bălan, fost membru PRM, căreia i-a adus mai multe acuzaţii şi injurii.

Din afirmaţiile lui Vadim:

  • „”Pot să mă duc cu o mahalagioaică de tipul acesta în Parlamentul European? (...) dar nu se poate opri pentru că ea...Cât ai băut Angela, de ai limbariţa asta, femeia lui Dumnezeu?!
  • „Ai fost patru ani senatoarea mea şi ai fost cea mai proastă membră a Senatului! Cea mai slabă membră a Senatului!”

În plus, vizată şi o emisiune Lumea lui Banciu, în care realizatorul a vorbit despre premierul Republicii Moldova. „Leancă ăsta, e un terchea-berchea. Şi în general Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champ Elysee. Sau care stătea, că acum nu mai ai voie să cerşeşti, în centru, în Franţa. Asta este Moldova. Un ţăran sau un ţigan, după cum vreţi, care n-a făcut altceva decât să cerşească pe lângă România de când îi ştim noi”, a spus Banciu în emisiune. Afirmaţiile sale au fost considerate discriminatorii de către Christian Mititelu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nastase claudiu Nastase claudiu
    Mai votati PSD ca va pune botnita la toți
  • octavian octavian
    banciu,cel mai JEGOS caracter al unei fiinte exisente pe tera.
  • B0B B0B
    Cum pot fi luate in serios lucruri spuse intr-o emisiune de pamflet?
  • A-Z A-Z
    Ce prostii .Cum sa dai amenda pentru asa ceva? Vadim n-a spus nimic iesit din comun,iar Banciu relata adevarul

Trimite un comentariu

sus