Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele de azi, pagini întregi de spre accidentul aviatic. Doar România liberă nu deschide cu avionul prăbuşit. Titlurile de pe prima pagină.

 
Screen shot 2014-01-22 at 10.37.27 AM
Screen shot 2014-01-22 at 10.37.27 AM

Publicitate

Acidentul aviatic deschide aproape toate ziarele de azi. Evenimentul zilei, Adevărul, Jurnalul Naţional, Click şi Libertatea au ca principal subiect catastrofa din judeţul Cluj. Subiectul este peste tot, chiar şi în Ziarul financiar. Doar ziarul sportiv Gazeta sporturilor nu are accidentul pe prima pagină.

România liberă deschide cu un alt subiect, legat de ministrul culturii, Gigel Ştirbu. Accidentul este pe prima pagină, pe un spaţiu mai mic.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, titlurile de pe primele pagini ale ziarelor de astăzi:

EVENIMENTUL ZILEI: “Tragedia din Apuseni” titrează mare, cu roşu, Evenimentul zilei. “Fata era moartă, dar doctorul, şocat, încerca s-o readucă la viaţă!”, scrie ziarul. Subiectul este pe trei pagini din interior.

JURNALUL NAŢIONAL. “România, a câta oară de negăsit pe hartă?” se întreabă Jurnalul pe prima pagină. Ziarul scrie despre tragedia aviatică pe şase pagini din interior.

ADEVĂRUL: Ziarul pune pe prima pagină poveştile salvatorilor. “Am găsit răniţii la distanţă de avion” este titlul de deschidere, o declaraţie a pădurarului care a ajuns primul la victimele accidentului. Pe interior, subiectul este dezbătut pe cinci pagini.

ROMÂNIA LIBERĂ: Pentru România liberă, subiectul de deschidere al ziarului este Gigel Ştirbu, ministrul culturii: “Teza de doctorat: ce are de ascuns ministrul culturii”. "O verificare la Arhivele Naţionale demonstrează că Gigel Ştirbu nu a fost acolo". Accidentul aviatic este menţionat într-un spaţiu mult mai mic, în partea de sus a primei pagini: “Coşmarul din Apuseni: răniţi în accident, ucişi de frig.”

LIBERTATEA: Tabloidul merge pe povestea rezidentei care a pierit în accident şi citează un martor ocular: “Studenta era deja moartă şi avea lacrimi îngheţate pe obraji”. Aurelia Ion, înscrisă în anul V la Facultatea de Medicină din Bucureşti, şi-a pierdut viaţa la doar 23 de ani, după ce a agonizat mai bine de 5 ore în aşteptarea echipei de salvatori.

CLICK: “5 mistere în cazul avionului morţii”, scrie Click, notând că pilotul Adrian Iovan avea la activ 16.000 de ore de zbor.

ZIARUL FINANCIAR: Şi cotidianul de nişă scrie pe prima pagină despre accident, într-o trimitere către interior: “Haos: Autorităţile au spus cinci ore că nu ştiu unde se află avionul prăbuşit.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex_2 alex_2
    Iar copilotul a fost gasit de localnici dezbracat in zapada si l-au imbracat cu hainele lor. Ce mai zici acu' domnule "erou"?
  • Eu Eu
    O persoana cu fractura de coloana in zona cervicala, traumatisme craniene si toracice grave si hemoragie interna nu ar fi fost salvata de caldura unui foc...

    Nu stiu cum ar reactiona orice om dupa ce avionul in care se afla se prabuseste. Dar as zice ca s-ar afla in stare de soc. E nedemn sa invinovatesti una din victime in conditiile in care a trecut prin asa ceva nu este antrenat o viata pentru astfel de situatii.
  • alex_2 alex_2
    E ceva ce nu l-a intrebat nimeni pe doctorul Radu Zamfir: daca avea doar rani superficiale, putea sa mearga, avea telefon cu gps si chiar si internet in zona aia, de ce n-a luat-o pe jos, dupa harta, spre cel mai apropiat sat, care era la doar o ora distanta (din ce s-a spus la TV) ? De ce a refuzat in interviul de la Antena 3 sa arate SMS-ul cu coordonatele pe care spune ca le-a trimis?
    El a facut focul sa se incalzeasca si a asteptat 5h in timp ce studenta a murit de la frig, nu de la rani (conform informatiilor oficiale). Si chiar daca nu vroia sa plece dupa ajutor, nu are explicatie cum de a murit cineva de frig chiar langa el, langa foc.

Trimite un comentariu

sus