Skip to main content

Ameninţări în direct la Realitatea TV. Un invitat a chemat Poliţia

 

Screen Shot 2014-02-01 at 6.10.10 PMConflictul dintre doi politicieni invitaţi, în această seară, la Realitatea TV s-a lăsat cu declaraţii la Poliţie.

Publicitate

Preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu a chemat Poliţia în timp ce se afla în studioul emisiunii Deschide Lumea de la Realitatea TV. Aceasta a motivat că a fost ameninţat de deputatul PNL Mihăiţă Calimente, un alt invitat prezent în emisiune.

"M-a ameninţat că nu mai ajung acasă", a spus Aurelian Pavelescu.

Cei doi politicieni s-au jignit reciproc iar moderatoarea a fost nevoită să le tăie microfoanele celor doi invitaţi pentru a putea continua emisiunea.

Poliţia a ajuns la Realitatea TV când emisiunea Deschide Lumea era încă în desfăşurare. Mihăiţă Calimente, politicianul care l-ar fi ameninţat pe Aurelian Pavelescu, a fost nevoit să părăsească platoul emisiunii pentru a da declaraţii agenţilor de politiţie.

Ameninţările de care vorbea Aurelian Pavelescu nu s-au auzit pe post pentru că microfoanele celor doi invitaţi erau întrerupte la solicitarea moderatoarei.

Spre finalul emisiunii a intervenit telefonic şi Alexandru Jucan, unul dintre membrii CNA pentru a comenta incidentul din emisiune.

În încheiere, moderatoarea le-a cerut scuze telespectatorilor, în numele invitaţilor, pentru că au fost părtaşi la acest moment neplăcut.

De unde a pornit conflictul?

Cei doi politicieni au fost rugaţi să comenteze cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila, care a jignit-o, vineri, pe jurnalista de la B1 TV.

Desfăşurarea evenimentelor

După ce au vorbit unul peste altul, astfel că nu se mai înţelegea nimic din ce spunea fiecare, moderatoarea le-a tăiat microfoanele. La scurt timp, Aurelian Pavelescu (PNŢCD) a anunţat, în direct, că a chemat poliţia pentru că a fost ameninţat de deputatul PNL.

Câteva momente mai târziu, Pavelescu a fost anunţat că Politia îl aşteaptă în faţa studioului să dea declaraţii, altfel va fi amendat. Preşedintele PNŢCD a părăsit emisiunea pentru a sta de vorbă cu poliţiştii. Ulterior, Pavelescu a revenit în platou, spunând că "nu poţi să începi să spui nişte idei şi să înceapă cineva să te înjure, să te întrerupă".

"Am sesizat poliţia, este prezentă la dumneavoastră în studio să facă cercetări. Sunt avocat de meserie, eu fac diferenţa între polemici şi replici dure şi ameninţări. Domnul Calimente a pronunţat că nu o să mă mai lase să vorbesc după ce am îndrăznit să-i atac partidul. (...) Vă aşteaptă aici (poliţiştii - n.r.), scăpaţi doar dacă fugiţi prin spate sau faceţi apel la imunitate (parlamentară - n.r.)", a mai spus Pavelescu.

Găsiţi emisiunea integrală la următorul LINK, de pe site-ul realitatea.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laura laura
    dupa ce a distrus PNTCD-ul, mascariciul de Pavelescu mai are tupeul sa faca circ si la tv. Pacat ca un partid istoric a incaput pe mana unui escroc.
  • cristina cristina
    Lasa ca are multe idei domn profesor de educatie fizica Calimente ! :))
  • mara mara
    E de vina cine il cheama pe sceleratul ala de Pavelescu. Zero idei, doar zgomot
  • Alex is Alex is
    Mi-e dor de OTV.
  • geo geo
    Astia 2 au cautat-o cu luminarea...pai cine este Mihăiță Calimente sa isi dea ala cu parerea. si inca ceva: sa vina Pavelescu si sa candideze contra lui Bunea Stancu, punem pariu ca pierde, asta si ptr ca partidul lui la Braila numara doar citeva zeci de membrii...
  • Satan Satan
    Daca Basescu si Udrea se duc la pandaimos aprop si eu propunerea ta !
  • Badea Badea
    Calimente Presedinte,Ghise Premier :))))
  • paul S paul S
    Ala mic cu capu' mare e rau ca un pechinez.
  • Cristian GHINGHES Cristian GHINGHES
    Video?
  • anonimm anonimm
    circ si panarama... otv-ul renaste

Trimite un comentariu

sus