Skip to main content

Meciurile Premier League, de la Eurosport, se văd şi pe RCS&RDS de la 1 ianuarie

 

SONY DSC
Captură Paginademedia

Publicitate

Varianta Eurosport cu meciurile din campionatul de fotbal al Marii Britanii a putu fi văzută şi în reţeaua de cablu RCS&RDS, în prima zi a anului 2014.

Prima partidă din acest an a fost cea dintre Swansea şi Manchester City, difuzată de la ora 14.45. Tot astăzi, Eurosportva mai difuza meciul Southampton - Chelsea (de la 17.00) şi Manchester United - Tottenham (de la 19.30).

Introducerea meciurilor Premier League vine după o perioadă în care operatorul a retransmis varianta internaţională a Eurosport, deşi canalul paneuropean difuza pe alte reţele varianta cu meciurile din Premier League. RCS a motivat nedifuzarea meciurilor printr-o problemă legată de drepturile de autor şi pe alte teritorii, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Meciurile din Premier League au putu fi văzute încă de la prima partidă transmisă de Eurosport la UPC, iar la Romtelecom la câteva zile după. UPC a anunţat săptămâna trecută că Eurosport se va vedea în reţeaua de cablu şi în 2014.

Situaţia retransmiterii postului Eurosport a fost sub semnul întrebării până în ultima zi a a lui 2013, întrucât preşedintele CNA, Laura Georgescu, declarase pentru Mediafax că contractele de retransmisie cu marile companii de cablu, RCS, UPC şi Romtelecom urmau să expire la 31 decembrie 2013. Tot atunci, Laura Georgescu mai declarase că RCS&RDS a notificat Consiliul, precizând că poartă negocieri cu Eurosport pentru încheierea unui nou contract şi, în cazul în care, negocierile vor eşua RCS îşi rezervă dreptul să reia procedura de schimbare a avizului de retransmisie şi să scoată canalele Eurosport din grila de programe.

Informaţia potrivit căreia meciurile Premier League se pot vedea şi pe RCS a fost semnalată de un cititor paginademedia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • noName noName
    Reţeaua de cablu din România este proprietatea RCS-RDS aşa că pot face modificări rapide. Pe satelit însă situaţia este mai complicată, aceştia trebuie să încheie un nou contract cu proprietarul satelitului iar în contract probabil trebuiesc făcute precizări clare aşa că nu e o chestie care se poate rezolva în noaptea de 31 spre 1 ian. O să fie sigur şi pe satelit, dar cu o oarecare întârziere.
  • Andrei M Andrei M
    stie cineva de ce a fost scos MGM pe pe dth-ul Romtelecom?
  • danielul danielul
    Yupiii... muriti de fericire! Se intrerupe prog. normal cu o cpmpetitie ce nu mai are demult legatura cu sportul... Mai sportivi erau gladiatorii antici decat fotbalistii... :(
    huooo!

    si DA, pe DTH nu e Premiere League de la Eurosport! E doar de la DigiSport HU! SIC! :)
  • Laur Laur
    Dupa 11 Ianuarie vor fii si pe DIGI DTH meciurile Premier League e mai complicat e vorba de terte etc...Dar vor fii si la Digi Tv
  • Mihai Mihai
    Si pe UPC pe HD este tenis
  • Mihai Mihai
    Eurosport cu Premier League NU emite in HD . Este doar SD
  • qwerty qwerty
    a anuntat seful Digisport, George Dobre, pe contul sau de facebook, ca pana saptamana viitoare se va rezolva si situatia cu Digi Satelit.
  • Sorin Sorin
    foarte frumos; intotdeauna e mai interesant in meci de-al lui Federer decat orice meci de fotbal, fie el si din Anglia
  • bahmu bahmu
    Eu nu stiu cine pe cine a anuntat...poate te-au anuntat pe tine sefii RCSD@RDS ca pe mine nu m-au sunat...si poate ne da meciul dupa ce se impune Nadal in meciul de tenis din Quatar. Tare neprofesionisti sunt, anunta ca meciurile de fotbal vor fi disponibile in reteaua lor dar la DTH jos in meniu scrie meci de fotbal de la ora 19.00 iar pe ecran e meci de tenis.
  • Andrei_eu Andrei_eu
    "până în ultima zi a lui 2014"? Eu credeam că e 1 Ianuarie 2014:d
  • antonescu79 antonescu79
    Pe platforma digitala de la RDS RCS (DIGI TV) nu s-a vazut astazi Premier League ci doar tenis. Rusine celor de la RDS RCS
  • ionel ionel
    s-a anuntat deja ca se va introduce si pentru abonatii DTH Eurosport varianta pentru Romania
  • bahmu bahmu
    Confirm sesizarea lui Laurentiu. Acum este tenis din Quatar pe Eurosport 1. Stirea se referea la rețeaua de cablu RCS&RDS, ori DTHul nu inseamna cablu...insa nu este prea normal ca unii abonati ai RCS&RDS sa fie mai privilegiati decit altii. Adica dupa ce ca nu avem Antenele si GSP TV pe DTHul RCS&RDS, acum nu avem nici PLeague pe Eurosport.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Multumim, Laurentiu. Vom verifica.
  • laurentiu laurentiu
    pe DIGITV pe satelit nu e transmis PREMIER LEAGUE pe EUROSPORT

Trimite un comentariu

sus