Skip to main content

Demisie la ProSport. Lucian Lipovan a renunţat la funcţia de redactor-şef

 

captura prosport

Publicitate

Redactorul-şef, Lucian Lipovan, şi-a prezentat demisia în cursul zilei de miercuri după ce ar fi fost umilit de Adrian Sârbu, proprietarul Mediafax Group, într-o şedinţă cu toţi şefii, anunţă publicaţia Fanatik Show. Până la acest moment, Lipovan nu a putut fi contactat pentru a confirma informaţia.

Nemulţumit de parcursul avut de ProSport în ultima perioadă, vînzările slabe ale printului ducînd ziarul la desfiinţare, mogulul Adrian Sîrbu a convocat conducerea ziarului, înainte de Crăciun, la o şedinţă privată în care patronul trustului şi-a exprimat nemulţumirea faţă de situaţia dezastruoasă creată şi le-a transmis celor prezenţi, Lucian Lipovan (redactor-şef), Florin Caramavrov şi Costin Ştucan (redactori-şef adjuncţi), să citească "Finala se joacă astăzi" – carte scrisă de marele Ioan Chirilă.

Pe larg despre ce s-a întâmplat zilele acestea la ProSport, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • W.C. W.C.
    Adi,
    Așa o fi. Oricum, e un lucru bun pentru presa sportivă românească. Să sperăm că și Caramavrov va fi obligat să-și facă valiza. Leafa lui nu se justifică pentru site!
  • Adi Adi
    Va dau eu motivul pentru care a plecat Lipovan. Sotia lui lucreaza ca o firma a lui Gica Popescu iar Lipovan ii face campanie lui Popescu! Asa ceva este inacceptabil pentru un ziarist. Acest lucru s-a aflat si Lipovan a zburat. Simplu.
  • W.C. W.C.
    Este cea mai bună veste a lunii ianuarie. Adrian Sârbu a făcut în 2014 ceea ce ar fi trebuit să facă din 2008. Nu se poate să pornești la un nou drum cu un ziar condus de Filoti (care e ziarist bun, dar 0 ca manager), Lipovan și Caramavrov (care sunt 0 la toate capitolele). Lipovan este un produs artificial 100%. Era șef la subredacția Timișoara, de unde a fost promovat direct prim-redactor-șef adjunct de Răzvan Cornețeanu. Numai el știe de ce a luat această decizie, pentru că în redacție se știa că Lipovan e OK ca om, dar ziarist foarte slab. La ProSport, Lipovan mai mult se juca pe calculator în perioada Ringier, toată lumea știe asta. Florin Caramavrov a ajuns și el redactor-șef adjunct după ce trei sferturi din redacție a plecat la Sport Total. O conjunctură favorabilă, nu o promovare pe merite a celui care e de meserie sudor. Îmi pare sincer rău că a fost nevoie ca ProSport-ul să moară pentru ca acești oameni să fie îndepărtați. Principala problemă în presa românească este lipsa unor oameni de valoare la conducere. Să sperăm că noua conducere va reuși să mai salveze ce mai e de salvat, pentru că ProSport merită să supraviețuiască!

Trimite un comentariu

sus