Skip to main content

PRESA DE AZI. Condamnarea lui Năstase, pe prima pagină a ziarelor. România liberă: Sentinţa care a încheiat cariera politică a lui Năstase

 

7 ian 2014 Adrian Nastase condamnatCondamnarea lui Adrian Năstase a fost fără îndoială subiectul cel mai fierbinte al zilei de ieri şi asta se reflectă şi pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

Publicitate

Cotidianele centrale s-au întrecut în titluri şi abordări pe tema celei de-a doua condamnări a fostului premier Adrian Năstase.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cum apartă prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • "Cât va sta Năstase la puşcărie" - acesta este titlul cu care ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi. "Fostul premier Adrian Năstase s-a întors după gratii unde va sta cel puţin un an după ce judecătorii Curţii Supreme au dat ieri sentinţa definitivă în dosarul Zambaccian. (...) Perioada exactă o va stabili Tribunalul Bucureşti, în momentul în care Năstase va formula cereri de contopire a pedepselor primite şi de eliberare condiţionată pe motiv de vârstă"
  • Jurnalul Naţional titrează pe prima pagină: "Adrian Năstase, a doua condamnare politică". Articolul pune sub lupă decizia analizează critic decizia magistraţilor de la Înalta Curte de a-l trimite pe Adrian Năstase din nou în spatele gratiilor, spunând că "obiectivitatea instan'ei este sub semnul unei grave suspiciuni". "Ziua condamnării ritualice a fost bine regizată de teatrul de sunet şi umbre de la Cotroceni", mai scrie Dan Constantin în articolul său de pe prima pagină din Jurnalul Naţional. 
  • România liberă vine cu o altă abordare "Sentinţa care a încheiat cariera politică a lui Năstase". Cotidianul editat de Medien Holding scrie că "fostul premier trebuie să stea departe de orice funcţie cel puţin şase ani de acum înainte". 
  • Naţional - trimitere în pagina patru: "Adrian Năstase - la puşcărie, soţia Dana - condamnare cu suspendare".
  • Ziarul Puterea titrează şi el pe prima pagină: "Adrian Năstase, înapoi la puşcărie".

Subiectul condamnării lui Năstase nu le-a scăpat nici tabloidelor Libertatea şi Click!. Ziarul editat de Ringier a acordat mai mult spaţiu pe prima pagină subiectului zilei de ieri care l-a avut în prim plan pe fostul premier, decât tabloidul Click!.

  • "Scapă de pârnarie după doar 7 luni", titrează Libertatea, pe prima pagină. "Condamnat la patru ani de puşcărie pentru luare de mită şi şantaj, Adrian Năstase are şanse mari, conform unor surse juridice, să-şi facă vacan'a de vară cu familia, în libertate", scrie tabloidul. 
  • Ziarul Click! are pe prima pagină o trimitere către paginile 4-5. "Năstase, iar la puşcărie după 294 de zile de libertate", titrează tabloidul editat de Adevărul Holding. "De data asta a uitat de pistol şi s-a predat la Poliţie", mai scrie Click!, pe prima pagină. 

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei.eu andrei.eu
    pai da! Culmea,culmilor tabloidul Libertatea are dreptate! Au calculat astia si mai mult de 8 luni nu executa nici n-apuca sa-si scrie trairile din a doua vacanta la racoare.

Trimite un comentariu

sus