Skip to main content

RCS anunţă şi varianta Eurosport HD. Eurosport şi pe Digi

 

logo-eurosport-hd

Publicitate

Compania RCS anunţă că, din această seară, va avea în grilă şi canalele HD ale Eurosport. Totodată, canalul Eurosport România va putea fi receţionat şi pe platforma de satelit a RCS – Digi.

Anunţul RCS, postat pe Facebook:

"Începând din această seară, în pachetele de cablu digital vor fi disponibile canalele Eurosport (România) HD şi Eurosport 2 HD, iar în sistemul de satelit veţi putea recepţiona Eurosport (România)."

Până la varianta HD, disponibilă din această seară, Eurosport România, canal care transmite şi meciurile de fotbal din Premier League, a intrat în grila RCS de la 1 ianuarie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Introducerea meciurilor Premier League pe RCS a venit după o perioadă în care operatorul a retransmis varianta internaţională a Eurosport, deşi canalul paneuropean difuza pe alte reţele varianta cu meciurile din Premier League. RCS a motivat nedifuzarea meciurilor printr-o problemă legată de drepturile de autor şi pe alte teritorii, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Daca ar baga si Digi FM radio, precum si TRAVEL HD, DIGISPORT 3HD dar mai ales BBC HD, VOR DETINE SUPREMATIA TOTALA SI LA CALITATE ! Bonus ar fi VH1 Classic, acolo muzica adevarata, NU GUNOAIELE LUI SMILEY , MOGA, LOREDANA GROZA SI ALTE ASEMENEA POCITANII SI PANARAME, CU LIVIU VARCIU, BOTE SAU GOLANII FRATII VINTILA ! Il astept sa sara pe Costi Mocanu... CE GUNOI DE REVELION AU AVUT PRO-ul (dar si antena derbedelui dan negru), CU EXCREMENTE CA GIANI CHIRITA...HINGHERII PA VOI, BA , LA BALACEANCA DIRECT !
  • André André
    Eurosport a cedat , au scazut pretul . In definitiv le convine sa primeasca mai putini bani decat deloc si o mare parte din distributie pierduta , catastrofal pentru publicitate sa ai acoperire mica .

    RCS-RDS face ce stie mai bine : sa negocieze preturi la sânge si sa faca sa intoarca situatia mereu in favoarea lor.

    Romtelecom e cel mai slab negociator : plateste mereu cât i se cere , fara sa negocieze nimic . Drept pentru care profitul le este mic . De UPC ce sa mai vorbim?
  • geo geo
    Intrebare ptr cunoscatori: sa inteleg ca de-acum inainte vom vedea in retelele de cablu EurosportRomania, EurosportInternational 2 iar pe Player este disponibila si varianta EurosportInternational 1, cea care era difuzata pina acum in Romania, adica fara meciuri de fotbal in P League?
  • unom unom
    FilmCafe si Tv1000 pentru mine sunt canale moarte asi dori sa introduca in locul lor in grila RDS canalele MGM si TCM24
  • cristina cristina
    Trandafir nu sunt canale must carry ! De Vh1 imi pare si mie rau. Oricum la sfarsitul anului dispare din europa de est ! Film cafe era un canal slab de filme !
  • ion din balon ion din balon
    nu m-as muta la rds nici platit!
  • alex alex
    Cica cu VH1 se negocieaza o prelungire a contractului care a expirat pe 31 decembrie 2013
  • Bogdan Bogdan
    În call center mi s-a comunicat ca au fost înlocuite vh1 și film cafe cu Eurosport HD. Și au cerut și scuze....
  • Trandafir Trandafir
    Poate ne spune RCS unde sunt VH1 si FilmCafe care au disparut subit fara notificare
  • cristina cristina
    Ioane care renuntari ? o mie de insi in 2013 ?
  • bahmu bahmu
    Cred ca moare concurenta de ciuda, a se citi UPC, care credea ca va detine exclusivitatea Eurosport ptr Romania desi are mai putin de o treime din abonatii de cablu.
  • ion ion
    le-a intrat frica in oase ca a renuntat multa lume la ei. sa le fie tarana usoara si sa-i vad in faliment.
  • andrei.eu andrei.eu
    bun! Gata s-a rezolvat,nu? Nu mai sar microbistii ca arsi.
  • Teo Teo
    In total sunt 5 programe introduse astăzi
    4 programe HD si unu SD
    History HD, Viasat History / Nature HD, Eurosport 1, Eurosport2 HD si Comedy Central Extra SD.

Trimite un comentariu

sus