Skip to main content

Show-ul lui Măruţă va fi mai lung vinerea

 

Cereri în casatorie, a la MarutaLa Măruţă, emisiune difuzată de Pro TV de luni până vineri în intervalul 17.30 - 19.00, va fi mai lungă cu o oră vinerea. În ultima zi de lucru a săptămânii, Cătălin Măruţă îşi va începe show-ul de la ora 16.00 la 17.00 şi îl va continua de la 17.30 la 19.00.

Publicitate

"Începând cu 10 ianuarie, (...) în fiecare vineri, show-ul prezentat de Cătălin Măruţă este cu o ora mai lung. Aşa se face că vinerea telespectatorii Pro Tv vor avea parte de show a la Măruţă de la ora 16.00 la 17.00, apoi de la 17.30 la 19.00", potrivit unui comunicat de presă al Pro TV.

Aceasta nu este singura schimbare cu care emisiunea La Măruţă începe anul 2014. Cătălin Măruţă se ocupă mai nou şi de cereri în căsătorie. "Cere-o la Măruţă" este campania emisiunii la început de an.

Măruţă, organizator de cereri în căsătorie

Din 6 ianuarie, când Măruţă şi echipa sa îşi reiau activitatea, emisiunea La Măruţă porneşte campania "Cere-o la Măruţă".

Bărbaţii care vor să beneficieze de ajutorul lui Măruţă în organizarea unor specataculoase cereri în căsătorie trebuie să îşi trimită povestea şi datele persoanle la următorul link http://sotii.protv.ro/, potrivit unui anunţ al canalului Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Isabela Isabela
    Cum va prostește ProTv-ul, nu mai știe nimeni s-o facă. Uitati-va la Maruta si dupa aceea duceți-vă la vot :) ca sa aveți un vot egal cu al meu! Si ne mai gindim la viitor?
  • mile mile
    si ant si pro au programe ,in general, proaste
  • alex alex
    Ba da ai inebunit site-ul asta , din 8 comentarii 7 sunt ale tale , gata stim cat de mult stimezi antena , nu trebuie sa ne vrajesti si pe noi
  • mile mile
    aceesi invitati sunt o zi la maruta, o zi la acces, tot lor li se fac farse,nicoleta guta a fost patru zile la maruta , asa ca fiti corecti si vizionati programe bune- cronica carcotasilor, tanti florica, mondenii, teleenciclopedia , neatza, filme la tvr, documentare la tvr 2,profesionistii, garantat 100 %, mr bean , teo si altele
  • mile mile
    inaki- spute ce invitati a avut maruta in ultimele 10 emisiuni , sa zicem
  • mile mile
    exact maruta , gherghe si capatos sunt clonele lui dan diaconescu ,
  • Iñaki Iñaki
    N-ai citit bine, subiectul e Maruta si emisiunea sa nu Gherle si Cacapatos:)))
  • Gaetano Gaetano
    I-ai enumerat pe cei de la Abces di(n)rect ?
  • mile mile
    de ce nu face maruta farse lui stefan banica , florin piersic, pt ca ei nu vor , farse aranjate se fac doar celor care au nevoie sa apara
  • mile mile
    daca ar avea invitai interesanti atunci merita prelungirea, dar daca invita iar pe moculeasca , guta , frone , marihuana, atunci mai bine sa mearfa acas
  • Iñaki Iñaki
    Maruta e cel mai onest cu publicul sau. Emisiunea sa e singura emisiune in care am incredere ca tot ce se intampla acolo, e real. Nu ca altii care creeaza scenarii pe genunchi si le prezinta publicului ca fiind intamplari reale:))) Bravo "La Maruta" ! :)

Trimite un comentariu

sus