Skip to main content

Cătălin Tolontan: Pro TV, scos la vânzare. La fel şi studiourile Buftea şi posturile de radio

 

protv

Publicitate

Grupul american CME sondează posibilitatea vînzării companiilor şi mărcilor sale din România, anunţă jurnalistul Cătălin Tolontan, pe blogul său.

Există discuţii de tatonare cu mai multe companii, avînd ca subiect canalul ProTV, pentru care ar fi fost contactaţi RCS&RDS şi turcii de la Dogan, care deţine Kanal D în România. Conform estimărilor CME, pe ProTV ar putea să obţină undeva între 150 şi 200 de milioane de euro.

„Studiourile Buftea sînt şi ele de vînzare, Cristi Burci fiind principalul favorit, după ce a cumpărat PrimaTV şi vrea să-şi consolideze o bază de producţie care să deservească mai multe televiziuni.”, a mai scris Tolontan pe blogul său.

În privinţa radiourilor ProFM şi InfoPro, ultimul atractiv din perspectiva licenţei naţionale, ar exista un interes din partea lui Sebastian Ghiţă şi a grupului elveţian Ringier.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • villy villy
    iar cu petarda de Digi FM ?
  • George George
    Pentru frecventele radio ne putem gandi ca pe langa postul lui Ghita, se poate ca si RCS-RDS sa fie interesat pentru Digi FM pe fostele frecvente nationale InfoPro si pentru Digi Sport FM pe primele frecvente Pro FM. Dar poate CNA-ul scoate la licitatie noi frecvente cu acoperire nationala in viitorul apropiat si atunci decat sa plateasca sume astronomice mai bine nu se implica in cumparare. Doar presupuneri.
  • villy villy
    Si lumea mai zicea ca Sarbu va merge la RCS, Pro-ul va merge la RCS. Macar Studiorile de la Buftea vor ajunge pe maine bune.
  • protopopescu protopopescu
    la Buftea de mai multe luni se tot perinda diversi interesati de cumparare.
  • Raul Raul
    degeaba daca nu acopera cheltuielile. celelalte posturi is pe pierdere.
  • cristina cristina
    Vrajeala antenista de doi lei ! In conditile in care Pro tv este brand-ul care mai tine steagul sus in cme ar fi ilogic sa isi vinda perla coroanei !

Trimite un comentariu

sus