Skip to main content

FRANCIZĂ. Cartoon şi Lego lansează un serial de scurtmetraje animate

 

Mixels CartoonCartoon Network şi The LEGO Group vor lansa în februarie franciza Mixels, care înglobează, printre altele, un serial de scurtmetraje care va fi difuzat de postul de desene animiate Cartoon Network, site-ul Mixels.com şi o serie de jucării LEGO, sub brandul Mixels.

Publicitate

În România, seria de scurtmetraje Mixels va avea premiera pe 3 februarie la Cartoon Network.

Scurtmetrajele animate au o durată între unu şi două minute şi vor fi difuate în fiecare zi de luni, de la ora 19:40, potrivit unui comunicat de presă al Cartoon Network.

Creatorii desenelor Ben 10 şi Fetiţele Powerpuff au conceput şi personajele Mixels

Seria de animaţii este produsă de Studiourile Cartoon Network (Jennifer Pelphrey, Tramm Wigzell, Brian Miller şi Rob Sorcher), personajele fiind create de John Fang (Generator Rex, Ben 10) şi Dave Smith (Fetiţele Powerpuff).

Despre celelalte produse din franciza Mixels

Infernalii, Cragsterii şi Electroizii, o parte din "triburile" lumii Mixels

"Lumea Mixels este formată din personaje colorate, amuzante şi poznaşe, care trăiesc în triburi de câte trei şi care se amestecă pentru a crea diverse combinaţii amuzante. Fiecare trib are câte o caracteristică definitorie: Infernalii sunt puternici şi iuţi la mânie, dar indispensabili când e vorba de aprins focul pentru grătar. Cragsterii sunt din tribul minerilor pricepuţi, iar Electroizii au atât de multă energie, încât ar putea lumina întreaga lume. La rândul lor, Nixelii sunt creaturi mici şi agasante, cărora le place să strice mereu câte ceva, fac tărăboi în lumea Mixelilor şi încearcă să dezbine triburile", se mai arată în comunicatul Cartoon Network.

Site-ul Mixels.com oferă interacţiune cu personajele din seria difuzată de Cartoon Network

Aplicaţia Calling All Mixels, care urmează să fie lansată în prima parte a acestui an, le va oferi utilizatorilor posibilitatea intervină în universul triburilor Mixels.

Aceştia vor putea "să creeze strategii pentru a-i găsi pe Mixelii pierduţi", să "descopere teritorii noi" şi să creeze noi combinaţii de Mixeli. Toate acestea se vor petrece într-un univers 3D.

Jucăriile Lego Mixels

Seturile de jucării LEGO ® Mixels se lansează în martie. Jucăriile LEGO® Mixels vor fi lansate pe parcursul întregului an. Piesele Cubit din colecţia de jocuri LEGO® Mixels le va permite copiilor să creeze noi personaje în lumea Mixels.

Despre Cartoon Network şi Lego Group

  • Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case.
  • Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner.
  • Printre serialele reprezentative ale postului Cartoon Network se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit.

The Lego Group

The LEGO Group este o companie privată, de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. A fost fondată în 1932 şi este astăzi unul dintre liderii mondiali în producerea de jocuri pentru copii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus