Skip to main content

Antenele ies de pe FocusSat: "părţile nu au căzut de acord în ceea ce priveşte termenii comerciali"

 

IntactMediaCenter_3

Publicitate

Posturile grupului Intact ies de pe operatorul FocusSat începând de mâine (6 februarie). "Partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali", spun oficialii Antena Group.

Canalele care nu se vor vedea pe FocusSat sunt Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV.

"Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator", mai spun oficialii Intact.

Anunţul Antena Group:

"Antena Group anunta ca, in urma negocierilor privind prelungirea contractului de retransmisie a posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia si GSPTV cu compania Focus Sat, partile nu au cazut de acord in ceea ce priveste termenii comerciali.

Ca atare, conform adresei 721/05.02.2014 trimisa de Focus Sat companiei noastre, retransmisia posturilor Antena Group pe aceasta platforma va fi intrerupta incepand cu 6 februarie 2014.

Pentru informarea corecta a pietei, Antena Group precizeaza ca oferta adresata de Focus Sat companiei noastre nu reflecta valoarea comerciala a posturilor TV detinute si nici cifrele de audienta care fac din divizia TV Intact leaderul pietei romanesti, cu un market share de 22.1%.

Sumele de retransmisie negociate reprezinta o solicitare comerciala echilibrata, aplicabila politicii comerciale din piata de distributie, fiind in conformitate cu contractele existente actualmente pe piata.

Antena Group este in continuare deschisa negocierilor cu compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    o sa zboare din tara rcs , dupa alegeri
  • Gaetano Gaetano
    Vezi raspunsul pentru Andy83. Valabil si pentru tine !!
  • Gaetano Gaetano
    Doamne ajuta !!!
  • Gaetano Gaetano
    Ca sa stati linistiti in privinta corectitudinii audientelor: "
    Ultimele date arata ca la 30 septembrie 2013, UPC Romania avea peste 1,16 milioane de abonati TV, din care 317.500 abonati la servicii TV prin satelit (DTH). "
  • lucian lucian
    Foarte bine! Mai putine creiere spalate, in special in mediul rural.
  • cristina cristina
    mile ai uitat ce ti-au spus la ultima sedina ? Ca nu mai ai voie sa ataci romania tv si rcs&rds ! Stii de ce ? Rcs&Rds a fost contributor la fodul de campanie al USL ! :)
  • Eugen Eugen
    Ce ma deranjeaza insa e ca introduc in pachetul de baza canale precum D. science, D. world, History pentru care eu platesc 10 lei pe luna. Deci eu sunt si f*** si cu banul dat. Ma gandesc serios sa ma mut la Orange tv
  • gcallen gcallen
    PAREREA TA de uslas defect
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Daca antenistii nu scot banu pentru noile receptoare, vor zbura de pe UPC si RDS.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Sa stea ele bine pana le-om chema noi.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Legat de audiente. Ce spuneti dupa ce cititi asta http://www.forbes.ro/Cati-romani-s-au-uitat-la-televizor-in-2013_0_9587.html
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Eu am impresia c-o sa-i puna pe aia mici de la "academia de jurnalisti" inventata de tatucu Felix. Compunere, tata, hai, cine vrea sa ia examenul cu "profesorul" Badea si sa devina "jurnalist"?
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Daca s-a terminat Vocea Romaniei, antenistii au remutat te cunosc pe undeva sambata. Daca avem in vedere ca Vocea Romaniei a obtinut cele mai bune audiente din istorie sambata, foarte probabil ProTV va difuza Master Chef sambata in confruntare directa cu te cunosc pe undeva.
  • Gaetano Gaetano
    Viseaza in continuare !!
  • Neo Neo
    Pierderea e in partea Focus Sat, antenele oricum stau foarte bine...

Trimite un comentariu

sus