Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Cum s-a văzut condamnarea lui Adrian Năstase în emisiunile de dezbatere

 

capturi dezbateri Adrian Nastase

Publicitate

Condamnarea lui Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare a fost subiectul care a alimentat din plin televiziunile de ştiri. A fost o adevărată desfăşurare de forţe pentru principalele posturi româneşti, care au avut echipe de filmat la Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie, dar şi acasă la Adrian Năstase.

În plus, plecarea lui Adrian Năstase la secţia de poliţie a fost urmărită de un convoi de maşini ale televiziunilor, care s-au luat la întrecere pentru a prinde cel mai bun cadru cu ultimele momente ale lui Adrian Năstase în libertate.

După ce ştire a fost consumată, seara au urmat şi dezbaterile din studiourile televiziunilor şi au fost prezentate de la opiniile oamenilor politici, (Victor Ponta: „E condamnat politic, un caz comparabil cu Iulia Timoshenko”), până la analize despre cât va sta, de fapt, Năstase după gratii.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din momentul dezbaterilor de aseară pe subiectul Năstase.

antena 3 captura Captura Romania TV Captura B1 TV Capturaţi ecranul complet 06.01.2014 221236.bmp Capturaţi ecranul complet 06.01.2014 224159.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Niculescu Ioana Niculescu
    Nu doar la Digi a fost echilibrat. Aseara m-am uitat la Realitatea TV si Dan Chiotea a fost super-OK. Am impresia ca Rares Bogdan a plecat de acolo.
  • Spiridusul Spiridusul
    Lasa ca 2014 o sa fie anul in care gasca lu basescu o sa faca vizite pe la tribunal si puscarie.
  • Iulian Iulian
    Voi va dati seama ca cu tot cu TVR News avem 6 posturi de stiri?
  • Mihaela Gadilita Mihaela Gadilita
    Draga Cristina, nu-i baga de seama pe cei care lucreaza sau iubesc antenele, sunt mult prea confuzi din cauza anumitor chestii pe care le inhaleaza de la un anumit securist si de la fruntasii turmei lui. Cand esti acolo jos, in patru labe, nu mai auzi decat sunetele alea fluturate gutural, nu mai savurezi decat parfumul ce ti se serveste, iar cand cineva isi ia inima in dinti si iti spune ca ar trebui sa sari ca sa poti scoate varful crestetului din closet, ai impresia ca are ceva cu tine din cauza ca e platit de Basescu. Si ca, bineinteles, nu mai exista alte posturi TV sau ziare in afara de ale lor, "ca e basiste"!
  • ana ana
    Digi 24 cel mai echilibrat post de stiri.Fara patima si isterici (moderatori si invitati deopotriva).
  • cristina cristina
    Draga Catalina, nu sunt jurnalista la Digi24. Pe butonul meu de la telecomanda acest canal are pozitia 7, asa stiu despre el. Si este canalul meu favorit de stiri. E asta o crima? Sper ca in tara asta mai am dreptul la a alege pe ce canal TV ma pot uita...Dimineata cand m-am trezit inca puteam sa fac asta...
  • Catalina Preda Catalina Preda
    Cristino, esti "jurnalista" la Digi 24!!! Altfel, cum să ştii că există un astfel de post?!?
  • suzana suzana
    digi24 in aceeasi nota sobra si serioasa, bravo.
  • Maria Preda Maria Preda
    Din moment ce balanta se inclina numai pentru o anumita tabara incepi sa te intrebi de ce. Raspunsul e simplu si il stim cu totii..
  • Sabin Sabin
    Ar fi culmea ca Băsescu sa își bage ortacii la pușcărie.
  • B0B B0B
    Epica emisiunea de aseara modarata de Cretuleasca.:) Dupa ce am trecut de mamaia invitata in studio care l-a huiduit pe Basescu neintrerupt din iarna lui 2012, am ajuns la la final la puscariasul care suna din penitenciarul Rahova, unde ce face? urmareste postul Romania TV.:) Asta da jurnalism.
  • cristina cristina
    Ca de obicei cei mai echilibrati sunt cei de la Digi24.De altfel la ei s-a "vazut" cel mai bine, aseara, cazul Nastase. Au demonstrat ca au reporteri capabili sa duca o fraza pana la capat cu subiect si predicat, in studio au avut invitati juristi care au explicat pe intelesul tuturor subiectul, iar decizia de a intra cu o editie speciala prezentata de Cosmin Prelipceanu mi se pare salutara. In rest, despre ceilalti e suficient ce cadre ati retinut dumneavoastra, vorbesc de la sine...
  • ziDzi ziDzi
    daca pe 5 posturi Tv era A. Nastase pe tot atatea era A. Marin , taree si cu Tv ul asta , si au inceput o de Luni :D
  • alex alex
    Se incalzeste si doamna Ridzi.Ma rog voi felixienii nu vedeti lucrurile astea.Prea multa spalare de creier pentru voi.
  • lucian lucian
    De Mihail Boldea ai auzit? Nu mai faceti atat pe fecioarele neprihanite. V-au spalat astia creierele (Antena3)?

Trimite un comentariu

sus