Skip to main content

Adrian Sârbu, premiu special de excelenţă IAA-20 de ani. Moise Guran, Petre Barbu, Bartoş şi Smiley, printre laureaţii din acest an

 

Premiile IAA 2014
Laureaţii Premiilor IAA ediţia 2014

Publicitate

Adrian Sârbu a primit, aseară, premiul special de excelenţă IAA - 20 de ani. Fostul şef al Pro TV a fost premiat pentru activitatea din media din ultimii 20 de ani şi a ţinut un scurs discurs pe scena Ateneului, moment care a închis evenimentul.

La Gala de aseară, de la Ateneu, au mai fost premiaţi, printre alţii, Moise Guran, Andi Moisescu, Petre Barbu, Smiley şi Pavel Bartoş şi echipa Times New Roman.

Puteţi vedea discursul lui Adrian Sârbu pe scena Ateneului Român, un mesaj cu substrat, pe Paginademedia.ro, aici.

Paginademedia.ro vă prezintă lista Premiilor IAA - International Advertising Association.

Adrian Sârbu a primit premiul special de excelenţă IAA - 20 de ani, la categoria Media. Premiul i-a fost acordat pentru "vizionarismul şi leadership-ul cu care a construit cel mai complet şi mai profesionist trust de media din România, pentru voinţa de a fi mereu un inovator, pentru sutele de profesionişti pe care i-a format şi inspirat în cei peste 20 de ani".

Ce a spus Sârbu pe scenă, AICI.

Lista completă a premiilor IAA, ediţia 2014:

  • Mihai Vârtosu - premiul pentru 20 de ani de carieră

CATEGORIA MEDIA

  • Andi Moisescu, realizatorul emisiunii ApropoTV (Pro TV) - Premiul pentru Excelenţă în Informare şi Educare TV
  • Moise Guran, realizatorul emisiunii Biziday (TVR 1) - Premiul pentru Excelenţă în educare şi informare TV
  • Petre Barbu - Premiul pentru Excelenţă în Educare şi informare Non-TV
  • Smiley şi Pavel Bartoş (Pro TV) - Premiul pentru Excelenţă în entertainment TV
  • Echipa Times New Roman - Premiul pentru Excelenţă în entertainment Non-TV

CATEGORIA AGENŢII

  • Mihai Gongu (GMP Advertising) - Premiul pentru Excelenţă în creaţie publicitară - Campania Gândul "Why don't you come over".
  • Lorand Balint (Leo Burnett) - Premiul pentru Excelenţă în Managementul Comunicării.

"Pentru că a dovedit că din Bucureşti se poate juca cu succes un rol de leadership pe conturi globale de publicitate, pentru inovaţiile aduse la nivel de structura şi organizare a agenţiei de publicitate."

  • Singura categorie unde nu a fost acordat niciun premiu a fost cea pentru Excelenţă în Operaţiuni de Media, care anul trecut a fost câştigat de Maria Tudor (Managing Director Zenith România).
  • Monica Jitariuc (The Practice) - Premiul pentru Excelenţă în Relaţii Publice

CATEGORIA CLIENŢI (Advertiseri)

  • Mihai Bodeanu (Dacia Renault) - Premiul pentru Excelenţă în Marketing General
  • Cristina Micu (ING Bank) - Premiul pentru Excelenţă în Marketing Specializat
  • Lucian Mândruţă şi Claudiu Pândaru (Mediafax Group) - Premiul pentru Excelenţă în Relaţii Publice - pentru campania de succes "Why don't you come over" - realizată de GMP pentru Gândul.info.

"Pentru curajul de a răspunde presei britanice cu o campanie cu umor. Pentru viteza de reacţie cu care au aprobat campania şi pentru modul în care aceasta a fost susţinută. Campania Gândul a beneficiat de 1 milion de Euro în free PR ş a generat o creştere a readershipului Gândul cu 30%."

  • Lidia Solomon (Vodafone România) - Premiul pentru Excelenţă în Responsabilitate Socială

Premii la nivel de industrie. Excelenţă pentru Educaţie în Marketing şi Comunicare

  • Afrodita Blasius (Bridge Communication) - Premiul pentru Excelenţă în Educaţie pentru Marketing şi Comunicare
    • Sorin Psatta (Graffiti BBDO) - Premiul pentru "dăruirea cu care, de 20 de ani, împleteşte cariera de profesor cu munca de agenţie, pentru că duce în şcoli tot ce e mai nou in industrie şi pentru numărul mare de profesionişti de comunicare la formarea cărora a contribuit".

Cele trei premii speciale

  • CLIENŢI. Premiul special de excelenţă IAA-20 de ani la categoria clienţi a fost acordat lui Hans Dewaele şi echipei de directori de marketing P&G.
  • AGENŢII. Premiul special de excelenţă IAA-20 de ani la categoria agenţii i-a revenit lui Adrian Boţan (McCann Erickson România).
  • MEDIA. Adrian Sârbu a primit premiul special de excelenţă IAA-20 de ani, la categoria Media.

Votul publicului. Sorin Psatta a fost desemnat „Personalitatea Anului în Marketing şi Comunicare”, care a fost votată live, dintre câştigători, de către cei prezenţi la gală.

Premiul IAA Young Professionals - Ioana Filip (McCann Erickson România)

Proiectul Paginademedia.ro este unul dintre laureaţii de anii trecuţi. La ediţia din 2011, editorul site-ului, Petrişor Obae, a primit Premiul de excelenţă IAA "pentru profesionalism şi consecvenţă în dezvoltarea proiectului Paginademedia.ro". Detalii, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 2Expertul 2Expertul
    Sorry nu am nicio problema cu domnul Psattaa. L-am avut candva profesor la un curs post-universitar. Am inteles cine si in ce agentie lucreaza. Am ramas insa total dezamagit ca o persoana cu un asemenea statut sa nu poata tine un curs coerent de o ora in care sa expuna ideei clare, fara sa se piarda in ele si la finalul caruia sa ramai cu impresia ca nu ai inteles gresit. Sunt persoane capabile sa fie profesori insa nu foarte multi. Despre activitatea profesiinala nu ma pot ppronunta. Oricum felicitari pentru atatia ani de activitate.

Trimite un comentariu

sus