Skip to main content

Andreea Marin se desparte de TVR din cauza banilor: „Întreaga echipă este neplătită”

 

Andreea Marin

Publicitate

Andreea Marin a decis să rezilieze contractul cu TVR întrucât echipa Preţuieşte viaţa nu şi-a primit banii de la postul public de televiziune, potrivit unui interviu de pe agentiadepresamondena.ro.

„Întreaga echipă redacţională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-si primească salariul, aşa cum este cazul colegilor din redacţie şi al colaboratorilor. De pildă, scenariştii, echipa de balet şi mulţi alţi oameni n-au fost plătiţi până recent de la jumătatea sezonului trecut. Nu vă închipuiţi că au cine ştie ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni”, a declarat vedeta pentru sursa citată.

Am incercat cu totii sa intelegem situatia dificila a TVR, dar pana la urma nu se poate sa fim la jumatatea lui februarie si tu, ca simplu redactor sau colaborator, sa vezi ca nu ti-ai luat salariul de cateva luni bune, ca nu iti este respectata munca, ca au trecut intre timp Sarbatorile si pentru familia ta”, a mai declarat vedeta.

Ea a mai spus că este deranjată de faptul că a apărut în presă că ar fi plătită cu un salariu foarte mare. „Trebuie sa spun raspicat ca am acceptat sa revin in televiziune de dragul acestei idei frumoase pe care am gandit-o cu tot sufletul, numita "Pretuieste Viata", si am lucrat pe un salariu cu mult sub valoarea mea de piata din acest moment. Profesionistii in domeniu stiu bine despre ce vorbesc”, a spus vedeta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Valoarea ta e 0 . Ca si salariul , zâno ...
  • Horea Horea
    „Trebuie sa spun raspicat ca am acceptat sa revin in televiziune de dragul acestei idei frumoase pe care am gandit-o cu tot sufletul, numita “Pretuieste Viata”, si am lucrat pe un salariu cu mult sub valoarea mea de piata..."

    Valoarea mea, valoarea mea, valoarea mea ... !
    Cata modestie pe aceasta sclifosita!
  • mirceA mirceA
    La ce audienta facea emisiunea, ce bani ar fi vrut sa ia ?! Se plateste performanta...
  • Adi Adi
    Vad ca nu zice nimic despre situatia ei. E clar ca ,asa cum se intampla peste tot, sclavii sunt tot sclavi

Trimite un comentariu

sus