Skip to main content

PRESA DE AZI. Fiscul pierde mereu la Bingo. Firma care face emisiunea la Antena 1 are datorii

 

Presa de azi 14 ianuarieCei care fac emisiunea de noroc Superbingo Metropolis, difuzată de Antena 1, au datorii mari la Fisc, după cum scrie ziarul Adevărul, pe prima pagină. "Fiscul pierde mereu la Bingo", este titlul dat de cotidianul deţinut de Cristian Burci.

Publicitate

"După ce acum doi ani au dat Fiscului o ţeapă de milioane de euro, patronii jocului Superbingo Metropolis pregătesc o nouă lovitură după acelaşi model: neplata datoriilor şi declararea insolvenţei pentru a evita achitarea restanţelor", scrie Adevărul în articolul său de deschidere.

Potrivit ziarului Adevărul, "firma care operează jocul Bingo difuzat de Antena 1, Metropolis Bets SRL din Bistriţa, a acumulat datorii la bugetele publice de peste 160.000 de euro".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale ziarelor de astăzi.

  • Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un amplu articol despre datoriile firmei care operează jocul de noroc Superbingo Metropolis, difuzat de Antena 1. "Simpaticii comici Romică Ţociu şi Cornel Palade girează cu imaginea lor un joc de noroc în care Fiscul pare a fi tot timpul nenorocos", mai scrie Adevărul, pe prima pagină. Patronul Metropolis Bets a declarat pentru Adevărul "suntem la zi cu plata datoriilor şi putem face dovada".
  • Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre "capii crimei organizate în Dosarul Petromservice". Cotidianul condus de Dan Andronic titrează "Sechestul pe imperiile lui Luca şi Vântu". Ziarul scrie că "procurorii DIICOT au stabilit că Sorin Ovidiu Vîntu şi sindicalistul Liviu Luca au creat un grup de crimă organizată pentru a prădui banii profitabilei Petromservice, folosind fondurile delapidate de la Asociaţia Salariaţilor din SNP Petrom S.A.".
  • România liberă scrie despre decizia liderilor USL de a organiza referendumul pentru modificarea Constituţiei o dată cu alegerile europarlamentare din luna mai. "Totul pe o carte. Cele două fisuri ale planului USL", este titlul dat de România liberă.
  • Jurnalul Naţional are ca deschidere de ziar un articol despre completele de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie "asupra cărora planează suspiciuni legate de imparţialitate şi obiectivitate". "Completele negre de la Înalta Curte" - este titlul dat de Jurnalul Naţional. "Noua conducere a CSM (Consiliului Superior al Magistraturii) caută soluţii pentru rezolvarea acestei probleme", mai scrie Jurnalul Naţional, pe prima pagină.
  • Click! scrie pe prima pagină că Arşinel se simte excelent după transplantul de rinichi. "Arşinel are 200 de spectacole anul acesta", titrează tabloidul editat de Adevărul Holding.
  • Iar tabloidul Libertatea are pe prima pagină o trimitere către un reportaj cu psihiatrul oamenilor fără adăpost, Bogdan Bordeianu. Ziarul scrie că acesta consiliază inclusiv cerşetori. "Tratez nebunia direct pe stradă", este titlul dat de Libertatea.
  • Gazeta Sporturilor îşi deschide edţia de astăzi cu un articol despre venirea lui Adrian Mutu la Petrolul, echipa din Ploieşti. "Mutu s-a întors în România şi face show din secunda1. The Special One", este titlul dat de GSP pe prima pagină.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gabi constantin gabi constantin
    lipsa de subiecte isi spune cuvantul. aveam pretentii la articole mai bune, nu la subiecte de 2 bani cum e asta
  • protopopescu protopopescu
    poate se intereseaza cineva cat l-au spaguit astia de la Bingo si pe Sorin Alexandrescu. putin mai mult decat e datoria la Fisc.

Trimite un comentariu

sus