Skip to main content

Connect-R, în locul lui Bendeac în juriul România dansează

 

connect-r vedeta mea

Publicitate

Un nou sezon „România Dansează” se pregăteşte de start în această primăvară, dar cu schimbări în juriu.

Alături de Monica Petrică şi CRBL, la masa juriului se alătură în acest an Connect-R – Ştefan Mihalache, potrivit Antenei 1.

Mutarea vine după ce Mihai Bendeac s-a despărţit de Antena 1 după neînţelegeri cu reprezentanţii postului.

La jumătatea lunii octombrie, Mihai Bendeac, coprezentator al iComedy, a refuzat să mai facă emisiunea pentru că i s-a interzis să-l aducă pe Radu Banciu la emisiune, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

"Primul conflict major a aparut la inceputul proiectului, cand am aflat ca nu ni se permite sa filmam un duet in rime ce avea ca personaje doi jurnalisti aflati in concurenta directa: Mircea Badea si Radu Banciu", a povestit Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

„Dupa ce ni s-a comunicat faptul ca nu ni se permite filmarea momentului, in ciuda protestelor noastre, am fost anuntati ca parodiile realizate nu trebuie sa contina nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucreaza acolo. Pe langa acest aspect, ni s-au mai comunicat si numele unor persoane private ce nu pot fi pronuntate pe post."

După retragerea lui Bendeac, iComedy a intrat într-o pauză de mai bine de o lună, timp în care pe post au fost difuzate ediţii „necenzurate" (reluări reîmpachetate). După aceea show-ul a fost reluat cu Mikey Hash şi un alt coprezentator la fiecare ediţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mama d-lui Popescu Mama d-lui Popescu
    O televiziune tiganeasca prin marea majoritate a programelor ...

Trimite un comentariu

sus