Skip to main content

Andreea Marin: Am economisit zeci de mii de euro cu Preţuieşte viaţa, la TVR

 

Andreea MarinAndreea Marin, realizatoarea emisiunii de duminică de la TVR 1, spune că formatul Preţuieşte viaţa a adus economii mari bugetului Televiziunii Române.

Publicitate

"Programul nostru a performat la capitolul buget, reuşind să atragem sponsori serioşi prin calitatea formatului şi făcând astfel o economie semnificativă pentru bugetul TVR. (...) Am economisit zeci de mii de euro şi, în plus, echipa mea a făcut un efort semnificativ şi a lucrat gratuit pentru ediţia specială de Revelion a TVR", a declarat Andreea Marin, într-un interviu acordat ziarului Evenimentul zilei.

Întrebată de EVZ dacă a avut discuţii cu noua conducere a televiziunii publice despre emisiunea sa, Andreea Marin a spus:

"Da, sigur. Am avut discuţii, iar eu îmi propun, bineînţeles, să existe noutăţi, aşa cum e şi firesc de la o sesiune la alta. Preţuieşte viaţa este un concept care vorbeşte despre oameni care ştiu să trăiască o viaţă de calitate, frumoasă şi demnă, în ciuda piedicilor pe care le întâlnim cu toţii. Formatul vorbeşte în primul rând despre creativitatea cu care ne putem trăi viaţa într-un mod care să ne facă să simţim că merită să începem fiecare zi cu optimism".

Andreea Marin, despre audienţa emisiunii Preţuieşte viaţa: "Nu de puţine ori am fost pe locul trei în clasament"

EVZ: Ai avut o creştere de audienţă...

Andreea Marin: "Într-adevăr, nu de puţine ori am fost pe locul trei în clasament duminică seara, după televiziuni private cu programe consacrate şi bine aşezate de ani buni, cu investiţii serioase. În plus, programul nostru a performat la capitolul buget, reuşind să atragem sponsori serioşi prin calitatea formatului şi făcând astfel o economie semnificativă pentru bugetul TVR. Am cifrele în faţă când vă spun acest lucru. Am economisit zeci de mii de euro şi, în plus, echipa mea a făcut un efort semnificativ şi a lucrat gratuit pentru ediţia specială de Revelion a TVR.

Acestea sunt lucruri care nu se cunosc şi care sunt în genere ascunse "sub preş", cum se spune, de diferiţi furnizori de zvonuri care nu au decenţa de a se semna atunci când aruncă minciuni în presă, prevalându- se de faptul ca mulţi ziarişti nu verifică întotdeauna veridicitatea informaţiilor. (...)"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Când nu ești în stare sa faci ceva de calitate ,sigur ca ești deranjat de cei valorosi. Analfabeți,vorbiti cam mult si prost. Eu am urmărit toate emisiunile si au fost extraordinare. Decenta,elegantă,profesionista de nota 10. Nu avem pe altcineva la fel de bun in televiziunile din România.
  • nadia nitov nadia nitov
    cand o face ceva fara bani tanti asta se va opri miscarea de rotatie a pamantului si in jurul soarelui si in jurul axei! :( cat de prosti ne crede? :(
  • Satan Satan
    Cine-i TUTANKAMOANKA asta ?
  • Klaus Klaus
    A fost pe locul 3 cateva zeci de secunde cand era publicitate peste tot!!!
  • Dana Dana
    Prefacuta asta ne crede prosti gramada! Adica, cu alte cuvinte, emisiunea ei trebuia sa se bugeteze la vreo 90-100.000 de euro pe editie iar salariul ei ar fi trebuit sa fie similar cu al lui Ellen DeGeneres, numai ca, in gratitudinea ei de veleitara concesiva si-a oprit pentru ea doar 14.000 de euro lunar iar emisiunea costa "doar" 40.000 de euro pe saptamana! Suntem impresionati de atata generozitate!!!
  • cata cata
    stai linistit ca emisiunea continua de luna viitoare
  • camelia patru camelia patru
    EA E ZANA,a facut o magie pentru TVR.Daca tot e asa ZANA buna sa lucreze gratis si de acum inainte!O rugam pe domna ZANA sa spuna cat a fost bugetul unei editii!
  • Adi Adi
    A economisit EA banii ? A gasit EA sponsorii? Daca a fost numai lapte si miere , de ce nu se mai face emisiunea ? Poate ar fi dispusa ,EA, sa lucreze gratis asa cum a facut-o echipa ei si NU EA!
  • livia pila livia pila
    Andreea, cinstit ar fi sa iti iei catrafusele si sa pleci. Emisiunea nu merge, nu place, tu esti doar o amintire. Nimic mai mult. Adio, pa!
  • dinulescu dinulescu
    "...echipa mea a făcut un efort semnificativ şi a lucrat gratuit pentru ediţia specială de Revelion a TVR”, a declarat Andreea Marin- si tu? tu ai primit bani, nu? ca asa e la romani. echipa lucreaza pe rupte si pe gratis si "vedeta" pe bani.

Trimite un comentariu

sus