Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Cum s-a văzut condamnarea lui Adrian Năstase în emisiunile de dezbatere

 

capturi dezbateri Adrian Nastase

Publicitate

Condamnarea lui Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare a fost subiectul care a alimentat din plin televiziunile de ştiri. A fost o adevărată desfăşurare de forţe pentru principalele posturi româneşti, care au avut echipe de filmat la Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie, dar şi acasă la Adrian Năstase.

În plus, plecarea lui Adrian Năstase la secţia de poliţie a fost urmărită de un convoi de maşini ale televiziunilor, care s-au luat la întrecere pentru a prinde cel mai bun cadru cu ultimele momente ale lui Adrian Năstase în libertate.

După ce ştire a fost consumată, seara au urmat şi dezbaterile din studiourile televiziunilor şi au fost prezentate de la opiniile oamenilor politici, (Victor Ponta: „E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko”), până la analize despre cât va sta, de fapt, Năstase după gratii.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din momentul dezbaterilor de aseară pe subiectul Năstase.

antena 3 captura Captura Romania TV Captura B1 TV Capturaţi ecranul complet 06.01.2014 221236.bmp Capturaţi ecranul complet 06.01.2014 224159.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    de actualitate:
    ROA - Națiune de emsii

    "...Plange radioul de atata fericire,
    Toata Romania in supradoza de iubire,
    Turn on the talk show, invitatul e un bou,
    Moderatoarea e pe pastile din nou,
    Se cearta pe bani, se cearta pe diri dai,
    Pe rating, si miliarde de parai,
    Sit down perfect, halucinatii in direct,
    Breaking news: s-a furat luna de pe traiect..."

    Versuri de la: http://www.versuri.ro/
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Prpfesorul de drept este coleg al lui Nastase, prieten, asa ca a inceput sa faca nastasiana confuzie intre magistrat, pe de o parte (sistemul nostru de drept) si judecator vs judecator, separati, numiti prin decrete separate. E ca si cum ai da la facultatea de drept din bucuresti 2 feluri de diplome!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    A inceput sa le treaca, iar in curind nu se vor mai vedea nici urmele! Valeria Dorneanu, dupa o cariera la virf in gazetarie (pardon de expresie, gazetaria e o chestie cam asa, ca dinozaurii, va explic altadata), a fost data afara de Prelipceanu (pentru care Marele Gatsby e doar film, nu roman) printr-un sms cu 10 ore inainte de semnarea hirtiei! Plus achizitiile de ultima ora, din zona Ghita, ordin Ponta! Noroc ca apar carti bune in fiecare zi!
  • protopopescu protopopescu
    a naibii ea guvernarea PDL. o pata nu au avut astia domnule. eu nu inteleg cum vine asta. din guvernul CDR s-au dus la parnaie si Remes si Ioan Muresan. din partea PSD de doua ori chiar Nastase in persoana. bai fratzilor da de la PDL nu merge nimeni? dar cineva din primul esalon, nu un bagator de seama de primar de comuna sau consilier. cev agen Videanu, Udrea, Boagiu, Berceanu, ca au de unde slava Domnului. au si oameni multi si au si pacate multe. Baselu' tu care te dai dusmanul coruptiei nu faci nimic in acest sens? asta asa ca sa arati poporului ca in 10 ani de mandat nu ai uitat cum ai castigat alegerile in 2004. Noi inca asteptam un semn din partea ta, chiar daca nu mai cnadidezi in 2015, ca oricum nu te mai votam.
  • PUIE MONTA+BASE+CRIN PUIE MONTA+BASE+CRIN
    mi-a placut mult emisiunea de la Digi24 cu un profesor in drept care a explicat in detaliu fiecare chichita avocateasca si cred ca reprezinta standardrul in tv de stiri, mult peste latrinele lui Base/Ghitza/Felix :)

    Pe de alta parte, de abia astept si condamnari ptr Udrea, Videanu si mai ales Ridzi-Mitzi care face legatura intre portocalii si uselei si care dovedeste cat de uniti sunt ei basistii si antibasistii cand e vorba de pielea lor... Cu alte cuvinte, prosti sunt cei care asculta tonomatele lui Base/Ghitza/Felix si care se cred basisti/antibasisti, cand, de fapt, celor care sunt la putere nu le va pasa niciodata de ceilalti...
  • danut danut
    da de videanu,nu zici nimic?Sau de basescu,udrea etc?
  • Catalin Catalin
    PAI LUMEA CARE ARE CREIERUL LIMPEDE FARA MANELE, ANTENE 1,2,3,4,5,6,7,8,9 SI OTV STIE DE DIGI 24.
  • Daniel Daniel
    Digi 24 e cel mai tare post. Da lectii de profesionalism la toti.
  • Catalin Catalin
    NU! AVEM UNUL SINGUR CARE ESTE DIGI 24 IAR RESTUL NU SUNT POSTURI DE STIRI SUNT PUI DE OTV!
  • Catalin Catalin
    BRAVO PENTRU DIGI 24 ESTE CEL MAI TARE POST TV DIN ROMANIA, ESTE SINGURUL POST TV ROMANESC LA CARE MA POT UITA FARA SA VOMIT! BRAVO!
  • Mego Mego
    gadea e Disperat si el si tovarasu' ponta , ha ha ha urmeaza Varanul sa moara antenistii de necaz.
  • ileana Lucaciu ileana Lucaciu
    CNA ar trebui să privească mai atent posturile de știri ce manipulează abject menirea lor de informare. Digi24 este la ora actuală singura televiziune excelentă profesional cu măsură și echilibru în relatarea și comentarea informațiilor, fiind și singura ce oferă informații externe.
  • steven steven
    Eu nu sunt jurnalist,dar STIU ca exista digi24 si imi e indeajuns sa ignor celelalte asa zise canale de stiri!
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Pana nu intra marii corupti gen Dragnea cu mortii lui votanti , Hrebenciuc cu autocarele lui plimbãrete duminica la alegeri , faptul ca a intrat Nastase pentru ca e spãgar , e fix frectie la picior de lemn. Pana una alta Digi24 e singurul canal de stiri din Romania .
  • asd asd
    mai e mult pana atunci

    si asta daca :))

Trimite un comentariu

sus