Skip to main content

Meciul Lucian Bute - Jean Pascal, transmis de Digi Sport

 

bute - realitateanet
Lucian Bute - surse: Realitatea.net

Publicitate

Lucian Bute se luptă duminică, 19 ianuarie, la Montreal, pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Jean Pascal.

Este prima gală din acest an a pugilistului român, iar Digi Sport 1 transmite, în direct şi în exclusivitate, de la ora 03.00, ora României, prima luptă a lui Bute din noiembrie 2012 încoace, atunci când românul l-a învins pe Denis Grachev şi şi-a adăugat în palmares centura NABF la categoria semigrea.

Main event-ul Galei de la Montreal, meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal va fi difuzat pe Digi Sport 1 la ora 06.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Oare astia de la RRA pregatesc alt "tun" de 60.000 euro din banii radioului, cum au facut data trecuta?
  • stefan stefan
    Meciul o sa fie transmis si la Radio Romania Actualitati acolo va comenta Adrian Fetecau.
  • geo geo
    Asta da lovitura data, din nou, de DigiSport care a considerat ca este cazul sa investeasca ptr un meci important care va aduce o audienta foarte buna, avind in vedere ca ora de disputare a partidei este totusi 6, nu 2 sau 3 dimineata, ca alta data.
  • Marian Marian
    Ma temeam ca nu vom putea vedea meciul pugilistului roman Lucian Bute cu haitianul Jean Pascal. Speram intr-o victorie mare si o relansare a carierei de profesionist, mai mult ar trebui sa visam la o revansa in fata lui Carl Froch.

Trimite un comentariu

sus