Skip to main content

Prezentatorul TV Adi Nartea s-a înscris la şcoala Ruxandrei Ion, producătoarea MediaPro

 

ADI NARTEA - KANAL D

Publicitate

ACTUALIZARE. Deşi comunicatul oficial al Film Academy by Ruxandra Ion vorbea de "prezentatorul Kanal D Adi Nartea", oficialii postului turcesc au precizat că Adi Nartea nu mai lucrează la canalul de televiziune de aproape trei ani.

Prezentatorul de la Kanal D Adi Nartea s-a înscris la cursurile şcolii de talente deschise la Bucureşti de Ruxandra Ion (TV & Film Academy by Ruxandra Ion), vicepreşedinte MediaPro.

Acesta o va avea ca profesoană pe Teo Trandafir, vedetă a televiziunii Kanal D (Teo Show), post deţinut de trustul Dogan, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax. Teo predă cursurile de prezentator TV la academia Ruxandrei Ion.

Printre emisiunile prezentate de Adi Nartea, de-a lungul timpului, se numără Noră pentru mama, Inelul cu diamant şi Vreau să fiu vedetă. El are experienţă şi ca actor. A jucat în seriale de televiziune precum La bloc (Pro TV) şi Fetele marinarului (Antena 1).

Cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion vor începe pe 3 februarie, iar înscrierile continuă la sediul din Capitală (Str. Căderea Bastiliei nr. 41). Mai multe informaţii găsiţi pe www.academytv.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bgd bgd
    nu e bine sa dai din casa, Georgiana
  • georgiana georgiana
    Nu stiu cum o fi la Pro, dar sora-mea facut cursurile IMA (Intact Media Academy) si ce sa vezi? La Antene nici vorba sa poata ramane: ok, nu e nimeni obligat sa-ti asigure ci un loc de munca, ca si Universtiatea daca o termini nu-ti da nimeni un post de asistent. La alte televiziune: reticenta si probe practice - pe care, ce sa vezi, cei veniti de la Tudor Vornicu le treceau cu usurinta, caci mai vazusera studiouri si aparatura aferenta si facusera practica, cei de la IMA, mai putin....
    In fine, pentru ca noi am fost cazul fericit si ne-am permis sa o mai sustinem un an (si ea lucra in paralel ca agent de vanzari) s-ainscris la Scoala Tudor Vornicu, a facut cursurile si acum este ....reporter la Antena 3!
  • pache pache
    sa fim seriosi, ce scoala se va face acolo? de ce sa dai bani? doar pentru ca i-a obligat pe toti din lala band sa se inscrie si pe toti din telenovele sa vina sa predea?!?! ce poti sa inveti de la adela sau de la alexia tatabutis, aia?
  • grigutza grigutza
    Pai, da, asta nu este ala care a prezentat la Antena nu's ce emisiuni? De ce nus s-o fi dus la IMa, ca doar aia e "scoala Antenei"? Sau a vazut si el ca la aia nu se uita nimeni din Antena, prefera sa isi angajeze altii care au facut cursuri la alte scoli (vezi cazul lui Vali Butnaru, Sonia Simionov, Ela Craciun si altii)? Oricum, "scoala lui Pro" este evident de preferat decat sa te invete orice despre televiziune Mihaela Calin sau Dani Otil.... Oricum, e bine ca isi permite sa plateasca cursurile la madam Ion, inseamna ca nu o duce rau de loc....
  • protopopescu protopopescu
    Petrisor tu iei bani de la madam Ion de o promovezi atat de tare? ce naiba sa inveti de la Ruxandra? poate cum sa fumezi ca turcu, cum sa iti bagi toate neamurile sa suga de la patron si cum sa il faci mai bine la deconturi. ai dreptate, e nevoie de scoala pentru asa ceva, iar Ruxandra este omul ideal.
  • svdcsaz svdcsaz
    prostii... auzi, cursuri de prezentator tv cu teo trandafir, sau de moderator tv cu mircea badea sau cu gadea la intact media academy... e ceva in genul cursurilor predate de puiu calinescu intr-un film din seria B.D... dar pentru prostii cu bani, nu exista o limita...
    auzi, are experienta de actor ca a jucat in telenovele... fraierii aia de tom hanks sau robert de niro nici macar nu viseaza sa joace in sute de episoade de telenovele... cine e george clooney? are macar 40 de filme la activ? pffff... pai nartea e actor baaaaa, are 40 de episoade PE AN...
  • geo geo
    Cred ca majoritatea prezentatorilor de la TV ar trebui sa se inscrie si sa frecventeze o astfel de scoala.

Trimite un comentariu

sus