Skip to main content

CULMEA ADVERTORIALULUI. Cumperi spaţiu şi ataci contra cost: ancheta-advertorial

 
Capturaţi ecranul complet 17.01.2014 164122.bmp
Capturaţi ecranul complet 17.01.2014 164122.bmp

Capturaţi ecranul complet 17.01.2014 162514.bmp

Site-ul Adevărul, ediţia de Moldova vine astăzi cu un gen nou de presă: investigaţia-advertorial. Două articole sunt la prima vedere investigaţii ale ziarului, fiind structurate ca materiale pline de dezvăluiri. În fapt, cele două articole sunt advertoriale.

Unul dintre acestea prezintă dezvăluiri despre cum a făcut avere Natalia Politov, preşedintele consiliului de administraţie Victoriabank, de care acţionarii „încearcă” să scape.

„Acţionarii de la „Victoriabank" au aflat că preşedintele consiliului de administraţie, Natalia Politov, care a ajuns în fruntea instituţiei financiare în anul 2007, a creat un sistem de delapidare a unor sume imense prin intermediul unor companii efemere şi al unor oameni de paie. În prezent se află pe rol mai multe dosare penale despre înşelăciuni la „Victoriabank", anunţă advertorialul-anchetă.

Un al doilea advertorial, tot din Adevărul, ediţia de Moldova, se referă la o companie moldovenească: Avalanşa de abuzuri comise de BNAA şi Asito nu permite examinarea recursului Grawe Carat cu privire la excluderea din sistemul Cartea Verde (P). 

Articolul a fost semnalat de Dragoş Stanca pe pagina sa de Facebook.

Capturaţi ecranul complet 17.01.2014 164122.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ted Ted
    Nu e nimic nou. Acest tip de "jurnalism" a fost inventat de Dan Diaconescu la OTV si a ajutat consistent la producerea averii lui Dan Diaconescu.
  • Bogdan N Bogdan N
    Trist sa observi in ce situatie a ajuns presa in general. Daca ne gandim unde era aceasta acum 20 de ani si unde este acum :D Totul este diluat si orice zvon devine o stire, orice fituica devine ziar si orice individ care apare repetat la tv devine lider de opinie

Trimite un comentariu

sus